YÖNETİM LÜTFEN LP YE bir el atın(DESTEK ARKdŞLASR)
Re: YÖNETİM LÜTFEN LP YE bir el atın(DESTEK ARKdŞLASR)
İKV'de şu an böyle bişey yapıcak yönetim bile yok
Son denemelerinde lp sınırını arttırmayı denediklerinde işi tamamen batırmışlardı. O yüzden böyle bişey yapmak İKV yönetiminin aylarını hatta yıllarını alır diye düşünüyorum
WesTSooN
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Şu yönetim işini seçimle yapsalar keşke de adam akıllı yöneticiler gelse hem oyunda demokrasi olmalı !. Oyuncuların dediği yapılmış olur.
Belki şöyle olabilir.
GÜNLÜK LP TOPLAMLARININ YAPILDIĞI ZAMAN LP LER YAYINLARNIRKEN ÜÇ SIFIR YAZILMADAN YAPIALBİLİR ÖRNEĞİN.
[table]
[tr][td] # [/td][td] Lonca İsmi [/td][td] Lonca Sunucusu [/td][td]Üye Sayısı [/td][td]Toplam Lonca Puanı x1000[/td][/tr][table]
[table]
[tr][td] 1 [/td][td]abc[/td][td]anka[/td][td]100[/td][td]2.500.000[/td][/tr][table]
[table]
[tr][td] 2 [/td][td]Abx[/td][td]Sancak[/td][td]100[/td][td]1.500.000[/td][/tr][table]
[table]
[tr][td] 3 [/td][td]aby[/td][td]Beyazkosk[/td][td]100[/td][td]1.200.000[/td][/tr][table]
[table]
[tr][td] 4 [/td][td]abz[/td][td]kuklacı[/td][td]100[/td][td]1.100.000[/td][/tr][table]
[table]
[tr][td] 5 [/td][td]bcx[/td][td]Tilsim[/td][td]100[/td][td]1.000.000[/td][/tr][/table]
Rakamlar tamamen hayal ürünü olup burada Toplam LP kısmına üç sıfır eksiltilmiş olarak ve bu sütün x1000 olarak gösterilmiştir
GÜNLÜK LP TOPLAMLARININ YAPILDIĞI ZAMAN LP LER YAYINLARNIRKEN ÜÇ SIFIR YAZILMADAN YAPIALBİLİR ÖRNEĞİN.
Rakamlar tamamen hayal ürünü olup burada Toplam LP kısmına üç sıfır eksiltilmiş olarak ve bu sütün x1000 olarak gösterilmiştir
Sevdaysa sevda...