PÜSKEVİT! Selam olsun reyize,eskilereDuMaNisTT yazdı:Üstad Buna Sessiz Kalmadı :ugeek:Sparineus yazdı:Püskevitsiz kaldık reyiz.DuMaNisTT yazdı:Sparineus yazdı:MPGD'ye selam olsun.Dün gibi hatırlarım o konuları.DuMaNisTT yazdı::geek:
Yıl 2009 Protesto Şekli Asla ve asla tebessüm içeren ifadesi kullanmamak
Protestoya Katılan Üye Sayısı : 51
Yeri : İkv Forum / Meran Genel Etkileşim
Konu Adı : MPGD Üstadın Emriyle Faaliyete GEçiyor
Konu Sürerliliği : 12 Ay
Konunun Devamı Niteliği : Meran Püskevitsizler Derneği - Boz Baykuşlar
Genel Toplam Süresi : 28 Ay
Oyunu Bırakan Üye Sayısı : 51
Konuyu Kilitleyen Eski FY: Blackparadise. Şuan ki Black
Konunun Sahibi ve Kurucusu : haydegidelum ( benim eski hesabım )
haydegidelum'da mı banlandı ?
Aleyküm Selam Kardeşim.
iki haydelum ve haydegidelummm hesabımda banlandı.
toplamda 5000 iletim olacaktı bugün kader kısmet.
Bu bize yapılan bir operasyondu. Başarısız olan taraf bizdik. Birlik ve beraberliğimizi bozdular
Sonra içlerinde sindirmek için ben dahil 3 arkadaşımızı rehber yaptılar ve rehberlik sistemini kapattılar sonra bunlar bize yapılan bir komplodur.. :ugeek:
Buyur Afiyet Olsun. İstanbulda Üretilip Anadolu'ya Gizlice Koli Koli Dağıtılmaya Başlandı. Rahat Olun
Gülme PROTESTOSU
Re: Gülme PROTESTOSU

Mustafa Kemal ATATÜRK!
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Ve Aleyküm Selam :ugeek:Sparineus yazdı:Üstad Buna Sessiz Kalmadı :ugeek:Sparineus yazdı:Püskevitsiz kaldık reyiz.DuMaNisTT yazdı:Sparineus yazdı:MPGD'ye selam olsun.Dün gibi hatırlarım o konuları.DuMaNisTT yazdı::geek:
Yıl 2009 Protesto Şekli Asla ve asla tebessüm içeren ifadesi kullanmamak
Protestoya Katılan Üye Sayısı : 51
Yeri : İkv Forum / Meran Genel Etkileşim
Konu Adı : MPGD Üstadın Emriyle Faaliyete GEçiyor
Konu Sürerliliği : 12 Ay
Konunun Devamı Niteliği : Meran Püskevitsizler Derneği - Boz Baykuşlar
Genel Toplam Süresi : 28 Ay
Oyunu Bırakan Üye Sayısı : 51
Konuyu Kilitleyen Eski FY: Blackparadise. Şuan ki Black
Konunun Sahibi ve Kurucusu : haydegidelum ( benim eski hesabım )
haydegidelum'da mı banlandı ?
Aleyküm Selam Kardeşim.
iki haydelum ve haydegidelummm hesabımda banlandı.
toplamda 5000 iletim olacaktı bugün kader kısmet.
Bu bize yapılan bir operasyondu. Başarısız olan taraf bizdik. Birlik ve beraberliğimizi bozdular
Sonra içlerinde sindirmek için ben dahil 3 arkadaşımızı rehber yaptılar ve rehberlik sistemini kapattılar sonra bunlar bize yapılan bir komplodur.. :ugeek:
Buyur Afiyet Olsun. İstanbulda Üretilip Anadolu'ya Gizlice Koli Koli Dağıtılmaya Başlandı. Rahat Olun
PÜSKEVİT! Selam olsun reyize,eskilere
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Püsküğüt !
bazen diyorum şu aptal oyunu başka bi şirket satın alsa oyunu 1 seneliğine kapatsa tüm sorunlarını halledip büyük reklamlarla beraber tekrar açsa sürekle güncelleme gelse mpgd yi tekrar kursak bilgisayarın başına geçtiğimde ilk yaptığım şey dota açmak yerine ikv açmak olsa ama yok işte.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
İkv'nin çöktüğü adlı ilk konu MPGD'nin kapandığı gün açıldığını biliyor musunuz ? :ugeek:VeNGaT yazdı:bazen diyorum şu aptal oyunu başka bi şirket satın alsa oyunu 1 seneliğine kapatsa tüm sorunlarını halledip büyük reklamlarla beraber tekrar açsa sürekle güncelleme gelse mpgd yi tekrar kursak bilgisayarın başına geçtiğimde ilk yaptığım şey dota açmak yerine ikv açmak olsa ama yok işte.
bizler oyunu sevdirirken, bizleri sevmeyenler oyunu sevdirmemizi engelledirler.
Ardından yanlış yaptıklarını anlayıp arkadşlarımızı ve beni rehber yaptılar. Sonra onuda kalkdırdılar. Maksat içeride sindirmekti. Ve tuzağa düştük. Neyse duygulandım. İyi geceler. :ugeek: