Oyunun son hali NET !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
byalone38
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Yalnız Krallık

Re: Oyunun son hali NET !

Mesaj gönderen byalone38 »

Hayatın boyunca sevebildiğin tek oyunun bu oyun olması sende bi sorunun olduğunu gösterir
Göster
Resim
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

byalone38 yazdı:Hayatın boyunca sevebildiğin tek oyunun bu oyun olması sende bi sorunun olduğunu gösterir
http://inciswf.com/1286416570.swf
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

15 yaşında başlamıştım bu merete yıl 2007 idi. O zamanlar hayat gayet güzeldi. Savaşıyor eğleniyorduk 39 seviyeydik ama mutluyduk. 49 lar geldi bir şey demedik oyuna ara verdik. Ç.T geldi düzelmiştir dedik tekrar başladık ama yine ara verdik. Hol geldi tamam bu sefer oldu demiştik ama yine başarısızlıktı. Şuan 22 yaşına bastım oyundan gram zevk almadığımı fark ettiğim an oyunu bıraktım. VE halimden memnunum :) Sizlere de tavsiye ederim.

:mrgreen:
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

İKV'nin GameX fuarına katılmaması, oyunun geliştirilmeyeceği konusunda yanılgıya mahal vermiyor diye düşünüyorum. Umarım haksız çıkarım.

Bu arada Ömer, sen oyunu boşver de Yasin yanına geldiğinde hangi deliğe kaçacağının hesabını yap ;)
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

DuMaNisTT yazdı:15 yaşında başlamıştım bu merete yıl 2007 idi. O zamanlar hayat gayet güzeldi. Savaşıyor eğleniyorduk 39 seviyeydik ama mutluyduk. 49 lar geldi bir şey demedik oyuna ara verdik. Ç.T geldi düzelmiştir dedik tekrar başladık ama yine ara verdik. Hol geldi tamam bu sefer oldu demiştik ama yine başarısızlıktı. Şuan 22 yaşına bastım oyundan gram zevk almadığımı fark ettiğim an oyunu bıraktım. VE halimden memnunum :) Sizlere de tavsiye ederim.

Chalikovski(49)2014 Çooook erken farkettiğin için tebrikler.

TTnetin oyun gelişiminde arge oalrak sobee geliştirci ekibini seçmesi başlı başına zati bir hatadın.
Türkiyede dijital oyunun geliştirilmesi için satın alınan bir firmanın düştüğü hallere bakın yazık olmuş.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

ARZLODOS yazdı:
DuMaNisTT yazdı:15 yaşında başlamıştım bu merete yıl 2007 idi. O zamanlar hayat gayet güzeldi. Savaşıyor eğleniyorduk 39 seviyeydik ama mutluyduk. 49 lar geldi bir şey demedik oyuna ara verdik. Ç.T geldi düzelmiştir dedik tekrar başladık ama yine ara verdik. Hol geldi tamam bu sefer oldu demiştik ama yine başarısızlıktı. Şuan 22 yaşına bastım oyundan gram zevk almadığımı fark ettiğim an oyunu bıraktım. VE halimden memnunum :) Sizlere de tavsiye ederim.

Chalikovski(49)2014 Çooook erken farkettiğin için tebrikler.

TTnetin oyun gelişiminde arge oalrak sobee geliştirci ekibini seçmesi başlı başına zati bir hatadın.
Türkiyede dijital oyunun geliştirilmesi için satın alınan bir firmanın düştüğü hallere bakın yazık olmuş.
Canım sıkılmıştı girip kasmıştım Chalikovski(49) :ugeek: 2014 martta bıraktım tekrar. Sende 1 ay filan oynuyorum. Pişmanım. Azaltarak bırakın demişlerdi.. Öyle yapıyorum :ugeek:
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Büyük Hol Kaşifi
Büyük Hol Kaşifi
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

GWYNBLEIDD yazdı:İKV'nin GameX fuarına katılmaması, oyunun geliştirilmeyeceği konusunda yanılgıya mahal vermiyor diye düşünüyorum. Umarım haksız çıkarım.

Bu arada Ömer, sen oyunu boşver de Yasin yanına geldiğinde hangi deliğe kaçacağının hesabını yap ;)
Sırf GameX olayına bakmak için foruma geldim tüm ümtlerim tükendi bu olay ile.
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
BishadaRapier
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen BishadaRapier »

Oyun bitti artık arkadaşlar.Zaten ölü durumda olan Türk oyun piyasası bu oyunada yansıdı.

Markete bakıyorsun tamamen saçmalık şeyler satılıyor.Oyuncuya para yatıramazsan başka kapıya deniyor resmen dalga geçiliyor.Parayla Weapon Upgrade yapmak,parayla skill point satmak hangi adamın aklına geldiyse cidden bulup bir plaket vermek lazım.Çok değişik bir mekanizmayla çalışan bir beyine sahip çünkü.Bu saatten sonra isterlerse 100 level getirip,5 tane bölge eklesinler yine eskiye dönmez oyun.Dengesizlik söz konusu çünkü.Ne büyük oyunlar p2p olduğu için eriyip gidiyor.

Sadece paranın peşinden koşan adamlar oyun geliştiremez ki geliştiremiyor.Çünkü istek yok adamlarda.Sadece paranın kokusunu aldıkları için kapatmıyorlar oyunu.Yani hala para akıtan adamda kusura bakmasın her türlü sömürülmeyi hakediyor.
Kullanıcı avatarı
Tskxhxugur
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxhxugur »

Oyunu bırakalı yaklaşık 1.5 yıl oldu. İlk oynadığım online oyun olduğu için yine bir ümitle yeni birşeyler gelir de o eski 29 - 39 seviyelerinde heyecanı yaşarım diye arada foruma bakıyorm .Ne forumda bir canlılık var ne de oyunda.Bu saatten sonrada oyunda bir yeniliğin olması imkansız gibi görünüyor.Arkadaşın da belirttiği gibi para ile eşya yükseltme , para ile yetenek puanı alma gibi bir saçmalığın olduğu oyunun pek de ileriyi görme şansı zaten olamazdı. Milleti parayla bir şey almaya zorlamak yerine oyunu sevdirerek bir şeyler aldırmak çok daha mantıklı. 1.5 yıldır Dota 2 ( reklamdan dolayı büyük ihtimal mesaj silinecek) oynuyorum.Oyunda parayla alınan hiçbirşey oyunda dengesizlik yaratmıyor. Fakat gelin görün ki dünya çapında 11 milyon $ ödül havuzu olan bir turnuva yapabilecek kadar oyuna para yatırılıyor.Bunun sebebide insanların oyunu sevmesi ve oyunda para verilerek bir yerlere gelme gibi bir olayın olmaması. Tabi Türk oyun sektöründe bu kadar devasa paraları görmek imkansız ama madem para kazanmak istiyorsun oyunu sevdir ve parayla satacağın şeyi de oyun dengesini bozmayacak şekilde ayarlamaya özen göster.Uzun lafın kısası parayla kral olunan oyunların hiçbiri uzun soluklu olmamıştır hele Türk oyun sektöründe asla olamaz.
vahdet
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Üstadlar

Mesaj gönderen vahdet »

tükürürüm oyununa.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön