lan deth önce şu imzanı düzelt one xDPerfectmagician yazdı:sivaslıyiğido tmm konuyu kirletme bu arada mephistopheles kritik diye buna denir artık kritik resmi koyacaklar bunun üzerinde vurursa koysun
rekor üstüne rekor diyelim =))
Re: rekor üstüne rekor diyelim =))

Orda savaşcının hasarla birleşmiş sanıRım :S

Sonunu Düşünen Kahraman Olamaz ... ' / '' \
... !! KodadıX Team ..'' .. /
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
featdeat yazdı:Orda savaşcının hasarla birleşmiş sanıRım :S
aynı anda amırde vuruyo arkadaslar vurabılır ımkansız demıyorum ama amırle bırlestı o vuruş :twisted:
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
hanedanxbutcher yazdı:featdeat yazdı:Orda savaşcının hasarla birleşmiş sanıRım :S
aynı anda #@!? vuruyo arkadaslar vurabılır ımkansız demıyorum ama #@!? bırlestı o vuruş :twisted:

Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
fotoda ağır ve sert vuruşun süreli açık görünüyo keşke koymasaymışsın fotoyu hasar birleşmiş belliAmiR yazdı:hanedanxbutcher yazdı:featdeat yazdı:Orda savaşcının hasarla birleşmiş sanıRım :S
aynı anda #@!? vuruyo arkadaslar vurabılır ımkansız demıyorum ama #@!? bırlestı o vuruş :twisted:

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
benm mep.. ile bi derdim yok onu tebirk ederim.ancak o morduman beyinsizi kendini beğenen her bka mama diyen birisi..Mep.. tanırım oda beni tanır ve onu terleyecek bir hareketim olmaz..ancak morduman gibi malların beni elştirmesi sizide üzmüyormu ona cvp verin

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
ah canım anladım ben senin derdini ilgi görmek istiyosun xDSivaslliyigido yazdı:benm mep.. ile bi derdim yok onu tebirk ederim.ancak o morduman beyinsizi kendini beğenen her bka mama diyen birisi..Mep.. tanırım oda beni tanır ve onu terleyecek bir hareketim olmaz..ancak morduman gibi malların beni elştirmesi sizide üzmüyormu ona cvp verin

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
ben sana ilgi gösteririm babsı belirsiz sen kendinden güçlüleri çekemiyorsun kıskanmaktan baska bir derdin yok meranın ezik lonca baskanı
:mrgreen: :mrgreen:

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
hahahaha gerzeklikde yeni bir nokta üstad ilan ettim seniSivaslliyigido yazdı:ben sana ilgi gösteririm babsı belirsiz sen kendinden güçlüleri çekemiyorsun kıskanmaktan baska bir derdin yok meranın ezik lonca baskanı![]()
![]()
![]()
1- meranda deil teşkilatda oynuyorum
2-lonca başkanı falan değilim
3-seni kıskansam emin ol böyle yorumlar yapmam yalakalık yaparım arkandan vururum
4-kapağı attım artık alır sokarsın biyerine yorma beni

karasis bn seni sadece insnlarla muhattab oluyo diye biliyodum hayvanlarlada muhattab olabiliyor muydun şaşrıdm=)MORDuMan yazdı:hahahaha gerzeklikde yeni bir nokta üstad ilan ettim seniSivaslliyigido yazdı:ben sana ilgi gösteririm babsı belirsiz sen kendinden güçlüleri çekemiyorsun kıskanmaktan baska bir derdin yok meranın ezik lonca baskanı![]()
![]()
![]()
1- meranda deil teşkilatda oynuyorum
2-lonca başkanı falan değilim
3-seni kıskansam emin ol böyle yorumlar yapmam yalakalık yaparım arkandan vururum
4-kapağı attım artık alır sokarsın biyerine yorma beni
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"