Konstrasyon bittikten sonra her büyücünün 2 vuruşundan 1 i krtik oldugunu varsayımda bulundum.Her büyücü 250.000 hasarı çok rahatlıkla verebilir kadim hidranın zırhı eksinin çok çok altına düşücek her bir büyücü tek fizikte 50-60 bin hasarı çok çok çok rahat verebilicek yani aslında mantık olarak bakarsak 89 candan itibaren daldığımızda taktirde belkı de 15 saniyeden bile erken kesilicekVBMaSTeR yazdı:Herkezde met 2 III olmasına gerek yok, çünkü yaratığın kritik zırhını düşürüyor.
Kadim hidranın 5 milyon canı var, ayrıca zırhı oyunun bir çok yaratığından yüksek. 20 büyücü var diyorsak 15 saniyede her bir büyücü tahmini 250.000 hasar verecek. Peki burada her bir büyücünün konsantrasyon harici her vuruşu kritik mi, veya her vuruşu normal mi ? Herkez 1'er meteorit attı konsantrasyon açtı 5 tane vurdu. Toplam 10 adet vuruş yaptı. Ortalama her arkadaş 25 bin hasar veriyor.
Sonuç olarak bir yere bağlamıyorum, ama bu dalganın kadim hidrada %100 sapacağını düşünüyorum.
İKV Matematiği :)
Re: İKV Matematiği :)
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Deneyip görmek lazım ozaman ne diyeyim 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Sevdim bunu.
Handan Hanım'ın kaç canı var ve İsmet Bey gibi durdurma ve ya sersemletme atıyor mu?
"5 fizik 1 sifa" kesebilir mi? Keserse kaç saniyede keser?
"5m1 1sifa" kesebilir mi? Keserse kac saniye sürer?
Handan Hanım'ın kaç canı var ve İsmet Bey gibi durdurma ve ya sersemletme atıyor mu?
-
- Meteor Kaşifi
Handan hanımın enerjisi zırhı ve yetenekleri hakkında net bir bilgim olmadığı için denklem kuramıyorum bu sebepten ne kadar sürede kesiliceğine dair net bir tahmin yapamıyorum..vahdet yazdı:Sevdim bunu.
-
- Meteor Kaşifi
10 milyon canı var. Hesaplarmisin.ikizler92 yazdı:Handan hanımın enerjisi zırhı ve yetenekleri hakkında net bir bilgim olmadığı için denklem kuramıyorum bu sebepten ne kadar sürede kesiliceğine dair net bir tahmin yapamıyorum..vahdet yazdı:Sevdim bunu.
5 fiziksel buyucu ne kadar surede keser.
Veyahut 5m1 buyucu ne kadar surede keser.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
15000*[(1-x)*n+ n*(n-1)*0.35/2]vahdet yazdı:10 milyon canı var. Hesaplarmisin.ikizler92 yazdı:Handan hanımın enerjisi zırhı ve yetenekleri hakkında net bir bilgim olmadığı için denklem kuramıyorum bu sebepten ne kadar sürede kesiliceğine dair net bir tahmin yapamıyorum..vahdet yazdı:Sevdim bunu.
n tane büyücünün tek fizik ile maksimum verebileceği hasar.
Her büyücünün kritik vurduğu göz önüne alındı.
Her büyücüde m1+M2(III) olduğu göz önüne alındı.
15000:Üzeri full olan bir büyücünün %0 zırha sahip bir yaratığa vurabileceği hasar miktarı(örneğin Hedef).
x:Yaratığın zırh oranı.(İsmetin %50 zırhı var yani x=0.5)
Kolay gelsin
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Ufak bir detayı gözünden kaçırdın büyücüler fizik krtik attıgında eger yeteri kadar krtik fizik atıldıysa Düşmanın Zırhını Eksiye düşürme özelliği vardırRefresh yazdı:15000*[(1-x)*n+ n*(n-1)*0.35/2]vahdet yazdı:10 milyon canı var. Hesaplarmisin.ikizler92 yazdı:Handan hanımın enerjisi zırhı ve yetenekleri hakkında net bir bilgim olmadığı için denklem kuramıyorum bu sebepten ne kadar sürede kesiliceğine dair net bir tahmin yapamıyorum..vahdet yazdı:Sevdim bunu.
15000:Üzeri full olan bir büyücünün %0 zırha sahip bir yaratığa vurabileceği hasar miktarı(örneğin Hedef).
Kolay gelsin
Örneğin 60 zırhı olan bir büyücü konstrasyon modunda 5 saniyede 5 krtik attıysa (6 sn zırh kırıcı tılsımıda eklersek)
5x25 (1. seviye zırh kırıcı tılsım dahil ediliyor) 125 zırh kırıyor 125-60= -65 (eksi altmış beş) zırhı oluyor düşman hedefin. 5 büyücü olarakta hesaplayın bunu zor değil 65.5= -325 zırh (eksi 325 zırh)
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Orada hepsini düşündüm merak etme.ikizler92 yazdı:Ufak bir detayı gözünden kaçırdın büyücüler fizik krtik attıgında eger yeteri kadar krtik fizik atıldıysa Düşmanın Zırhını Eksiye düşürme özelliği vardırRefresh yazdı:15000*[(1-x)*n+ n*(n-1)*0.35/2]vahdet yazdı:10 milyon canı var. Hesaplarmisin.ikizler92 yazdı:Handan hanımın enerjisi zırhı ve yetenekleri hakkında net bir bilgim olmadığı için denklem kuramıyorum bu sebepten ne kadar sürede kesiliceğine dair net bir tahmin yapamıyorum..vahdet yazdı:Sevdim bunu.
Kolay gelsinSen zırhı 0 olarak göz önüne aldın ama zırhı eksiyede düşürüyor.
Örneğin 60 zırhı olan bir büyücü konstrasyon modunda 5 saniyede 5 krtik attıysa (6 sn zırh kırıcı tılsımıda eklersek)
5x25 (1. seviye zırh kırıcı tılsım dahil ediliyor) 125 zırh kırıyor 125-60= -65 (eksi altmış beş) zırhı oluyor düşman hedefin. 5 büyücü olarakta hesaplayın bunu zor değil 65.5= -325 zırh (eksi 325 zırh)
0.35 katsayısı olan denkleme bak.(0.35 %35 zırh kırmaya tekabül ediyor)
Ayrıca burada sadece tek fizik atıldığında geçerli.
Ardı ardına atılan fizikleri de göz önüne alırsan kaç fizik atmışsa*büyücü sayısı n'e eşit olur
Yani herkes 7 fizik attıysa orada n yerine 7*n yazacaksın.
6 büyücü yedişer fizik atmışsa n=42 oluyor ona göre yaparsın.(10 saniyede 7 fizik atıldığı göz önüne alındı ve tabi herkeste M(III) olmalı, yoksa denklem değişir.)
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
-
- Meteor Kaşifi
Cevabimi alamadim. 10m cani var
5fizik buyucu ne kadar surede keser. Tilsimimiz yok olsada. 6saniye zirh dusurme bede zirhini azaltan ilk seviye(1) tilsim takili. M(3) tilsimi felan yok. Normal insanlar ile kesicez.
1-2 kiside m1 tilsimi olabilir.
5fizik buyucu ne kadar surede keser. Tilsimimiz yok olsada. 6saniye zirh dusurme bede zirhini azaltan ilk seviye(1) tilsim takili. M(3) tilsimi felan yok. Normal insanlar ile kesicez.
1-2 kiside m1 tilsimi olabilir.