Feroya selamını söylerim kardeşim . Biliyorsun bu oyun senin gibi dostluklarla eğlenceli hale geliyor.carizmatixx yazdı:eyvallah kardesim bizim oyunu oynama sebebimiz belliydi cihat tahminimce sensin o feroyada selam soyle muhabbetimizi savaslarimizi özledim be sizin gibi dostlarim oldu tek kattigi sey bana bu oyununLoneSome55 yazdı:Aleykümselam erdi
Sen hatırlanmayacak birisi değilsin kardeşim nasıl unuturuz seni ama sen kendini unutturdun arada gelde muhabbet sohbet edelim bekleriz. Biliyorsun Efsaneler unutulmazSenin gibileri kalmadı zaten sıkıcı oldu artık oyunda tadı tuzu kalmadı erdi.
Selamun Aleyküm Dostlar
- LoneSome55
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Selamun Aleyküm Dostlar
ARTHAS
LoneSome
LoneSome
- Chatlaqs
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Aleykum Selam Hoşgeldin Erdim Özlettin kendini bi ara oyunada gel özlemişsindir Lodosları kesmeyicarizmatixx yazdı:Selamun aleyküm dostlar
Uzun zaman oldu oyunu bırakalı zaten dönme gibi bir düşüncem yokta foruma ugrayıp eski yeni dost kardeş arkadaş tanıyan tanımayan kim varsa bi selam vereyim dedim varsa bizi hatırlayan dostlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ?
Raiders Of Anatolia CaRİzmATiX / Kankaxcarizma
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
Eyvallah kardesim benim benim icinde aynen öyleLoneSome55 yazdı:Feroya selamını söylerim kardeşim . Biliyorsun bu oyun senin gibi dostluklarla eğlenceli hale geliyor.carizmatixx yazdı:eyvallah kardesim bizim oyunu oynama sebebimiz belliydi cihat tahminimce sensin o feroyada selam soyle muhabbetimizi savaslarimizi özledim be sizin gibi dostlarim oldu tek kattigi sey bana bu oyununLoneSome55 yazdı:Aleykümselam erdi
Sen hatırlanmayacak birisi değilsin kardeşim nasıl unuturuz seni ama sen kendini unutturdun arada gelde muhabbet sohbet edelim bekleriz. Biliyorsun Efsaneler unutulmazSenin gibileri kalmadı zaten sıkıcı oldu artık oyunda tadı tuzu kalmadı erdi.

<Raiders Of Anotolia>
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
Oooo sami kardesm benim lodos kesmeyi degilde sizleri daha cok özledim beChatlaqs yazdı:Aleykum Selam Hoşgeldin Erdim Özlettin kendini bi ara oyunada gel özlemişsindir Lodosları kesmeyicarizmatixx yazdı:Selamun aleyküm dostlar
Uzun zaman oldu oyunu bırakalı zaten dönme gibi bir düşüncem yokta foruma ugrayıp eski yeni dost kardeş arkadaş tanıyan tanımayan kim varsa bi selam vereyim dedim varsa bizi hatırlayan dostlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ?
Raiders Of Anatolia CaRİzmATiX / Kankaxcarizma![]()

<Raiders Of Anotolia>
- Estellixeymen
- İskele Babası
Erdi nerelerdesin kanka özledim seni, seninle attığımız wsleri, seninle dalga geçmeyi özledim kardeşimm 
- Ahixqirdap
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: eSki bir AHİ...
kardeşim beni hatırlar mısın bilmiyorum ama senle 39 zamanında cok yakındıkcarizmatixx yazdı:Selamun aleyküm dostlar
Raiders Of Anatolia CaRİzmATiX / Kankaxcarizma
[ Ahixqirdap ]
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
Kanka napalım oyunun tadı kaldıda biz mi kalmadık bende özledim kardeşim bakalım yakında ugrarım bi araEstellixeymen yazdı:Erdi nerelerdesin kanka özledim seni, seninle attığımız wsleri, seninle dalga geçmeyi özledim kardeşimm

<Raiders Of Anotolia>
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
Hatırlamaz mıyım kardeşim ben eskilerden kimseyi unutmam aynen dedigin gibi oldu ne saygı ne adamlık hepsi gideli çok uzun zaman olduAhixqirdap yazdı:kardeşim beni hatırlar mısın bilmiyorum ama senle 39 zamanında cok yakındıkcarizmatixx yazdı:Selamun aleyküm dostlar
Raiders Of Anatolia CaRİzmATiX / Kankaxcarizmatabi sonrası arkadaşların anlattıgı gibi , hüsran !! 39 zamanının yürekli insanları kalmamış oyunda herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde buda haliyle oyunu zevksizleştiriyor....biz ki oyuna girip savaşabilmek için arz-lodos kavgasını saygıyla yaşayabilmek için can atardık ama işte eskilerr... ne demişler teknoloji gelişti mertlik bozuldu
[ Ahixqirdap ]

<Raiders Of Anotolia>