Selamun Aleyküm Dostlar

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LoneSome55
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Selamun Aleyküm Dostlar

Mesaj gönderen LoneSome55 »

carizmatixx yazdı:
LoneSome55 yazdı:Aleykümselam erdi

Sen hatırlanmayacak birisi değilsin kardeşim nasıl unuturuz seni ama sen kendini unutturdun arada gelde muhabbet sohbet edelim bekleriz. Biliyorsun Efsaneler unutulmaz :) Senin gibileri kalmadı zaten sıkıcı oldu artık oyunda tadı tuzu kalmadı erdi.
eyvallah kardesim bizim oyunu oynama sebebimiz belliydi cihat tahminimce sensin o feroyada selam soyle muhabbetimizi savaslarimizi özledim be sizin gibi dostlarim oldu tek kattigi sey bana bu oyunun :)
Feroya selamını söylerim kardeşim . Biliyorsun bu oyun senin gibi dostluklarla eğlenceli hale geliyor.
ARTHAS
LoneSome
Kullanıcı avatarı
Chatlaqs
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Chatlaqs »

carizmatixx yazdı:Selamun aleyküm dostlar
Uzun zaman oldu oyunu bırakalı zaten dönme gibi bir düşüncem yokta foruma ugrayıp eski yeni dost kardeş arkadaş tanıyan tanımayan kim varsa bi selam vereyim dedim varsa bizi hatırlayan dostlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ?

Raiders Of Anatolia CaRİzmATiX / Kankaxcarizma
Aleykum Selam Hoşgeldin Erdim Özlettin kendini bi ara oyunada gel özlemişsindir Lodosları kesmeyi :)
Resim

20 Aralık 2010'dan beri RoA
24 Mart 2007'den beri İKV
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen carizmatixx »

LoneSome55 yazdı:
carizmatixx yazdı:
LoneSome55 yazdı:Aleykümselam erdi

Sen hatırlanmayacak birisi değilsin kardeşim nasıl unuturuz seni ama sen kendini unutturdun arada gelde muhabbet sohbet edelim bekleriz. Biliyorsun Efsaneler unutulmaz :) Senin gibileri kalmadı zaten sıkıcı oldu artık oyunda tadı tuzu kalmadı erdi.
eyvallah kardesim bizim oyunu oynama sebebimiz belliydi cihat tahminimce sensin o feroyada selam soyle muhabbetimizi savaslarimizi özledim be sizin gibi dostlarim oldu tek kattigi sey bana bu oyunun :)
Feroya selamını söylerim kardeşim . Biliyorsun bu oyun senin gibi dostluklarla eğlenceli hale geliyor.
Eyvallah kardesim benim benim icinde aynen öyle
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Chatlaqs yazdı:
Uzun zaman oldu oyunu bırakalı zaten dönme gibi bir düşüncem yokta foruma ugrayıp eski yeni dost kardeş arkadaş tanıyan tanımayan kim varsa bi selam vereyim dedim varsa bizi hatırlayan dostlar nasılsınız nasıl gidiyor hayat ?

Aleykum Selam Hoşgeldin Erdim Özlettin kendini bi ara oyunada gel özlemişsindir Lodosları kesmeyi :)
Oooo sami kardesm benim lodos kesmeyi degilde sizleri daha cok özledim be :)
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
Estellixeymen
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Estellixeymen »

Erdi nerelerdesin kanka özledim seni, seninle attığımız wsleri, seninle dalga geçmeyi özledim kardeşimm :D
XxOttomanARMYxX
OttomanARMY
xOttomanARMYx
xOttomanARMYYx

Resim

Eymen TALAY
Kullanıcı avatarı
Ahixqirdap
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: eSki bir AHİ...

Mesaj gönderen Ahixqirdap »

kardeşim beni hatırlar mısın bilmiyorum ama senle 39 zamanında cok yakındık ;) tabi sonrası arkadaşların anlattıgı gibi , hüsran !! 39 zamanının yürekli insanları kalmamış oyunda herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde buda haliyle oyunu zevksizleştiriyor....biz ki oyuna girip savaşabilmek için arz-lodos kavgasını saygıyla yaşayabilmek için can atardık ama işte eskilerr... ne demişler teknoloji gelişti mertlik bozuldu =)

[ Ahixqirdap ]
SeniNn aDını aNmamaK ßiR $aRtıDıR DoStLuqumuNn...

Eski Bir AHİ neferiydi --->>
ıılaLqoSlıı ( savaşçı )
ıIıGiRDaPıIı ( büyücü )
ıIıAyBaRıIı ( savaşçı )
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Estellixeymen yazdı:Erdi nerelerdesin kanka özledim seni, seninle attığımız wsleri, seninle dalga geçmeyi özledim kardeşimm :D
Kanka napalım oyunun tadı kaldıda biz mi kalmadık bende özledim kardeşim bakalım yakında ugrarım bi ara
Resim

<Raiders Of Anotolia>
Kullanıcı avatarı
carizmatixx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Ahixqirdap yazdı:

kardeşim beni hatırlar mısın bilmiyorum ama senle 39 zamanında cok yakındık ;) tabi sonrası arkadaşların anlattıgı gibi , hüsran !! 39 zamanının yürekli insanları kalmamış oyunda herkes birbirinin kuyusunu kazma derdinde buda haliyle oyunu zevksizleştiriyor....biz ki oyuna girip savaşabilmek için arz-lodos kavgasını saygıyla yaşayabilmek için can atardık ama işte eskilerr... ne demişler teknoloji gelişti mertlik bozuldu =)

[ Ahixqirdap ]
Hatırlamaz mıyım kardeşim ben eskilerden kimseyi unutmam aynen dedigin gibi oldu ne saygı ne adamlık hepsi gideli çok uzun zaman oldu :(
Resim

<Raiders Of Anotolia>

“Genel Sohbet” sayfasına dön