Oyuncu Arttırmanın ve Oyunu Canlandırmanın Güzel Bir Yolu
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Erkan-ı Harbiye
Re: Oyuncu Arttırmanın ve Oyunu Canlandırmanın Güzel Bir Yol
Bence çok iyi düşünmüşsün beynine sağlık.Hatta söyle bi şeyde olabilir çoğu kişi 39 Levelkenki klan savaşlarını,Emleri özlüyo başka bi sunucu yaratılıp 39 levelin sistemine dönüştürebilir eğer bu olursa şuan mecvut oyunu aktif olarak oynuyanların büyük bi kısmının 39 level yeni sunucuya geçiş yapacağını düşünüyorum buda bi fikir tabi yönetimin bu gibi nostaljik şeyleri yapması oyuna yeni bir hava katabilir ve gayette eğlenceli olabilir ve yönetim böyle bi sunucuyu yapabilicek güce eve ekibe sahip bence.
Neresi Müsait'se Oraya ?mobilsorun yazdı:Full alman dış - eski kütük 39 seviye karakterim var ufaklık0LIVERA yazdı:Evet İlk İşin 49 Lvl Aktarım Tek 49 Lvl Olmak Olsun Senin Amacında.mobilsorun yazdı:39 seviye sunucu açılsın ama karakter aktarımı olsun
Senin Karakterinden Onlarcasını Alır 39 Lvl Maraseş Çara Koyarım Haddini Bil Bebe.
Her Yerde Post Kasıp Gereksiz Mesajlar Atma Gereksiz.
Sorun Kim Olduğunda Değil Yaptıkların Seni Diğerlerinden Ayırır.
Parasını versinler canlandırayım oh ne güzel ben canlandırayım onlar kazansın 0 hizmetle köşeyi dönsünler...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Maraseş oyunda tek sanırım ? Ben hiç görmedim0LIVERA yazdı:Neresi Müsait'se Oraya ?mobilsorun yazdı:Full alman dış - eski kütük 39 seviye karakterim var ufaklık0LIVERA yazdı:Evet İlk İşin 49 Lvl Aktarım Tek 49 Lvl Olmak Olsun Senin Amacında.mobilsorun yazdı:39 seviye sunucu açılsın ama karakter aktarımı olsun
Senin Karakterinden Onlarcasını Alır 39 Lvl Maraseş Çara Koyarım Haddini Bil Bebe.
Her Yerde Post Kasıp Gereksiz Mesajlar Atma Gereksiz.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
İleti sayım çoğu kişiye batıyor galiba ***ü sıkışan gereksiz post kasma diye hırlıyor
Bana ayar verme çabasına girmeden önce o küçük beyninizle yazıyı göndermeden bir kere daha okuyun 
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
- FareAdam Düşmanı
Yeni Camii de selası verilelecek hala didiniyosunuz, betadan kalanlar oyuna hasta adam muamelesi yapıyo
neyse çıkana kadar kapanmasın da
Tüm oynayan oyuncuları bir sunucuya aktarsinlar ve oyun canlansin..bu kadar.Eski kalabalığa benzer inşallah o zaman.Bu yorumu eger gm'ler goruyosa, sözüm sizlere dostlar.Anlasın ve şu oyunu tek sunucuda toplayın.Bir kaç adama +5 sunucu fazla..

Mustafa Kemal ATATÜRK!