Üçkagatcı Sonra Geldim Paranı Vermedim mi Ben senin ?CARVALHO yazdı:viewtopic.php?f=26&t=74418
Tamam mı :? 2.5 sene ara vermiş olmam o parayı almıyacağım anlamına gelmez![]()
PVP Konuları Hk.
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
Re: PVP Konuları Hk.
Nerde resim saklamışım faruk
Forumda duran bir konu,hani senin şu göğsünü gere gere kabızlığını sergilediğin konulardan.Paramı vermedin.O zamanda ihtiyacım yoktu bugünde yok,ki bunun için üstüne gelmedim daha fazla oradada görülüyor.Oyunda tekrar laf yapınca tekrar aktif etmişim konuyu görüyor musun
O tarihten sonrada oyunu bıraktığım için çıkmamışım karşına,boş laf sıkmak kolay iş,sanada kolay gelsin.
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO
hakunamatata
CARVALHO
- ECHO
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Luxury Exclusive
bana herşey kolay canım maksatın pirim yapmak anlaşılan o ki :roll: ama etikete gerek yok yani anlata biliyomuyum...iyi hissediyosan kendini gelirsin ws ye olay biter.seni fizik 3 met 2 3 bilmem ne falan da kurtarmaz yani haberin olsunCARVALHO yazdı:Nerde resim saklamışım farukForumda duran bir konu,hani senin şu göğsünü gere gere kabızlığını sergilediğin konulardan.Paramı vermedin.O zamanda ihtiyacım yoktu bugünde yok,ki bunun için üstüne gelmedim daha fazla oradada görülüyor.Oyunda tekrar laf yapınca tekrar aktif etmişim konuyu görüyor musun
O tarihten sonrada oyunu bıraktığım için çıkmamışım karşına,boş laf sıkmak kolay iş,sanada kolay gelsin.
Prim yapmak
Lafım geçerli,paramı gelir verirsin insan gibi sonra edersin bu lafları
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO
hakunamatata
CARVALHO