PVP Konuları Hk.

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Luxury Exclusive

Re: PVP Konuları Hk.

Mesaj gönderen ECHO »

CARVALHO yazdı:viewtopic.php?f=26&t=74418

Tamam mı :? 2.5 sene ara vermiş olmam o parayı almıyacağım anlamına gelmez 8-)
Üçkagatcı Sonra Geldim Paranı Vermedim mi Ben senin ?
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CARVALHO
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CARVALHO »

Nerde resim saklamışım faruk :) Forumda duran bir konu,hani senin şu göğsünü gere gere kabızlığını sergilediğin konulardan.Paramı vermedin.O zamanda ihtiyacım yoktu bugünde yok,ki bunun için üstüne gelmedim daha fazla oradada görülüyor.Oyunda tekrar laf yapınca tekrar aktif etmişim konuyu görüyor musun :) O tarihten sonrada oyunu bıraktığım için çıkmamışım karşına,boş laf sıkmak kolay iş,sanada kolay gelsin.
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO
Kullanıcı avatarı
ECHO
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Luxury Exclusive

Mesaj gönderen ECHO »

CARVALHO yazdı:Nerde resim saklamışım faruk :) Forumda duran bir konu,hani senin şu göğsünü gere gere kabızlığını sergilediğin konulardan.Paramı vermedin.O zamanda ihtiyacım yoktu bugünde yok,ki bunun için üstüne gelmedim daha fazla oradada görülüyor.Oyunda tekrar laf yapınca tekrar aktif etmişim konuyu görüyor musun :) O tarihten sonrada oyunu bıraktığım için çıkmamışım karşına,boş laf sıkmak kolay iş,sanada kolay gelsin.
bana herşey kolay canım maksatın pirim yapmak anlaşılan o ki :roll: ama etikete gerek yok yani anlata biliyomuyum...iyi hissediyosan kendini gelirsin ws ye olay biter.seni fizik 3 met 2 3 bilmem ne falan da kurtarmaz yani haberin olsun ;)
FARUKULUSOY
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CARVALHO
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CARVALHO »

Prim yapmak :( Lafım geçerli,paramı gelir verirsin insan gibi sonra edersin bu lafları
CarvalhoX
hakunamatata
CARVALHO

“Genel Sohbet” sayfasına dön