CIZIK yazdı:Ondan ziyade yeraltında ztn pvp yapılmadıgına göre tab tuşuna yaratık seçmek için bastıgımda rakip klan üyesi seçilmese daha makbule geçer
2 den fazla kişilik gruplarda örnegin hedef seçili iken gruptan bir kişinin bir nedenle gruptan ayrılması sonucu seçili hedefin tekrar seçilmek zorunda olması bence yeraltında rakip klan oyuncularının tab tuşuna gelmesinden daha çok can sıkıcı bir durum. Grup kural ve ilkeleri tekrar gözden geçirilmedigi sürece kardan adam olur
xXeRsInXx yazdı:Hacı o değilde biz tab gibi kullanabileceğimiz tuşla aynı klanda ki arkadaşlarımızı da seçmek istioz
Hırsızlık olaylarına karşı önlem olarak oyun içinde aktif olarak kullanılan her veri (Örn;kasa kullanımı, karakter ismi oluşturma,karakter silme,hatta ve hatta böceklere karşı lonca üyelik ismi oluşturmada osxlider,osxmüdür gibi isimler yerine tabi bu durum haddi hesabını bilmeyen herönüne geleni üye olarak almayı amaçlayan lonca oluşumlarıyla alakalı bir durum :geek: ) birbiriyle bağlı belli algoritmalarla desteklenebilir, ortamın MMOPG olduğu düşünülürse tabi ki sınırsız sayıda çoğaltılabilir.Kalite standartlarını yükseltmek adına örneğin para üzerinde ki seri numaraları gibi korumalı sistem gibi olabilir .Gerçi hitap ettiği yaş ortalaması ortada, o yüzden fazla kafa yormaya gerek olmayadabilir. Bu fikir sadece bir öneri Kısaca kullanıcıya ait doğrulama sistemi kullanılabilir.
Çok mu ütopik?? :mrgreen:
xPROFx yazdı:Bildirim Tipi : Öneri
Sunucu : Teşkilat
Karakterinizin Adı : PROF
E-Posta Adresiniz :
Açıklama : şifacının zehir büyüsünün 44 seviyeden sonra meranda hiç bir etkisi kalmıyor. merandaki yaratıkların zehir dirençlerinin düşürülerek şifacıda zehir büyüsünün tekrar kullanılabilir hale gelmesini öneriyorum.
ayrıca yeraltında zaten pvp yapılamıyor. meteor bölgesi güncellemesinden önce olduğu gibi arz lodos ve klanda olmayan oyuncuların labirent ve yeraltında aynı grupta yer alabilmesi gerekir.
Resimdeki Yazı : bd0f94b6
İlk önerin güzel ama ikincisi iyi değil bence :ugeek:
ama bence de her ikisindede haklısın çünkü görüyorum hidra görevlerinde arzlar ile lodoslar birbirlerine daima destek çıkıyorlar neden gruplaşma olmasın.?? Bence çok mantıklı Arz ve Lodos olarak bakıyorsunuz daima ve hep karşı düşman olarak görüyorsunuz bu bakış açısı sizi gerçekten çok aşılamış yahu o karşıda ki insan be :lol:
EĞER BİR YERDE TOPLU OTURAN ESKİ ADAMLARI GÖRDÜNSE ŞAŞIRMA ÇÜNKÜ ALTTAKİ RESİM ÜYELERİnin AMACIDIR
BU AKŞAM EZEL VAR İZLEYİN..!
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp