Oyunda neler değişti?
-
- İri Fare Avcısı
Re: Oyunda neler değişti?
Private Sunucu açılmasına izin verselerdi ve sunucu dosyalarının ücretli/ücretsiz edinilmesini sağlasalardı ne kadar iyi olurdu aslında. Bir ekip kurulurdu gönüllüler tarafından, oyuna kendi güncellemelerini de koyarlardı. Bilgisayar Programcılığı ve ya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerindeki arkadaşlardan oyunla ilgilenmek isteyenler için bir proje olabilirdi bu. İstanbul Kıyamet Vakti yayında iken elbette buna izin verilmesi mantıksız ancak; eğer İstanbul Kıyamet Vakti kapanacaksa, umarım ücretsiz olarak "Derindeki Sır - Hidra" versiyonunun sunucu dosyalarını "launcher"i ile birlikte ücretsiz olarak servis ederler de gönüllüler oyunu devam ettirebilirler.
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
Cidden her şey para oyunda.Para yatırmadan istersen 10 sene 7/24 kas yine fayda etmez.Parayla satılan şeyler bir mmorpg oyununa göre abartılı olmuş.
-
- İri Fare Avcısı
Peki eskiden Ejder, Ashap, Ecel ve Latif için belirli malzemeler toplanırdı "Kadim Hidra Pençesi", "Dev Komodo Dişi" vs. vs. bunlar için ev gruplar oluyor mu hala? Gerçi artık pekte gerekmiyordur üstlerini dizen 6-7 kişi hallediyordur muhakkak. Oraları nasıl ne düşünüyorsunuz? Holde de birden fazla grubun tek olup yaptığı görevler var mı? Ya da başka yerde? Çünkü; multi-grup bana ayrı bir zevk katıyordu. O kadar oyuncunun bir meydanda aynı anda yeşile ve kadime çakması gerçekten çok heyecan vericiydi.
Uzun zamandır oyuna girmiyorum ama değişmemiştir. Yeşili 1-2 kişi kesebiliyor rahat bir şekilde, kadim içinde 4-5 kişi falan belki o kadar bile yoktur. Komodoyu iflissi saymıyorum bile. Holde de yoktu öyle bir ortam en fazla 2 kişi grup olup saate gidiliyor.EddieMurphy yazdı:Peki eskiden Ejder, Ashap, Ecel ve Latif için belirli malzemeler toplanırdı "Kadim Hidra Pençesi", "Dev Komodo Dişi" vs. vs. bunlar için ev gruplar oluyor mu hala? Gerçi artık pekte gerekmiyordur üstlerini dizen 6-7 kişi hallediyordur muhakkak. Oraları nasıl ne düşünüyorsunuz? Holde de birden fazla grubun tek olup yaptığı görevler var mı? Ya da başka yerde? Çünkü; multi-grup bana ayrı bir zevk katıyordu. O kadar oyuncunun bir meydanda aynı anda yeşile ve kadime çakması gerçekten çok heyecan vericiydi.
Antegar-detay
-
- İri Fare Avcısı
Hakikaten oyun bitmiş o zaman denecek bir söz yok. Ancak, hala neden kapanmadı anlaması güç. Çemberlitaş'ta başlayan oyuncu düşüşü kendini belli etmişti. Galiba son GameX fuarına bile katılmamış İKV. Bu durum, oyunun gerçekten nereye doğru gittiğini gözler önüne seriyor. Bari ya düzelsin ya kapansında oyuncular eziyet çekmesin hiç olmazsa.Detay yazdı:Uzun zamandır oyuna girmiyorum ama değişmemiştir. Yeşili 1-2 kişi kesebiliyor rahat bir şekilde, kadim içinde 4-5 kişi falan belki o kadar bile yoktur. Komodoyu iflissi saymıyorum bile. Holde de yoktu öyle bir ortam en fazla 2 kişi grup olup saate gidiliyor.EddieMurphy yazdı:Peki eskiden Ejder, Ashap, Ecel ve Latif için belirli malzemeler toplanırdı "Kadim Hidra Pençesi", "Dev Komodo Dişi" vs. vs. bunlar için ev gruplar oluyor mu hala? Gerçi artık pekte gerekmiyordur üstlerini dizen 6-7 kişi hallediyordur muhakkak. Oraları nasıl ne düşünüyorsunuz? Holde de birden fazla grubun tek olup yaptığı görevler var mı? Ya da başka yerde? Çünkü; multi-grup bana ayrı bir zevk katıyordu. O kadar oyuncunun bir meydanda aynı anda yeşile ve kadime çakması gerçekten çok heyecan vericiydi.
Para akıyor su gibi
Bunu kapatmakta mümkün değil. Son GameX' e katıldı İKV ama bu seneki fuara katılıp katılmayacağı henüz belli değil.
Antegar-detay
-
- İri Fare Avcısı
Ya nasıl akıyor bu para oyuncu kıtlığı varken?Detay yazdı:Para akıyor su gibiBunu kapatmakta mümkün değil. Son GameX' e katıldı İKV ama bu seneki fuara katılıp katılmayacağı henüz belli değil.
Önemli olan işlevi
Oyuncu az ama forumda görmüşsündür adam diyor ki 10 milyar 12 milyar harcama yaptım. Sonra geçelim, playstore kampanyasındaki alışverişi görmedin mi
İKV'nin başındakilar kötüye gittikçe oyuncular daha çok para verir oldu galiba
Bunu anlatan güzel bi söz vardı gerçi ama çok argo, boşverelim 
Antegar-detay
-
- İri Fare Avcısı
Hakikaten çok ilginç. WoW'a bile bu kadar yatıran yoktur herhalde.Detay yazdı:Önemli olan işleviOyuncu az ama forumda görmüşsündür adam diyor ki 10 milyar 12 milyar harcama yaptım. Sonra geçelim, playstore kampanyasındaki alışverişi görmedin mi
İKV'nin başındakilar kötüye gittikçe oyuncular daha çok para verir oldu galiba
Bunu anlatan güzel bi söz vardı gerçi ama çok argo, boşverelim