Forumda dolanan botlar!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Mezomorto
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Re: Forumda dolanan botlar!

Mesaj gönderen Mezomorto »

ARACHNE yazdı:Merhaba,

Belirtilen botlar forumda açılmış konuları ve bu konulara yazılmış iletileri arama motorlarına eklemektedir. Açılan konuya veya yazılan iletiye arama motorundan doğrudan erişimi sağlamaktadır. Benim C4'lerim değildirler. :)

Sevgiler.
Açıklama için teşekkürler :D
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun? 
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!

EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Kullanıcı avatarı
Saree
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Saree »

Belirtilen botlar forumda açılmış konuları ve bu konulara yazılmış iletileri arama motorlarına eklemektedir. Açılan konuya veya yazılan iletiye arama motorundan doğrudan erişimi sağlamaktadır. Benim C4'lerim değildirler. :)

Sevgiler.

Gerçekten hiç gülesim yoktu hay sen çok yaşa ! :D
Dilansare
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

NERUUUUUUĞL
Demokrasi
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Demokrasi »

Bende sandım ikvyi google aldı paramızı geri verirler diye düşündümde bizim paralar çoktan #@!? olmuştur .D
sonsigaramXTWO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sonsigaramXTWO »

yandex bot da koyun genjler
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Belirtilen botlar forumda açılmış konuları silmek ve bu konulara yazan kişileri uzaklaştırmak için arama motorlarına eklenmektedir. Açılan konuya veya yazılan iletiya doğrudan denetleme sağlamaktadır. Benim C4'lerimdir. :twisted:

Sevgiler.
yuh artık. Admin,senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu birbirini tutuyo mu acaba? :!:
Ekvator1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ekvator1 »

EklentiPaketi yazdı:

Belirtilen botlar forumda açılmış konuları silmek ve bu konulara yazan kişileri uzaklaştırmak için arama motorlarına eklenmektedir. Açılan konuya veya yazılan iletiya doğrudan denetleme sağlamaktadır. Benim C4'lerimdir. :twisted:

Sevgiler.
yuh artık. Admin,senin ağzından çıkanla kulağının duyduğu birbirini tutuyo mu acaba? :!:
Doğru olanı yazmışsın :)

Forumda botların dışında parazitler mevcut. Bu parazitlerin ele başının isminin ilk harfi "ARACHNE"

Bu parazitler kalıplaşmış kopyala yapıştırlar ile oyuncuların sorunlarını bir güzel sıvayıp üzerine de tüy dikerler.

Teknik ekibin bilgisi dahilinde der ama teknik ofiste sadece uçuşan sinekler vardır. Sen ne ara sineklerle iletişim kurmayı öğrendin?

Google bot senin gibi parazitlerin kirli çamaşırlarını arama motorlarına indexletmek için vardır.
En son Ekvator1 tarafından 26 Ağu 2014 09:16 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
sonsigaramXTWO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen sonsigaramXTWO »

Ekvator1 yazdı:
EklentiPaketi yazdı:

Sevgiler.
Doğru olanı yazmışsın :)

Forumda botların dışında parazitler mevcut. Bu parazitlerin ele başının isminin ilk harfi "ARACHNE"

Bu parazitler kalıplaşmış kopyala yapıştırlar ile oyuncuların sorunlarını bir güzel sıvayıp üzerine de tüy dikerler.

Teknik ekibin bilgisi dahilinde der ama teknik ofiste sadece uçuşan sinekler vardır. Sen ne ara sineklerle iletişim kurmayı öğrendin?

Google bot senin gibi parazitlerin kirli çamaşırlarını arama motorlarına indexlemek için vardır.
Ehehehe bu adam hakkında defalarca haklı olduğum halde konu açtım en son hızlı desteğe dev bir konu açtım bunu ifşa eden 2 3 saat durdu öyle verecek cevap bulamıyınca konuyu sildiler forum hesabımı banladılar :D Birde onur var bunun arkadaşı latveria :D oda bunu savunuyor
Ekvator1
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Ekvator1 »

Benim hesabımı da deaktif etmiş karaktersiz karaktristik mahlukat
EklentiPaketi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen EklentiPaketi »

Ekvator1 yazdı:
EklentiPaketi yazdı:

Sevgiler.
Bu yaptığın kul hakkı ihlaline girer :)

Forumda botların dışında parazitler mevcut. Bu parazitlerin ele başının isminin ilk harfi "EklentiPaketi"

Burda adminlerimizin kalıplaşmış bir ifade ile göbekleri çatlıyo oyuncuların sorunlarıyla uğraşmaktan.

Teknik ekibin bütün bilgi ve birikimi ile oyunu geliştirmek için didiniyo. Bu nedenle fazla iletişim kuramıyolar.

Google bot senin gibi parazitlerin kirli çamaşırlarını arama motorlarına indexlemek için vardır.
Bana dokunmayan yılan... :) yanlışlıkla kendimi de soktum.
En son EklentiPaketi tarafından 26 Ağu 2014 09:21 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön