Valla ya sanki oyunun ağası olmuşlar onlara soracazxYuRtSeVeNx yazdı:Mrb
Arkadaşlar artık Sabır 1 yere kadar kimse gücenmesin kırılmasın.....
bundan önceki yıllar Gaddar ve tacsız yani siz yoktunuz belkide vardınız ama savaslarda v.b yoktunuz...
sonradan 39 LvL son aylarında geldiniz.... Bide şu oyunda cocukca kafa etmeniz acayip uyuzuma gidiyo yok asarım yok keserim yok biçerim v.b... bence çok saçma bunlar birbirine kafa tutuyonuz azcık mantıklı savas yapın ...
afedersiniz ama bir birinize MAL gibi davranıyonuz :arrow:
(Gaddar) geri döndü Handan mekanımız
Re: (Gaddar) geri döndü Handan mekanımız

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
kanun önce loncanızı toplayın dağıldığı yerde sürünüyorsunuz eskiden böyle deyildiniz ne oldu size yalansa yalan diyin eski handanda Gaddar sizi eziyordu ben kurtardım tüm herkezi toplayım Gaddarı yıktım ama siz şimdi nankörlük etti o zamanlarda hata yapmışım belli kesşke toplamasaydım sizi Gaddar yüzünden oyunu bırkamaya başlamıştı herkez gerçekten yazık size bundan sonra destek beklemeyin gelipte ağlamayın bana 39 leveller zamanındaki gibi hadi kral yorgun biz kimseye durduk yere artislenmeyiz ya önceden bize kafa tutmuştur yada hırsızlık yapmıştır girin oynunuza edebinizle oynayın wsnizi atın karışan yok ama artislenenlerede acımak yok artıkMaXtRaCk yazdı:Artistlere mi karşısınız ? En büyük artistliği siz yapıyorsunuz...Tacsiz yazdı:çok fazla bıdı bıdı etme kocum bizim herkeze kafa tutuğumuz yok bize artislenen herkezi indiririz birinin hırsızlığı kulağımıza geldiyse onuda indiririz bizim savaşımı hırsızlara ve artislere karşı okeamonra153 yazdı:Gaddar ...Godfatherr Ve gerisi Konu açan Mallar klavye erkeği bile olamıyosunuz...
Köşkte bizim zamanımızda hiç birinin yoktunuz ...Dünkü Weletler adam olmuş... yok handan bizim
yok babi ali bizim topunuz bi adam etmezsiniz ...Huzurunu kaçırmayın su köşkün...
IzMiRLee![]()
hadi eywl

her zamanki gibi devam uğuz abi kimse tutamaz bizi
Müslümxbaba
Müslümxbaba
şєяєƒѕιzιη şєяєƒιηє ѕıкαяѕαη єякєη ѕαянσş σℓυяѕυη
ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
Bizim Loncamız bizi ilgilendirir, kimsenin aklına ihtiyacımız yok bu bir...Senden ağlayıpta bişey isteyen yok bu iki...Tekrar söylüyorum en büyük artistliği siz yapıyorsunuz ama havanız yakında söner çok havalanıp uçmayın kaybolursunuz buda üç...Tacsiz yazdı:kanun önce loncanızı toplayın dağıldığı yerde sürünüyorsunuz eskiden böyle deyildiniz ne oldu size yalansa yalan diyin eski handanda Gaddar sizi eziyordu ben kurtardım tüm herkezi toplayım Gaddarı yıktım ama siz şimdi nankörlük etti o zamanlarda hata yapmışım belli kesşke toplamasaydım sizi Gaddar yüzünden oyunu bırkamaya başlamıştı herkez gerçekten yazık size bundan sonra destek beklemeyin gelipte ağlamayın bana 39 leveller zamanındaki gibi hadi kral yorgun biz kimseye durduk yere artislenmeyiz ya önceden bize kafa tutmuştur yada hırsızlık yapmıştır girin oynunuza edebinizle oynayın wsnizi atın karışan yok ama artislenenlerede acımak yok artıkMaXtRaCk yazdı:Artistlere mi karşısınız ? En büyük artistliği siz yapıyorsunuz...Tacsiz yazdı:çok fazla bıdı bıdı etme kocum bizim herkeze kafa tutuğumuz yok bize artislenen herkezi indiririz birinin hırsızlığı kulağımıza geldiyse onuda indiririz bizim savaşımı hırsızlara ve artislere karşı okeamonra153 yazdı:Gaddar ...Godfatherr Ve gerisi Konu açan Mallar klavye erkeği bile olamıyosunuz...
Köşkte bizim zamanımızda hiç birinin yoktunuz ...Dünkü Weletler adam olmuş... yok handan bizim
yok babi ali bizim topunuz bi adam etmezsiniz ...Huzurunu kaçırmayın su köşkün...
IzMiRLee![]()
hadi eywl

- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Ata
KANUNXMATRACK OLUM BIZIM HAVAMIZI KIMSE SONDUREMEZ BU OYUNDA COK BUYUDUK ERGENEKONX GODFATHERR OLUSUMU ILE GADDAR BIRLESTI DEVIRICEK KIMSEYI TANIMIYORUM ARTIK BU OYUNDA BIZI YOL ALIN KRAL YORGUN

haha :lol: :lol: bu sinirli zamanımda güldürdün beni çok film izliyorsun :lol: neyse tartışamam senle sen hayal gücünü geliştirmeye devam et :lol: :lol:Tacsiz yazdı:KANUNXMATRACK OLUM BIZIM HAVAMIZI KIMSE SONDUREMEZ BU OYUNDA COK BUYUDUK ERGENEKONX GODFATHERR OLUSUMU ILE GADDAR BIRLESTI DEVIRICEK KIMSEYI TANIMIYORUM ARTIK BU OYUNDA BIZI YOL ALIN KRAL YORGUN

zammanında ayakkabı etti cccler sizi unuttunuz galiba o günleri 
sen büyük konuşuyorsun olum büyük allh büyük konuşanı sevmez sizin grubu dağıtacamTacsiz yazdı:KANUNXMATRACK OLUM BIZIM HAVAMIZI KIMSE SONDUREMEZ BU OYUNDA COK BUYUDUK ERGENEKONX GODFATHERR OLUSUMU ILE GADDAR BIRLESTI DEVIRICEK KIMSEYI TANIMIYORUM ARTIK BU OYUNDA BIZI YOL ALIN KRAL YORGUN
MaXtRaCk yazdı:xYuRtSeVeNx yazdı:Mrb
Arkadaşlar artık Sabır 1 yere kadar kimse gücenmesin kırılmasın.....
bundan önceki yıllar Gaddar ve tacsız yani siz yoktunuz belkide vardınız ama savaslarda v.b yoktunuz...
sonradan 39 LvL son aylarında geldiniz.... Bide şu oyunda cocukca kafa etmeniz acayip uyuzuma gidiyo yok asarım yok keserim yok biçerim v.b... bence çok saçma bunlar birbirine kafa tutuyonuz azcık mantıklı savas yapın ...
afedersiniz ama bir birinize MAL gibi davranıyonuz :arrow: [/color
sen rahat ol kardeşim benonları bitirecem içten feth edecem
- jfdfx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sen rahat ol kardeşim benonları bitirecem içten feth edecem
Sen ne ayaksın olm adam ol nickini ver lan bebe
Eskilerxözkannn
wizardxcool
deepxcelebration
Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)