(Gaddar) geri döndü Handan mekanımız

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
MaXtRaCk
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: (Gaddar) geri döndü Handan mekanımız

Mesaj gönderen MaXtRaCk »

xYuRtSeVeNx yazdı:Mrb

Arkadaşlar artık Sabır 1 yere kadar kimse gücenmesin kırılmasın.....

bundan önceki yıllar Gaddar ve tacsız yani siz yoktunuz belkide vardınız ama savaslarda v.b yoktunuz...

sonradan 39 LvL son aylarında geldiniz.... Bide şu oyunda cocukca kafa etmeniz acayip uyuzuma gidiyo yok asarım yok keserim yok biçerim v.b... bence çok saçma bunlar birbirine kafa tutuyonuz azcık mantıklı savas yapın ...

afedersiniz ama bir birinize
MAL gibi davranıyonuz :arrow:
Valla ya sanki oyunun ağası olmuşlar onlara soracaz
Resim

~~ www.unruly.tk ~~ loncamızın yeni forumu...
Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

MaXtRaCk yazdı:
Tacsiz yazdı:
amonra153 yazdı:Gaddar ...Godfatherr Ve gerisi Konu açan Mallar klavye erkeği bile olamıyosunuz...
Köşkte bizim zamanımızda hiç birinin yoktunuz ...Dünkü Weletler adam olmuş... yok handan bizim
yok babi ali bizim topunuz bi adam etmezsiniz ...Huzurunu kaçırmayın su köşkün...

IzMiRLee
çok fazla bıdı bıdı etme kocum bizim herkeze kafa tutuğumuz yok bize artislenen herkezi indiririz birinin hırsızlığı kulağımıza geldiyse onuda indiririz bizim savaşımı hırsızlara ve artislere karşı oke ;) ;) hadi eywl
Artistlere mi karşısınız ? En büyük artistliği siz yapıyorsunuz...
kanun önce loncanızı toplayın dağıldığı yerde sürünüyorsunuz eskiden böyle deyildiniz ne oldu size yalansa yalan diyin eski handanda Gaddar sizi eziyordu ben kurtardım tüm herkezi toplayım Gaddarı yıktım ama siz şimdi nankörlük etti o zamanlarda hata yapmışım belli kesşke toplamasaydım sizi Gaddar yüzünden oyunu bırkamaya başlamıştı herkez gerçekten yazık size bundan sonra destek beklemeyin gelipte ağlamayın bana 39 leveller zamanındaki gibi hadi kral yorgun biz kimseye durduk yere artislenmeyiz ya önceden bize kafa tutmuştur yada hırsızlık yapmıştır girin oynunuza edebinizle oynayın wsnizi atın karışan yok ama artislenenlerede acımak yok artık
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
CaYdIrIcI
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen CaYdIrIcI »

her zamanki gibi devam uğuz abi kimse tutamaz bizi ;)

Müslümxbaba
şєяєƒѕιzιη şєяєƒιηє ѕıкαяѕαη єякєη ѕαянσş σℓυяѕυη

ωнєєℓѕ νєуα кυ¢υкιηzιвαт
Kullanıcı avatarı
MaXtRaCk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Tacsiz yazdı:
MaXtRaCk yazdı:
Tacsiz yazdı:
amonra153 yazdı:Gaddar ...Godfatherr Ve gerisi Konu açan Mallar klavye erkeği bile olamıyosunuz...
Köşkte bizim zamanımızda hiç birinin yoktunuz ...Dünkü Weletler adam olmuş... yok handan bizim
yok babi ali bizim topunuz bi adam etmezsiniz ...Huzurunu kaçırmayın su köşkün...

IzMiRLee
çok fazla bıdı bıdı etme kocum bizim herkeze kafa tutuğumuz yok bize artislenen herkezi indiririz birinin hırsızlığı kulağımıza geldiyse onuda indiririz bizim savaşımı hırsızlara ve artislere karşı oke ;) ;) hadi eywl
Artistlere mi karşısınız ? En büyük artistliği siz yapıyorsunuz...
kanun önce loncanızı toplayın dağıldığı yerde sürünüyorsunuz eskiden böyle deyildiniz ne oldu size yalansa yalan diyin eski handanda Gaddar sizi eziyordu ben kurtardım tüm herkezi toplayım Gaddarı yıktım ama siz şimdi nankörlük etti o zamanlarda hata yapmışım belli kesşke toplamasaydım sizi Gaddar yüzünden oyunu bırkamaya başlamıştı herkez gerçekten yazık size bundan sonra destek beklemeyin gelipte ağlamayın bana 39 leveller zamanındaki gibi hadi kral yorgun biz kimseye durduk yere artislenmeyiz ya önceden bize kafa tutmuştur yada hırsızlık yapmıştır girin oynunuza edebinizle oynayın wsnizi atın karışan yok ama artislenenlerede acımak yok artık
Bizim Loncamız bizi ilgilendirir, kimsenin aklına ihtiyacımız yok bu bir...Senden ağlayıpta bişey isteyen yok bu iki...Tekrar söylüyorum en büyük artistliği siz yapıyorsunuz ama havanız yakında söner çok havalanıp uçmayın kaybolursunuz buda üç...
Resim

Kullanıcı avatarı
Tacsiz
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Lonca: Ata

Mesaj gönderen Tacsiz »

KANUNXMATRACK OLUM BIZIM HAVAMIZI KIMSE SONDUREMEZ BU OYUNDA COK BUYUDUK ERGENEKONX GODFATHERR OLUSUMU ILE GADDAR BIRLESTI DEVIRICEK KIMSEYI TANIMIYORUM ARTIK BU OYUNDA BIZI YOL ALIN KRAL YORGUN
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
MaXtRaCk
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Tacsiz yazdı:KANUNXMATRACK OLUM BIZIM HAVAMIZI KIMSE SONDUREMEZ BU OYUNDA COK BUYUDUK ERGENEKONX GODFATHERR OLUSUMU ILE GADDAR BIRLESTI DEVIRICEK KIMSEYI TANIMIYORUM ARTIK BU OYUNDA BIZI YOL ALIN KRAL YORGUN
haha :lol: :lol: bu sinirli zamanımda güldürdün beni çok film izliyorsun :lol: neyse tartışamam senle sen hayal gücünü geliştirmeye devam et :lol: :lol:
Resim

VARAN6
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VARAN6 »

zammanında ayakkabı etti cccler sizi unuttunuz galiba o günleri :)
VARAN6
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VARAN6 »

Tacsiz yazdı:KANUNXMATRACK OLUM BIZIM HAVAMIZI KIMSE SONDUREMEZ BU OYUNDA COK BUYUDUK ERGENEKONX GODFATHERR OLUSUMU ILE GADDAR BIRLESTI DEVIRICEK KIMSEYI TANIMIYORUM ARTIK BU OYUNDA BIZI YOL ALIN KRAL YORGUN
sen büyük konuşuyorsun olum büyük allh büyük konuşanı sevmez sizin grubu dağıtacam
VARAN6
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen VARAN6 »

MaXtRaCk yazdı:
xYuRtSeVeNx yazdı:Mrb

Arkadaşlar artık Sabır 1 yere kadar kimse gücenmesin kırılmasın.....

bundan önceki yıllar Gaddar ve tacsız yani siz yoktunuz belkide vardınız ama savaslarda v.b yoktunuz...

sonradan 39 LvL son aylarında geldiniz.... Bide şu oyunda cocukca kafa etmeniz acayip uyuzuma gidiyo yok asarım yok keserim yok biçerim v.b... bence çok saçma bunlar birbirine kafa tutuyonuz azcık mantıklı savas yapın ...

afedersiniz ama bir birinize
MAL gibi davranıyonuz :arrow: [/color

sen rahat ol kardeşim ben :D onları bitirecem içten feth edecem
Kullanıcı avatarı
jfdfx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen jfdfx »

sen rahat ol kardeşim ben :D onları bitirecem içten feth edecem

Sen ne ayaksın olm adam ol nickini ver lan bebe

Eskilerxözkannn
wizardxcool
deepxcelebration
Bazen ...

Nefes almak değildir , yaşamak...

Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...

Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...

AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)

“Genel Sohbet” sayfasına dön