Sağlam felan sayılmam benBetbah yazdı:Bir Çin atasözü der ki : "Sinirlerinin bozulmasını istiyorsan meteor çukurunda moda geçmen yeterlidir"
sağlam şifacıysan sorun yok büyücüysen, savaşçıysan çekilmez kavga çıkar kan davasına dönüşür.) Sonrasında adres istemeler havada uçuşan küfürler vs. vs.
Kabadayı Modu hk.
Re: Kabadayı Modu hk.
Nefer!
Unutulmayacağını mı düşünüyorsun?
Asla emin olamazsın...
Bir yağmur sonrası bedeninin var olacağından ve yarından!
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
-
sonsigaram
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Betbah yazdı:Bir Çin atasözü der ki : "Sinirlerinin bozulmasını istiyorsan meteor çukurunda moda geçmen yeterlidir"
sağlam şifacıysan sorun yok büyücüysen, savaşçıysan çekilmez kavga çıkar kan davasına dönüşür.) Sonrasında adres istemeler havada uçuşan küfürler vs. vs.
Canın çok savaş çekiyorsa klan savaşı yapabilirsin misal 12 bin canlık büyücü bir tane savaşcı ile kapışıyor.O arada sende geldin büyüye daldın iş mi bu ister istemez gruplaşma oluyor modda kimseyi kimsenin ellememesi en mantıklısı kesilen adam belli bir süre sonra loncasını topliyor felan gereksiz gürültü gidin klan savaşı yapın oda olmadı çok mu büyü kesmek istiyon arz ol şah kobranın aşşagısında bekleMezomorto yazdı:Sağlam felan sayılmam benBetbah yazdı:Bir Çin atasözü der ki : "Sinirlerinin bozulmasını istiyorsan meteor çukurunda moda geçmen yeterlidir"
sağlam şifacıysan sorun yok büyücüysen, savaşçıysan çekilmez kavga çıkar kan davasına dönüşür.) Sonrasında adres istemeler havada uçuşan küfürler vs. vs.3100 max ım var savaşım canım sıkılınca gidip 2 büyü kesiyorum o kadar. Çoğu kişide sesini çıkartmıyor. Diğerlerini anlamıyorum ben öldüysen öldün ne hala zırvalıyorsun? Geçme moda ölme :idea:
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Kardeşim vs atanlara asla dalmıyorum. Yanından bile geçmiyorum rahatsız olmasınlar diye. Ama boş boş duranlara acımam. Adam moda girmiş oturmuş. Öldürdüm yarım saat sonra kim kesti lan beni diyor. İş mi şimdi bu?sonsigaram yazdı:Betbah yazdı:Bir Çin atasözü der ki : "Sinirlerinin bozulmasını istiyorsan meteor çukurunda moda geçmen yeterlidir"
sağlam şifacıysan sorun yok büyücüysen, savaşçıysan çekilmez kavga çıkar kan davasına dönüşür.) Sonrasında adres istemeler havada uçuşan küfürler vs. vs.Canın çok savaş çekiyorsa klan savaşı yapabilirsin misal 12 bin canlık büyücü bir tane savaşcı ile kapışıyor.O arada sende geldin büyüye daldın iş mi bu ister istemez gruplaşma oluyor modda kimseyi kimsenin ellememesi en mantıklısı kesilen adam belli bir süre sonra loncasını topliyor felan gereksiz gürültü gidin klan savaşı yapın oda olmadı çok mu büyü kesmek istiyon arz ol şah kobranın aşşagısında bekleMezomorto yazdı:Sağlam felan sayılmam benBetbah yazdı:Bir Çin atasözü der ki : "Sinirlerinin bozulmasını istiyorsan meteor çukurunda moda geçmen yeterlidir"
sağlam şifacıysan sorun yok büyücüysen, savaşçıysan çekilmez kavga çıkar kan davasına dönüşür.) Sonrasında adres istemeler havada uçuşan küfürler vs. vs.3100 max ım var savaşım canım sıkılınca gidip 2 büyü kesiyorum o kadar. Çoğu kişide sesini çıkartmıyor. Diğerlerini anlamıyorum ben öldüysen öldün ne hala zırvalıyorsun? Geçme moda ölme :idea:
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru
Bu gün yine deli etti millet. Biri skype ver diyor biri başlıyor velet demeye adres istemeye. Adam geçmiş orda kabadayı modunda oturuyor dalınca suç oluyor işe bak ya :?
Nefer!
Asla emin olamazsın...
Asla emin olamazsın...
EMİNÖNÜ
[*]Mezomorto
[*]Skyglycheon
[*]Susamuru