100 yıl mı ? 1 saatte 5 örslük para mı ? Bence bu oyunu oynama sen boşuna zamanın gidiyor.Betbah yazdı:Benim de meteorda savaşırken param sıfırlandı vahşi yağmacı derken biraz holde kastım 1 saat. 5 örslük para kasabildim ancakMezomorto yazdı: 930m miben 5m için günde 5 saat akrep kesiyorum
Oyundaki paralar sıfırlansa komple, o para 100 yılda anca toparlanır. Bonolar sayesinde oyuna sıcak para akışı olmuştu yoksa o paralar rüya
Sivri Ada ve Eminönü Arz Sancak Baskını(Beyazköşk)
- ReaLMADRID
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Sivri Ada ve Eminönü Arz Sancak Baskını(Beyazköşk)
Merak etme oyunu bıraktım ama kitabını yazıp öyle bıraktımReaLMADRID yazdı:100 yıl mı ? 1 saatte 5 örslük para mı ? Bence bu oyunu oynama sen boşuna zamanın gidiyor.Betbah yazdı:Benim de meteorda savaşırken param sıfırlandı vahşi yağmacı derken biraz holde kastım 1 saat. 5 örslük para kasabildim ancakMezomorto yazdı: 930m miben 5m için günde 5 saat akrep kesiyorum
Oyundaki paralar sıfırlansa komple, o para 100 yılda anca toparlanır. Bonolar sayesinde oyuna sıcak para akışı olmuştu yoksa o paralar rüya
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Merak etme oyunu bıraktım ama kitabını yazıp öyle bıraktımBetbah yazdı:100 yıl mı ? 1 saatte 5 örslük para mı ? Bence bu oyunu oynama sen boşuna zamanın gidiyor.ReaLMADRID yazdı:Benim de meteorda savaşırken param sıfırlandı vahşi yağmacı derken biraz holde kastım 1 saat. 5 örslük para kasabildim ancakBetbah yazdı:[quote="Mezomorto"]
930m miben 5m için günde 5 saat akrep kesiyorum
Bence sen kitap yazmayı da bırak.
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Konunun güncel kalabilecek bir yanı mı var ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
-
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Üstadlar
Yok mu ? İlginç bir olay bencemobilsorun yazdı:Konunun güncel kalabilecek bir yanı mı var ?
-
- Meteor Kaşifi
Bizde eskiden oyleydik. Simdi paraya para demiyorumReaLMADRID yazdı:100 yıl mı ? 1 saatte 5 örslük para mı ? Bence bu oyunu oynama sen boşuna zamanın gidiyor.Betbah yazdı:Benim de meteorda savaşırken param sıfırlandı vahşi yağmacı derken biraz holde kastım 1 saat. 5 örslük para kasabildim ancakMezomorto yazdı: 930m miben 5m için günde 5 saat akrep kesiyorum
-
- Meteor Kaşifi
Xenotim 5-6m olduğu zamanlarda yaklaşık 200den fazla xenotim diüşürmüşümdür. ve hepsini sattım. 1t para yaparMezomorto yazdı:930m mivahdet yazdı:Canımız sıkıldı. Eminönü ve sivri ada arz sancağı basalım dedik.
Sivri ada arz sancak baskını
Video: :arrow: https://www.youtube.com/watch?v=iod9qDY0fRA
Eminönü arz sancak baskını
Asam şekil önümden çekil. Arz Sancak asasına 500m para vermeye gerek yok. Bende ondan daha büyüğü var.
Video: :arrow: http://www.youtube.com/watch?v=3QTK933X ... e=youtu.beben 5m için günde 5 saat akrep kesiyorum