Eyw kardeşim.Şunu da söylim diğer arkadaşa destekte falan arkadaşım yok ama haberin yeri sağlam.İnanmayan inanmaz serbest herkes.SedaT03 yazdı:Bilgi için teşekkür ederiz fakat bu bilgiyi yönetim verse daha iyi değil mi? Oyuncuların ne kadar bıktıkları belli yenilik şart. Yani bu bilgiyi sevin vermen azda olsa umut verici Destek ekibi eskisi gibi önceden duyuru yapsa güzel olur. İnş bilgi doğrudur iyi forumlarHeaDSHoT yazdı:Kardeşim arızamısınız ? Ulan haber aldık millet sevinsin diye yazdık buraya.Güvenilir olmasa yazmazdım.Ne bu ya çocuk gibi her konuyu sabote ediyorsunuz ? İnanmıyorsan burdan inanmak zorunda deilsin.sonsigaram yazdı:Yeni bölgeye giriş 20 tl nerden ögrendin bunu diye soran arkadaşlar olacaktır orasıda böndö kalsın
Müjdee :) (Saçma Sapan Yorum Yapacaklar Gelmesin)
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Re: Müjdee :) (Saçma Sapan Yorum Yapacaklar Gelmesin)
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Bu Haberi 1 Hafta Önce Almıştım.Fakat Tarih 2015 Aralık Olmalı Yani Yaklaşık 1,5 Sene Var
Tangrisin Devamı Açılacak Kapsamlı Bir Bölge Beklemeyin..Yer Altına Bağlanacak Tangris...Fısıltı Gazetesi Diyelim de Blok Yemeyelim 
-
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
Anlaşılan lafım konu sahibi arkadaşa dokunmuş bu oyunun gelişmediği belli insanları burda boşa kandırmayın.Kimden öğrendinizi özelden yazında bu burda boş boş yorumlar yazmayın adam sadece bölge geleceğini öğrenmiş kimden olduğuda belli değil Allah bilir ATx filan demiştir size fuardamı duyurulacak bol keseden sallamassınız bir arkadaş 15 aralık 2015 demiş 1.5 sene içinde oyuncu kalmaz çünkü gelişen teknolijiyle birlikte oyunlarda gelişiyor ikvyi pencere modunda oynayan biriydim tam ekran yapınca ne kadar kötü grafikleri olduğunu farkettim.İşte böyle @HeaDShot diğer konulara üstü kapalı birilerini küçük düşürücü şeyler yazmak sana bir şey kazandırmayacak iyiki bir şey yazdık kuduz köpekler gibi etrafa saldırmışsın
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
- anchieville
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
Ben karaköy diye duymuştum yeni bölgeyi kapsamlı olacağı için geç açılacak tı 2015 te
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
Kardeş sana sövmemek için kendimi ne kadar zor tutuyorum bir bilsen.Diğer konuda başka bir arkadaşın dediği bilmediğin b*k* burnunu sokma tamam ? Allah bilir atx felan demiştir diyosun o deseydi buraya yazmazdım zaten.Allah biliyor evet.Şimdi çeneni kapa allah rızası için artık sabrım kalmadı tahammül edemiyeceğim sana.sonsigaram yazdı:Anlaşılan lafım konu sahibi arkadaşa dokunmuş bu oyunun gelişmediği belli insanları burda boşa kandırmayın.Kimden öğrendinizi özelden yazında bu burda boş boş yorumlar yazmayın adam sadece bölge geleceğini öğrenmiş kimden olduğuda belli değil Allah bilir ATx filan demiştir size fuardamı duyurulacak bol keseden sallamassınız bir arkadaş 15 aralık 2015 demiş 1.5 sene içinde oyuncu kalmaz çünkü gelişen teknolijiyle birlikte oyunlarda gelişiyor ikvyi pencere modunda oynayan biriydim tam ekran yapınca ne kadar kötü grafikleri olduğunu farkettim.İşte böyle @HeaDShot diğer konulara üstü kapalı birilerini küçük düşürücü şeyler yazmak sana bir şey kazandırmayacak iyiki bir şey yazdık kuduz köpekler gibi etrafa saldırmışsın
-
- İskele Babası
He #@!? koyayım he
Yeni bölge gelecek ve sen bunu biliyorsun bize ne kesin bir tarih veriyorsun ne kimden duyduğunu söylüyorsun
He #@!? koyayım he
Yeni bölge gelecek ve sen bunu biliyorsun bize ne kesin bir tarih veriyorsun ne kimden duyduğunu söylüyorsun
He #@!? koyayım he
- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
Kardeş bak halen üslubumu bozmuyorum ve benden yaşça küçük olduğunu tahmin ederek küfürde etmiyorum.Yorum yapmayın arkadaşım görmeyenler görsün inanan inansın inanmayan inanmasın.Zorundamısınız lan inanmaya ?Yardimsever78 yazdı:He #@!? koyayım he
He #@!? koyayım he
-
- İskele Babası
Salak mısın lan sen embesil köpek böyle bir şeye kim niye inansın aptalcaHeaDSHoT yazdı:Kardeş bak halen üslubumu bozmuyorum ve benden yaşça küçük olduğunu tahmin ederek küfürde etmiyorum.Yorum yapmayın arkadaşım görmeyenler görsün inanan inansın inanmayan inanmasın.Zorundamısınız lan inanmaya ?Yardimsever78 yazdı:He #@!? koyayım he
He #@!? koyayım he
yeni bölge gelecek birinden duydum çok yakın merak etmeyin ehi ehi ehi
diyorsun milletin inanmasını bekliyorsun
-
- Acemi Savaşçı
@Yardımsever bu hesaba küfür etmek için geçtim ve sonra senin gibi aşşağılık yaratıklar için değmez diye düşündüm ailemden aldığım terbiyemi bozmaya.
- anchieville
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: T N T
Konu kilitlensin sonu iyiye gitmiyo
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )