İkv Yasaları (EĞLENCE AMAÇLI )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İkv Yasaları (EĞLENCE AMAÇLI )

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

DuMaNisTT yazdı:
ikvmerdoII yazdı:Benim heçkırlığıma laf atmayın. Silkerim ha. Ben nihat hatipoğlundaki heçkırım.

Namınızı Çok Duydum Fakat Karşılaşmak Bugüne Nasipmiş Ama Sen Nihat Hatipoğlu'nun Heçkırıysan Ben Fettullah Hoca Efendi Hz.'den Eğitim Gördüm Rajonu Adamından Öğrendim. :ugeek:
Vaay kardeşim kusura bakma silkerim falan demişim kusura bakma aynı şekilde bende sizin namınızı çok duydum kusura bakma kardeşim sana rajon kesmek istemezdim fethullah beyefendiye söylersiniz evime ateşler salmasın lütfen. Heçkır vs rajoncular kavgası olmasın malum beyefendinin bedduaları sağlam
Kullanıcı avatarı
akrobat7555
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İkv Yasaları (EĞLENCE AMAÇLI )

Mesaj gönderen akrobat7555 »

ikvmerdoII yazdı:
DuMaNisTT yazdı:
ikvmerdoII yazdı:Benim heçkırlığıma laf atmayın. Silkerim ha. Ben nihat hatipoğlundaki heçkırım.

Namınızı Çok Duydum Fakat Karşılaşmak Bugüne Nasipmiş Ama Sen Nihat Hatipoğlu'nun Heçkırıysan Ben Fettullah Hoca Efendi Hz.'den Eğitim Gördüm Rajonu Adamından Öğrendim. :ugeek:
Vaay kardeşim kusura bakma silkerim falan demişim kusura bakma aynı şekilde bende sizin namınızı çok duydum kusura bakma kardeşim sana rajon kesmek istemezdim fethullah beyefendiye söylersiniz evime ateşler salmasın lütfen. Heçkır vs rajoncular kavgası olmasın malum beyefendinin bedduaları sağlam
İkvmerdo il defa komik bişey konustun la
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole

“Genel Etkileşim” sayfasına dön