Vaay kardeşim kusura bakma silkerim falan demişim kusura bakma aynı şekilde bende sizin namınızı çok duydum kusura bakma kardeşim sana rajon kesmek istemezdim fethullah beyefendiye söylersiniz evime ateşler salmasın lütfen. Heçkır vs rajoncular kavgası olmasın malum beyefendinin bedduaları sağlamDuMaNisTT yazdı:ikvmerdoII yazdı:Benim heçkırlığıma laf atmayın. Silkerim ha. Ben nihat hatipoğlundaki heçkırım.
Namınızı Çok Duydum Fakat Karşılaşmak Bugüne Nasipmiş Ama Sen Nihat Hatipoğlu'nun Heçkırıysan Ben Fettullah Hoca Efendi Hz.'den Eğitim Gördüm Rajonu Adamından Öğrendim. :ugeek:
İkv Yasaları (EĞLENCE AMAÇLI )
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: İkv Yasaları (EĞLENCE AMAÇLI )
- akrobat7555
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İkv Yasaları (EĞLENCE AMAÇLI )
İkvmerdo il defa komik bişey konustun laikvmerdoII yazdı:Vaay kardeşim kusura bakma silkerim falan demişim kusura bakma aynı şekilde bende sizin namınızı çok duydum kusura bakma kardeşim sana rajon kesmek istemezdim fethullah beyefendiye söylersiniz evime ateşler salmasın lütfen. Heçkır vs rajoncular kavgası olmasın malum beyefendinin bedduaları sağlamDuMaNisTT yazdı:ikvmerdoII yazdı:Benim heçkırlığıma laf atmayın. Silkerim ha. Ben nihat hatipoğlundaki heçkırım.
Namınızı Çok Duydum Fakat Karşılaşmak Bugüne Nasipmiş Ama Sen Nihat Hatipoğlu'nun Heçkırıysan Ben Fettullah Hoca Efendi Hz.'den Eğitim Gördüm Rajonu Adamından Öğrendim. :ugeek:
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole
ScoRRevoleI
ScoRRevoleII
ScoRRevoleeI
ScoRRevole