Cinsiyet Değiştirme

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Eminönü
Discord: tolgaalbayrak

Re: Cinsiyet Değiştirme

Mesaj gönderen TOLGA »

BunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.
Örnek ve basit bir oyun olarak cinsiyet değiştirme özelliği bulunan bir MMORPG oyunu; Metin 2
bu özellik bence gereksiz ama olsa oyuncuların işine yarayabilir, bundan öncesinde yüz değiştirme gerekli.
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

TOLGA yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:Bu özelliğin olduğu bir oyun gösterir misin bana ? Saç ve Saç Ten rengi değiştirilebilen oyun biliyorum ama cinsiyet değiştirilebilen ilk defa duyuyorum.
Örnek ve basit bir oyun olarak cinsiyet değiştirme özelliği bulunan bir MMORPG oyunu; Metin 2
bu özellik bence gereksiz ama olsa oyuncuların işine yarayabilir, bundan öncesinde yüz değiştirme gerekli.
Oyuncuların değilde Hırsızların çok işine yarar..
Resim
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

BunudaBanlayin yazdı:Oyuncuların değilde Hırsızların çok işine yarar..
Hırsızların işine yarar demişsin ama güzel kardeşim bir de şöyle düşün; ismi aynı olan biri yüzünü değiştirse ne işine yarar? :) Düşünmeden boş yere yorum yapma. İsim değiştirme hırsızlar için fazlasıyla iyi.
Resim
Kullanıcı avatarı
BunudaBanlayin
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen BunudaBanlayin »

TOLGA yazdı:
BunudaBanlayin yazdı:Oyuncuların değilde Hırsızların çok işine yarar..
Hırsızların işine yarar demişsin ama güzel kardeşim bir de şöyle düşün; ismi aynı olan biri yüzünü değiştirse ne işine yarar? :) Düşünmeden boş yere yorum yapma. İsim değiştirme hırsızlar için fazlasıyla iyi.
Okumadan yorum yapan kardeşim. Ben yüz değiltirmenin cinsiyet değiştirmenin mantıklı bir düşünce olarak yazdığımı göremiyorum. ? ;) Boş laf boş yorum yapmak bu mudur ;) Ayrıca isim değiştiren karakterin arkadaş listesinde eski isim ile kalıp sana pm attığında yeni isminin görüldüğünüde bilmiyorsun sanırım ;) Şahsen ben isim değiştirmeyi çok kullanıyorum . Hırsız dersin sen bana şimdi :D

Senin ve massiva nın yorumlarında hiç bir mantık bulamıyorum nedense :D yorum yapmak için saçmalıyorsunuz :)
Resim
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Biz Türküz Ve Bize Öyle Şeyler Ters .Hissettiğin Değil Doğduğun Cinsiyettir..Rajona Ters Şeyler Söz Konusu Bile Olamaz... :ugeek:
Kullanıcı avatarı
SweetJustice
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Özgürler

Mesaj gönderen SweetJustice »

DuMaNisTT yazdı:Biz Türküz Ve Bize Öyle Şeyler Ters .Hissettiğin Değil Doğduğun Cinsiyettir..Rajona Ters Şeyler Söz Konusu Bile Olamaz... :ugeek:
:D :D
Sweetjustice (Savaşçı)
Sweetjusticee (Büyücü)
Sweetjusticeee (Şifacı)

ÖZGÜRLER
Kullanıcı avatarı
TOLGA
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen TOLGA »

BunudaBanlayin yazdı:Okumadan yorum yapan kardeşim. Ben yüz değiltirmenin cinsiyet değiştirmenin mantıklı bir düşünce olarak yazdığımı göremiyorum. ? ;) Boş laf boş yorum yapmak bu mudur ;) Ayrıca isim değiştiren karakterin arkadaş listesinde eski isim ile kalıp sana pm attığında yeni isminin görüldüğünüde bilmiyorsun sanırım ;) Şahsen ben isim değiştirmeyi çok kullanıyorum . Hırsız dersin sen bana şimdi :D

Senin ve massiva nın yorumlarında hiç bir mantık bulamıyorum nedense :D yorum yapmak için saçmalıyorsunuz :)
Kendimden utandım o adamla beni bir tutma Allah'ını seversen. :) Ben hırsız adamı arkadaş eklemem direkt yasaklarım ki Allah'ından bulsun.
Resim
Kullanıcı avatarı
musallat123
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen musallat123 »

Resim
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Hadi Saç şeklini ve rengini değiştirmeyi anladım da yüz ve cinsiyet değiştirmek nedir arkadaş? :D :D Amacınız Bülent Ersoy modeli mi yoksa Polat Alemdar modeli mi?
Kullanıcı avatarı
maRbLey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen maRbLey »

Baska sunucuya gidip gelindiginde atkadas listesinde acık gozukmuyor mesela
Ray malifalitiko

“Genel Etkileşim” sayfasına dön