bağlantı sorunum

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: bağlantı sorunum

Mesaj gönderen bloodthirsty »

Ttaymmm yazdı:

ilgilendiğin için sağol ben laptop kullanıyorum içini kendim açıp temizlesem zarar verirmiyim

Laptop vidalarının yuvaları oldukça hassas diye biliyorum bana sorarsan kendi başına sökmeye kalkışma yuvalara zarar verebilirsin. Sökerken olmasa bile takarken yuvayı genişletirsin bu da biraz sıkıntı olur. Çok değil 5 Tl civarı birşey temizletmek. Açıp sökmüşlüğün varsa kendinde yapabilirsin fakat bence bir bilgisayarcıya göster. Ayrıca işlemci ile soğutucu arasında bulunan jelin yenilenmemesi de yine bu gibi sorunlara yol açabiliyor. Gitmişken onuda yeniletebilirsin. Umarım düzelir.

İyi forumlar...
tekrardan teşekkürler en yakın zamanda bi bilgisiyarcıyla görüşürüm
Kullanıcı avatarı
Ttaymmm
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: bağlantı sorunum

Mesaj gönderen Ttaymmm »

bloodthirsty yazdı:
Ttaymmm yazdı:

ilgilendiğin için sağol ben laptop kullanıyorum içini kendim açıp temizlesem zarar verirmiyim

Laptop vidalarının yuvaları oldukça hassas diye biliyorum bana sorarsan kendi başına sökmeye kalkışma yuvalara zarar verebilirsin. Sökerken olmasa bile takarken yuvayı genişletirsin bu da biraz sıkıntı olur. Çok değil 5 Tl civarı birşey temizletmek. Açıp sökmüşlüğün varsa kendinde yapabilirsin fakat bence bir bilgisayarcıya göster. Ayrıca işlemci ile soğutucu arasında bulunan jelin yenilenmemesi de yine bu gibi sorunlara yol açabiliyor. Gitmişken onuda yeniletebilirsin. Umarım düzelir.

İyi forumlar...
tekrardan teşekkürler en yakın zamanda bi bilgisiyarcıyla görüşürüm
Rica ederim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön