Niye subliminal mesajlar kullanıyorsunuz

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Re: Niye subliminal mesajlar kullanıyorsunuz

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Süblimnal Mesajlar İlluminati vs Gibi Konular İncelenmesi Gerekir Ve Bilinmeden Yorumlanması Çok Saçma Sonuçlar Doğurabilir ..

Lütfen Bu 2 Saatlik Video'yu İzleyin Burada İlluminati'nin Doğuşu ve Bazı Dinlerin İç Çatışmalarını ve Benzerlikleriyle İlluminati'ye Hizmet Ettiğini Göreceksiniz..

http://www.youtube.com/watch?v=BRkyY23mgVc

[youtube]http://youtu.be/BRkyY23mgVc[/youtube]

BU Videodan Sonra Çoğu Şeyden Şüphelenip ACABA ?? Diyerek Kendinize Sorular Soracaksınız . Bu Tür Şeylere İlgilisi Olmayan İzlemesin Lütfen :) Toplumların Yapısı ve Dünyanın Geçmiş Zamanında ki Hurafeler de Konu Almıştır :)
Zeitgeist*** İzle İzlettir
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

2 gözüm var benim ne yapacağız şimdi ? Korkuyorum :D
Her önümüze gelen gözden korkarsak bu duruma düşeriz ? :?:
Kalfa Eminönü
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Bunlar olamasa nasıl bir asi gençlik yetişrecegizki varsın olsun.
Bu sadece türkiyeye has bir özellik degil eski sembollein bir tür kabaca öğretilerden gelen sanat cağrısım ikileme bu ikilemede budur işte birisi mesaj derken birileri karşı metodudur.

Yani bir yandan bunları yaoanlar bir yandan diger taraftan onu kötülemk için yapanlar iki ayrı kutup oluşturmak için yapılan işlemlerdir beynizmin gördüğü ama anlamdıgı bazılarının anladıgı yada görmediği tekniklerle.

Taraftar toplanması yada bir projeyi öne süremkten gecer. Yoksa geziciler diye bir olgu ortaya çıkmazdın.

Bak gör anlama diyip geçmen daha iyi yoksa ikilemeye yakalandınmı her gördüğün seyde asileşecen ve onlar dgil dedikce sen dahda asilecen bu kez onlar bu diyecekler sen karşı cıkacan bu dünyanın derdi.

Sorun yok
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Kptm1234
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: GazapVeBiz

Mesaj gönderen Kptm1234 »

Kptm1234 yazdı:

Eklemek istiyorum bir resim düşünün sahil deniz ve orman bu resim size huzur verir değil mi ?
Sebebi zihninizde bulunur. (Farklı anılar farklı hatıralar)
Ve bir resim daha düşünün kasvetli bir orman fırtınalı bir deniz boş bir sahil.
2. resim kişiden kişiye değişir kimi bunu itici bulur,kimide huzur veren sessiz bir ortam.

Demem o ki iş sizde bitiyor: Orada bir göz gördüm aha ultimulti vardır bunda(söyleyemiyorum bile) hiç bulaşmayayım bla bla...
Yada:Ne detaycı bir oyun motifler filan çok dikkat çekice güzel bir şeymiş bu oyun bla bla...
Yatağının altından yaratık çıkacağı için değil çıkacağını düşündüğün içi korkarsın değil mi ? :)
Kalfa Eminönü
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonsigaram »

Kptm1234 yazdı:
Konuyla ne kadar alakasız oldugun ortada hadi tek gözü filan mitolojiye felan bağlıyorsunuz baphmont heykeliyle damalı zemini neye bağlıyacaksınız ayrıca zaten oyunun bazı yerlerde mısır mitolojinisi konu edinmesi çok saçma eski roma ya filan gidiyor ilk başlarda öyle değil ama dikkat edersiniz ilk mesela 1 levellik çar açtınız ortam Türk oyununu andırıyor sonradan iş değişiyor benim diyeceklerim bunlar
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Kullanıcı avatarı
BANG
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen BANG »

merak edin diye yapıyorlar her şeyden anlam çıkarmayın.
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

sonsigaram yazdı: Konuyla ne kadar alakasız oldugun ortada hadi tek gözü filan mitolojiye felan bağlıyorsunuz baphmont heykeliyle damalı zemini neye bağlıyacaksınız ayrıca zaten oyunun bazı yerlerde mısır mitolojinisi konu edinmesi çok saçma eski roma ya filan gidiyor ilk başlarda öyle değil ama dikkat edersiniz ilk mesela 1 levellik çar açtınız ortam Türk oyununu andırıyor sonradan iş değişiyor benim diyeceklerim bunlar
O koç kafasını başka şeylere çekme, bizim kültürümüzle alakalı olduğunu unutuyorsun heralde. Neticede kurban bayramı geldiğinde o KOÇun etinin tadına bakacaksın :) Bazı kırsal bölgelerde kesilen kurbanların kemikleri olur olmaz yerlerden çıkabiliyor. Mesela bir tarlanın ortasında geçmiş yıllardan kalmış koç kafası kemiği bulabilirsin. O zaman bu tarlaya illuminati ekin mi ekmiş oluyor? :) En basitinden koç o kadar dilimizde kullanılıyor ki bir hitap olarak ''koçum'' kelimesini kullanabiliyoruz.
O babhmont heykelinin kafası koçsa onun gövdesi vb. organları toplama Bilgisayar gibi bir yaratık :) Yani sadece koç kafası o heykeli temsil etmez, alt kısımlarındaki anormal organlarda lazım :)

Roma kültürüne falan gidiyor oyun demişsin. İstanbul da Osmanlı Devletinden önce onlarca devlet ve imparatorluk yaşadı. Bunların en bilineni ve güçlüsüde Romalılardı. İstanbul da Romalılardan kalma çokca eser anıt ve kalıntı var. Oyun senaryosunda tarihi canavarlar ortaya çıkıyorsa eski Roma askerleri olması normal. Bunun abartılması çok saçma sonsigara :)
Sen istiyorsun ki farklı kültürler yerine bizim kültürlerimiz olsun. Yani migratta evocatiler, immuneler yerine Yeniçeriler olsun, junon yerinede Yeniçeri Ağası :) :) Tabiki böylede olabilir, ama bu seferde kendi atalarımızla savaşıyor olmaz mıydık ?
Meran falan zaten topraklarımızda geçen efsanelerden biri.
Laboratuvarın zemini damalıymış. Ne bekliyosun İran halısı mı olacaktı? Damalı zemin illuminati ile alakalıysa satranç ve dama oynamak yasak sana :)

Meran, Romalılar, koç kafaları, damalı zemin vb. Durumların olağan olduğunu düşünüyorum. Şu illuminati yerine derslerine çalışsan/işinle gücünle uğraşsan daha hayırlı olur emin ol.
sonsigaram
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen sonsigaram »

VoLKaNNuRi yazdı:
sonsigaram yazdı: Konuyla ne kadar alakasız oldugun ortada hadi tek gözü filan mitolojiye felan bağlıyorsunuz baphmont heykeliyle damalı zemini neye bağlıyacaksınız ayrıca zaten oyunun bazı yerlerde mısır mitolojinisi konu edinmesi çok saçma eski roma ya filan gidiyor ilk başlarda öyle değil ama dikkat edersiniz ilk mesela 1 levellik çar açtınız ortam Türk oyununu andırıyor sonradan iş değişiyor benim diyeceklerim bunlar
O koç kafasını başka şeylere çekme, bizim kültürümüzle alakalı olduğunu unutuyorsun heralde. Neticede kurban bayramı geldiğinde o KOÇun etinin tadına bakacaksın :) Bazı kırsal bölgelerde kesilen kurbanların kemikleri olur olmaz yerlerden çıkabiliyor. Mesela bir tarlanın ortasında geçmiş yıllardan kalmış koç kafası kemiği bulabilirsin. O zaman bu tarlaya illuminati ekin mi ekmiş oluyor? :) En basitinden koç o kadar dilimizde kullanılıyor ki bir hitap olarak ''koçum'' kelimesini kullanabiliyoruz.
O babhmont heykelinin kafası koçsa onun gövdesi vb. organları toplama Bilgisayar gibi bir yaratık :) Yani sadece koç kafası o heykeli temsil etmez, alt kısımlarındaki anormal organlarda lazım :)

Roma kültürüne falan gidiyor oyun demişsin. İstanbul da Osmanlı Devletinden önce onlarca devlet ve imparatorluk yaşadı. Bunların en bilineni ve güçlüsüde Romalılardı. İstanbul da Romalılardan kalma çokca eser anıt ve kalıntı var. Oyun senaryosunda tarihi canavarlar ortaya çıkıyorsa eski Roma askerleri olması normal. Bunun abartılması çok saçma sonsigara :)
Sen istiyorsun ki farklı kültürler yerine bizim kültürlerimiz olsun. Yani migratta evocatiler, immuneler yerine Yeniçeriler olsun, junon yerinede Yeniçeri Ağası :) :) Tabiki böylede olabilir, ama bu seferde kendi atalarımızla savaşıyor olmaz mıydık ?
Meran falan zaten topraklarımızda geçen efsanelerden biri.
Laboratuvarın zemini damalıymış. Ne bekliyosun İran halısı mı olacaktı? Damalı zemin illuminati ile alakalıysa satranç ve dama oynamak yasak sana :)

Meran, Romalılar, koç kafaları, damalı zemin vb. Durumların olağan olduğunu düşünüyorum. Şu illuminati yerine derslerine çalışsan/işinle gücünle uğraşsan daha hayırlı olur emin ol.
Size göre hiç bir şey illimunati değilde zatende açık ve net kanıtlar sunuyoruz hala inanmıyorsunuz napalım biz o zaman göz olayını artık mitolojiye bağladınız tamamda bunlarıda iyice saçmalamışmıssın harbi satranç dama yasakmış lan keko adamların sembollerinden biriside damalı zemin katy perry ve rihanna gibi bu işe gönül vermiş kişilerin klibinde sıkça vardır.Bir şey bildigin yok bol keseden sallıyorsun gidin biraz bir şey ler ögrenin sonra gelin burda ne diyeceksiniz diyin ben sadece romayı demedim sadece mısırıda dedim illumunatı dedigimizde zaten mısır mitolojinde ögeleri kendine sembol olarak seçer o stuartın ordaki damalı zeminde ne var söylermisiniz görevden başka oyunun kültürel ögelere zarar vermeye çalıştıgı açık ve net şimdi biz Gaffarı öldürüyoruz gaffarda ALLAHIN ismi şimdi kime karşı savaşmış olduk ayrıca şu zahirdeki göz olayınada gelince neye bağlıyacaksınız kalbinin oldugu yerde göz var hemde ilk bakışla farkedilmiyor her şeye bir kılıf geçirin siz bunlarıda şimdi bir yere bağlıyacaksınız
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
Kullanıcı avatarı
VoLKaNNuRi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: New World Order

Mesaj gönderen VoLKaNNuRi »

Hiç birşey bilmeyip kafadan sallıyorum öyle mi :) :) Öyleyse loncamın adına bir bak ;) :)
O göz işareti Kisless ile ilgili olabilir, ve oyundaki kötü roldeki bazı şahsiyetlerde ona bağlı olabilir.
İlluminati hakkında doğru düzgün bir bilgiye sahip değiliz. Ama sen bilmediklerini saçmalayarak iyice bulunmaz hale getiriyosun.
Damalı zemin boyutlar arası geçişin sembollenmiş hali diyebiliriz. Stuart ın mekanı damalı zeminle kaplıysa nolucak? Oyunda sağda solda cinler dolaşırken bu damalı zemin kafanımı kurcaladı :)
Gaffar ismi konusunda şöyle bir durum var; Yüce Rabbimizin sıfatlarını malesef insanlar isim olarak kullanıyor. Mesela Samed ismide Allah'ın 99 ismi arasında. Ayrıca insanlarda da Samed ismi kullanılıyor. Bu durum bence kesinlikle yanlış. Hiç bir insana bu tür isimler konulmamalı.
Çemberlitaş ın patronununa koyulan isim tercihi kesinlikle bir HATA. Kesinlikle yanlış bir karar. Ama bu yapılan yanlışı illuminatiye çekmemek lazım. Yahu birader emekli ihtiyar tayfasındaki insanların konuştuğu gibi her olaya; Bunlar Amerika nın oyunları!'' Der gibi, şu illuminati simgesi, bu göz işareti, burası damalı, orası şöyle bilmem ne bilmem ne :) Bu saçmalıklarla uğraşacağına vatanına hayırlı bir birey olmaya çalış kardeşim...
Kullanıcı avatarı
TheAnswer69
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Meran
Lonca: BacakOmuza

Mesaj gönderen TheAnswer69 »

aydınlattığın için Allah senden razı olsun kardeşim, zaten sevmiyordum bu lanet oyunu, şimdi herkese yayacağım bu videoyu
KİMİ SEVDİYSEK ÖLDÜ BE USTA

GİDENLERLE ÖLÜNMEZ AMA KALANLARLA DA YAŞANMIYOR

BEN AZRAİLE DAR SOKAKLARDA KAFA TUTARKEN YOLUMA ÇIKANIN KAFASINI KESERİM

Babafingoxaygır
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön