uzunyillarsonra yazdı:Kişisel fikrim son bir güncelleme gelecek artık bu sene yazın gelmez sanırım çünkü ikv hep bölgeler gelmeden aylar önce küçük küçük haberler verirlerdi sırlar verirlerdi yine öyle olur şahsi fikrim seneye bi üstte arkadaşın yazdığı gibi nisan mayıs ayları ama bu halde kapatılmaz yani bu oyun son bir bölge gelir herşey açığa çıkar birkaç yıl açık kalır sonra fişler çekilir herkes kendi yoluna.
Çünkü oyunun sırrı olan kuklacı daha meydana çıkmadı maskenin ardındaki kim bilinmiyor o çıkacak ortaya.
Bence selami kelaynak=kuklacı .
Oyunun hikayesine göre Tangriss > Karaköy gelicek gibi en azından çok değişik şeylerin olacağı kesin.
Başından beri merakla aradığımız Tangrıss bir adım önümüzde neden bu kadar önemli orada ne var ?
Neden huzursuzuz (Başımızı duvarlara vuracak kadar)deliriyor muyuz ? Erg beynimize işledi
Selami bir adım önümüzde tıpkı bir zamanlar kırmızı şapkalı adamın olduğu gibi kim bu adam ?
Bu kadar korkusuz biri (Kötü olamaz bence) tazıları evcilleştiren kitaplar yazan,
Çemberlitaş tan Gaffar beyin iznini alarak geçebilen biri kim ?
Kuklacı ya gelirsek ona biraz vakit var gibi geliyor
Hoş bir oyundan çok şey beklemek gerek ama bir şeyi söylüyorsan ve yapıyorsan devamını getirmelisin.
Bu benim düşüncem ve böyle yaşamayı tercih ederim
Detay yazdı:Tarih 1 Nisan 2014
Yorum sizin
Şaka yapacaklarını sanmıyorum :twisted:
Bunu renkli yapamadım Gözlerinize sağlık :geek:
Hala oyunu canlı bir şekilde tutmaya çalışıyoruz. Açıkçası İKV'nin teknolojisi eskidi ve oyunu geliştirmek için harcanacak efor, maalesef getirisinden çok daha fazla. Oyunu şimdiye kadar ayakta tutan da maddiyat değil, maneviyattı ama artık hiçbirşey o dönemdeki gibi değil. Oyun sektörü büyüyor, biz de bu küçük stüdyoyu da oyunumuzu da ayakta tutmak için elimizden geleni yapmaya çalışmakla yetinebiliyoruz ancak.
Yani bu demek oluyorki sadece girip sabah sunucu güncellemelerini yapıyoruz 23 Nisanda oyuna bayrak koyuyoruz panoya 1 haftada 2 3 bir şey yazıp çıkıyoruz.Hepsi bu kadar
Hala oyunu canlı bir şekilde tutmaya çalışıyoruz. Açıkçası İKV'nin teknolojisi eskidi ve oyunu geliştirmek için harcanacak efor, maalesef getirisinden çok daha fazla. Oyunu şimdiye kadar ayakta tutan da maddiyat değil, maneviyattı ama artık hiçbirşey o dönemdeki gibi değil. Oyun sektörü büyüyor, biz de bu küçük stüdyoyu da oyunumuzu da ayakta tutmak için elimizden geleni yapmaya çalışmakla yetinebiliyoruz ancak.
Yani bu demek oluyorki sadece girip sabah sunucu güncellemelerini yapıyoruz 23 Nisanda oyuna bayrak koyuyoruz panoya 1 haftada 2 3 bir şey yazıp çıkıyoruz.Hepsi bu kadar
gelen giden gelecek gidecek yok beyler dağılın bu umudunuzu bi porsche m olur yönnde kullansaydınz yıllardır emnm bi porsche nız olurdu yeni gelen bölgede sığınak ve mıgrat faln gibi olursa item kasması zor gruba alınmayan yine insanlar olursa daha cok oyuncu kaybeder ikv artık R yapmak kolay değil