TAHMİNLERİ ALALIM. (Dünya Kupası)
-
sonsigaram
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TAHMİNLERİ ALALIM. (Dünya Kupası)
Almanyayı gözünüzde çok büyütmüşsünüz bence Almanya rakibden teknik olarak üstün gördügü zaman sürekli ofansif bir futbol sergiler bu da diğer takımın direncini iyice kırar yani oynadıgı takım pısırıksa iyice rakibini alt seviyelere götürür.Ama Arjantininde ofansif olarak çok iyi oyuncuları var.Maçın başa baş gidecegi ortada ama Ben Arjantin 1-0 alır diye tahmin ediyorum
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: New World Order
Brezilya pısırık mı oynamıştı 7-1 lik maçta? Tam tersine çok kontrollü olmayan bir maçtı. 5-10 dk da oyun tempolu ve karşılıklı ataklarla geçmişti. Brezilya 5-0 yenikkende gol atma çabasındaydı, pısırıkca kalesinde hiç beklemedi. Köşe vuruşundan gelen gol dengeleri bozdu. Bence maçın kırılma anı Müller in ilk attığı goldü. Maçın belirleyici unsuruda Almanya nın hücumsal anlamda Brezilya'dan daha iyi olmasıydı. Defans olsun kaleci olsun orta saha oyuncusu olsun nerdeyse hepsi 1. sınıf kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Almanya birbirini tanıyan, tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Herşeyden önce takım ruhunu oturtmuş istikrarlı bir takım.sonsigaram yazdı:Almanyayı gözünüzde çok büyütmüşsünüz bence Almanya rakibden teknik olarak üstün gördügü zaman sürekli ofansif bir futbol sergiler bu da diğer takımın direncini iyice kırar yani oynadıgı takım pısırıksa iyice rakibini alt seviyelere götürür.Ama Arjantininde ofansif olarak çok iyi oyuncuları var.Maçın başa baş gidecegi ortada ama Ben Arjantin 1-0 alır diye tahmin ediyorum
Almanya 2002 dünya kupası 2. si, 2006 ve 2010 dünya kupası 3. sü. Daha önceden 3 Dünya Kupası ve 3 avrupa şampiyonluklarıda var.
Şimdi biri çıkıpta Almanya yı fazla büyütmesin demesin bana. Arjantin'in işi çok zor bu maçta. Almanya, Arjantin e 5-6 ttane atar demiyorum. Çünkü Arjantin, Brezilya gibi hatalı oynamaz, aksine kontrollü oynamaya çalışır. Ama ibre Almanya'dan yana benim görüşüm böyle. Alman futbolcular disiplinlerinden kopmayıp, Brezilya maçındaki gibi ciddi oynarlarsa, Arjantin adına bir sürpriz veya mucize olmazsa şampiyon Almanya olur.
Dipnot: Fanatik bir İTALYA taraftarıyım(Türkiye'mizin olmadığı turnuvalarda). Ayrıca Futboldan sadece taktiksel olarak değil, hakem ve spikerlik kategorilerinde de anlarım. (Tabiki Mourinho, Capello, Cüneyt Çakır ve Ronaldo karışımı değilim)
-
sonsigaram
- Cin Avcısı

Her şeye muhalafet olma ben naçizane görüşümü yazdım buraya banamı vericekler aldıkları paraları banane yazıma kendi kafandan bir şeyler katarak cevap vererek milleti küçük düşürmeye çalışma Brezilya kelimesi geçiyormu ordaVoLKaNNuRi yazdı:Brezilya pısırık mı oynamıştı 7-1 lik maçta? Tam tersine çok kontrollü olmayan bir maçtı. 5-10 dk da oyun tempolu ve karşılıklı ataklarla geçmişti. Brezilya 5-0 yenikkende gol atma çabasındaydı, pısırıkca kalesinde hiç beklemedi. Köşe vuruşundan gelen gol dengeleri bozdu. Bence maçın kırılma anı Müller in ilk attığı goldü. Maçın belirleyici unsuruda Almanya nın hücumsal anlamda Brezilya'dan daha iyi olmasıydı. Defans olsun kaleci olsun orta saha oyuncusu olsun nerdeyse hepsi 1. sınıf kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Almanya birbirini tanıyan, tecrübeli ve kaliteli oyunculardan kurulu bir takım. Herşeyden önce takım ruhunu oturtmuş istikrarlı bir takım.sonsigaram yazdı:Almanyayı gözünüzde çok büyütmüşsünüz bence Almanya rakibden teknik olarak üstün gördügü zaman sürekli ofansif bir futbol sergiler bu da diğer takımın direncini iyice kırar yani oynadıgı takım pısırıksa iyice rakibini alt seviyelere götürür.Ama Arjantininde ofansif olarak çok iyi oyuncuları var.Maçın başa baş gidecegi ortada ama Ben Arjantin 1-0 alır diye tahmin ediyorum
Almanya 2002 dünya kupası 2. si, 2006 ve 2010 dünya kupası 3. sü. Daha önceden 3 Dünya Kupası ve 3 avrupa şampiyonluklarıda var.
Şimdi biri çıkıpta Almanya yı fazla büyütmesin demesin bana. Arjantin'in işi çok zor bu maçta. Almanya, Arjantin e 5-6 ttane atar demiyorum. Çünkü Arjantin, Brezilya gibi hatalı oynamaz, aksine kontrollü oynamaya çalışır. Ama ibre Almanya'dan yana benim görüşüm böyle. Alman futbolcular disiplinlerinden kopmayıp, Brezilya maçındaki gibi ciddi oynarlarsa, Arjantin adına bir sürpriz veya mucize olmazsa şampiyon Almanya olur.
Dipnot: Fanatik bir İTALYA taraftarıyım(Türkiye'mizin olmadığı turnuvalarda). Ayrıca Futboldan sadece taktiksel olarak değil, hakem ve spikerlik kategorilerinde de anlarım. (Tabiki Mourinho, Capello, Cüneyt Çakır ve Ronaldo karışımı değilim)![]()
Ama futboldan anlarım işte
Sonciqaram'la alakam yoktur!Bilginize!
- HeilHitler
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Meran
Hak edene hakkını vermek lazım. Gerçekten de büyük bir takımlar, bunun aksini neden söyleyeyim ki? Avrupa'da da başarısını görüyoruz, burada da. Bazı şeyleri kabul etmek gerekir. Amacım tartışmak yaratmak değil kesinlikle ama Arjantin'in buraya kadar gelmesi bile bana göre mucize. Sıkı bir takımla karşılaşmadı Arjantin bu noktaya kadar. Oynadığı futbolda ortada. İstediği kadar savunmalı ve kontrollü oynasın, Almanların her zaman bir planı vardır. Olay da bu işte. Brezilya maçını izlesediysen, savunmayı nasıl dağıttıkların ve nasıl bir pas trafiği içerisinde olduklarını görürsün. Arjantin, elbette direnecektir fakat bir yere kadar. Almanlar istediğini rahat alacak.sonsigaram yazdı:Almanyayı gözünüzde çok büyütmüşsünüz bence Almanya rakibden teknik olarak üstün gördügü zaman sürekli ofansif bir futbol sergiler bu da diğer takımın direncini iyice kırar yani oynadıgı takım pısırıksa iyice rakibini alt seviyelere götürür.Ama Arjantininde ofansif olarak çok iyi oyuncuları var.Maçın başa baş gidecegi ortada ama Ben Arjantin 1-0 alır diye tahmin ediyorum
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

@sonsigaram,
Almanya pısırık takımlara karşı üstün demişsin, Brezilya ya 7 tane attı ama Brezilya pısırık oynamadı
Amacım muhalefet olmak veya kimseyi küçük düşürmek değil, benim canımı sıkan durum şu; Futboldan tam anlamıyla anlamadan saçma sapan konuşarak kendini futboldan anlıyormuş gibi göstermeye çalışman. Şu işten anlamıyorsanız yorum yaparken daha dikkatli davranın. Arjantin'i 2006 ve 2010 dünya kupasında eleyen takım Almanya'dır
Tabi futbol bu favori olan takımlarda yenilebilir. İlla Almanya kazanıcak diye bir kaide yok, ama Almanya nın kazanma şansı daha fazla...
Almanya pısırık takımlara karşı üstün demişsin, Brezilya ya 7 tane attı ama Brezilya pısırık oynamadı
Amacım muhalefet olmak veya kimseyi küçük düşürmek değil, benim canımı sıkan durum şu; Futboldan tam anlamıyla anlamadan saçma sapan konuşarak kendini futboldan anlıyormuş gibi göstermeye çalışman. Şu işten anlamıyorsanız yorum yaparken daha dikkatli davranın. Arjantin'i 2006 ve 2010 dünya kupasında eleyen takım Almanya'dır
Tabi futbol bu favori olan takımlarda yenilebilir. İlla Almanya kazanıcak diye bir kaide yok, ama Almanya nın kazanma şansı daha fazla...
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Cezayir Almanya Maçında Cezayir'i Brezilya - Almanya Maçında Brezilya'yı Desteklediğim Gibi Bunda da Arjantin'i Destekliyorum..
Almanya Favori Gözükebilir Ama Finallerin Favorisi Olmaz
bknz.Real Madrid - Galatasaray
Umarım Messi - Palacio - Lavezzi En Üst Seviye Performansla Oynar.. Zaten Dünya Kupasının En İyi İki Kalecisi de Finalde Olacak Fazla Gol Olmayacak Gibi Almanya Ne Kadar Üstün Oynasa da Son Vuruşlarda Sıkıntı Çekecektir..
Messi O Alman Defansını Nasıl Geçecek En Çok Merak Ettiğim Konu Bu
Adamlar Messi'nin 2 Katı Ama Di Maria Oynarsa Almanlar Biraz Daha Dar Alanda Futbol Oynayıp Di Maria'ya ve Messi'ye Geniş Alanlar Bırakmayabilir. Umarım Di Maria Oynayabilir..
Ne Kadar Çok Gol Atsa da Almanya Net Bir Forvetlerinin Olduğunu Düşünmüyorum
Orta Sahadan Kısa Paslarla T.Silva'nın Eksikliğini İyi Kullanarak Brezilya'ya Birden Bire 3 Gol Attılar Ardından Brezilya Ne Kadar Uğraşsa da Maçın Koptuğunu Onlarda Fark Etti David Luiz Napsın Tek Başına Hulk da İleride ama Silik Bir Oyuncu Görüntüsündeydi..
Arjantin'nin Kalecisi İyi ve Şansı Yaver Gittiği İçin Finale Kadar Gelebildi .Finalde İyi Futbol Oynanmasını Bekliyorum.Almanlar Ne Kadar Baskın Oynasa da Kaleciler Ön Plana Çıkacak Ve Maçın ilk 90 Dakikası Berabere Bitme Olasılığı Çok Yüksek Fazla Gol Olmaz 2-1 Gibi Bir Skor Bekliyorum ARJANTİN' e Gönülden Başarılar
Almanya Favori Gözükebilir Ama Finallerin Favorisi Olmaz
Umarım Messi - Palacio - Lavezzi En Üst Seviye Performansla Oynar.. Zaten Dünya Kupasının En İyi İki Kalecisi de Finalde Olacak Fazla Gol Olmayacak Gibi Almanya Ne Kadar Üstün Oynasa da Son Vuruşlarda Sıkıntı Çekecektir..
Messi O Alman Defansını Nasıl Geçecek En Çok Merak Ettiğim Konu Bu
Ne Kadar Çok Gol Atsa da Almanya Net Bir Forvetlerinin Olduğunu Düşünmüyorum
Arjantin'nin Kalecisi İyi ve Şansı Yaver Gittiği İçin Finale Kadar Gelebildi .Finalde İyi Futbol Oynanmasını Bekliyorum.Almanlar Ne Kadar Baskın Oynasa da Kaleciler Ön Plana Çıkacak Ve Maçın ilk 90 Dakikası Berabere Bitme Olasılığı Çok Yüksek Fazla Gol Olmaz 2-1 Gibi Bir Skor Bekliyorum ARJANTİN' e Gönülden Başarılar
- ghost
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: zeyda
Almanya'nın en büyük kozu aynı takımda oynayan bu Bayern Münih tabi ki birbirini tanıyan oyunculardan kurulu olmasıdır.
Arjantin takımı anca milli maçlarda birbirini gören oyunculardan kurulu bu da onlara dezavantaj oluyor.
Sel olmaz, deprem olmaz ise
Almanya götürür bu maçı ki hakkıyla geldiler buralara kadar.
Arjantin takımı anca milli maçlarda birbirini gören oyunculardan kurulu bu da onlara dezavantaj oluyor.
Sel olmaz, deprem olmaz ise
menteş
menteşIII
menteşII
menteşIII
menteşII
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

Tamam ben anlamıyorum vikipedi bebesiVoLKaNNuRi yazdı:@sonsigaram,
Amacım muhalefet olmak veya kimseyi küçük düşürmek değil, benim canımı sıkan durum şu; Futboldan tam anlamıyla anlamadan saçma sapan konuşarak kendini futboldan anlıyormuş gibi göstermeye çalışman. Şu işten anlamıyorsanız yorum yaparken daha dikkatli davranın. Arjantin'i 2006 ve 2010 dünya kupasında eleyen takım Almanya'dır![]()
-
yasamakoldurur
- Sahaf Yardımcısı

Arkadaşlar bu arada yorum yapıyorken volkannuri adlı kardeşimize danışalım canını sıkan bir şey yazarız yanlışlıkla
- VoLKaNNuRi
- Işık Hanım'ın Elemanı

Sonsigaram ve yasamakoldurur malesef sorunlu bir arkadaşsın. Farklı farklı forum hesaplarından, çocuk olduğunu belli eden laflar yazıyosun
Futbolu vikipediden öğrenmeye çalışıyosun belli, ama herkesi kendin gibi sanma 
hadi şimdi kendi akıl seviyendeki kişilerin olduğu kreşine git ve arkadaşlarınla oyna. Daha legolardan ev yapamıyosun, gelmiş burda yarım aklınla yorumlar yapıyosun. Seni küçültme gibi bir çabam yok, bunada gerek yok zaten
Noldu cahilliğin yüzüne vurulunca canın mı sıkıldıyasamakoldurur yazdı:Arkadaşlar bu arada yorum yapıyorken volkannuri adlı kardeşimize danışalım canını sıkan bir şey yazarız yanlışlıkla