Yeni bir uygulama
- turkneferi
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Yeni bir uygulama
Sen bi çifteye 150 m veren adamsın bana az bi miktar versen sana meteorda arsa kiralayıp 39 level adamlar getirirdim
-
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Dediğin şey güzel fakat bazı sorunları var lvl atmanak gibi
Benim görüşümde şu önceden eski handanda loncalar arası savaş oluyodu özellikle arz - lodos loncaları arasında loncalar arası bir savaş düzenlense daha iyi olur ama sanırım oda biraz teferruatlı olur aynı klan loncaları arasında çünkü kabadayı moduna geçilecek şifalar can basamayacak vs öyle bir çözüm bulunsa çok daha iyi olur ve loncaların önemi dahada artar benim görüşüm.
Benim görüşümde şu önceden eski handanda loncalar arası savaş oluyodu özellikle arz - lodos loncaları arasında loncalar arası bir savaş düzenlense daha iyi olur ama sanırım oda biraz teferruatlı olur aynı klan loncaları arasında çünkü kabadayı moduna geçilecek şifalar can basamayacak vs öyle bir çözüm bulunsa çok daha iyi olur ve loncaların önemi dahada artar benim görüşüm.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Nerull; Kodlamakta ne la ????? :?: :?: :?: bilen pm atsınyasamakoldurur yazdı:Dedigin sunucu çok kolaylıkla açılabilir ama zor artık ikv ye herşey zor çok zor ufacık şeyleri kodlama bile zor ikvye
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster