Bu Kağıtta Ne Yazıyor? [ Zeka SORUSU ]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Bu Kağıtta Ne Yazıyor? [ Zeka SORUSU ]

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Soru mantık hatasından ibaret yüzlerce secenekten ibaret o desende uymaz bu desende uymaz makbulu biri yazıp gerçekleşmiş olmasıdır oyle bişi olmadıgından sallamaca bir sorurdur.

Örnek

Biri ile tanışmak istemiş boyalı süslü püslü oldugu içim karısnın kızkardeşini tanıyamadı bunu gitti karısına gösterdi mektupta abal senin kocan benimle yatamak istiyor onu boşa yazdı diyelim.
Adam gitti doktora okudu aa benim karım müşterimle yatmak istemiş olamaz dmiş asmış ml ya. Sonra bankaya gitmiş kasada bir o mejtup kalmış sanki çok degerli ya onlarda okumuş burda kapalı devre kamaere varmış ulan çalmışın zati girtmişin cekilmiş kaydedilmiş paraları koymanın mantıgı neyde. kayıt etmiyormudun o zamana kadar .

Mektubun en altında sen benim ablamla evlenmiş bankada yani beraber olmuştuk ya sonra sen ablamla evlendin kapalı devre kamaerelar vardın bizi cekmiş felan filan beş para etme bir soru sonuç varmı hayır istediğini yaz en yakın mantık yolundan cıkarsan eh olablir ama degil diyeblirsin.

mektubu göreblirmiyiz acaba.
Hem adam karısnı oldugunu görünce niye intihar eder önce karısnı öldürmesi gerekmezmi bu doktor 6 sene tıpı boşu boşunamı okumuş.

Doktorları gerizekalı soyguncuları mal kendinide ilahi kadınada seytan yerine koyan garip bir soru.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Re: Bu Kağıtta Ne Yazıyor? [ Zeka SORUSU ]

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

ARZLODOS yazdı:Soru mantık hatasından ibaret yüzlerce secenekten ibaret o desende uymaz bu desende uymaz makbulu biri yazıp gerçekleşmiş olmasıdır oyle bişi olmadıgından sallamaca bir sorurdur.

Örnek

Biri ile tanışmak istemiş boyalı süslü püslü oldugu içim karısnın kızkardeşini tanıyamadı bunu gitti karısına gösterdi mektupta abal senin kocan benimle yatamak istiyor onu boşa yazdı diyelim.
Adam gitti doktora okudu aa benim karım müşterimle yatmak istemiş olamaz dmiş asmış ml ya. Sonra bankaya gitmiş kasada bir o mejtup kalmış sanki çok degerli ya onlarda okumuş burda kapalı devre kamaere varmış ulan çalmışın zati girtmişin cekilmiş kaydedilmiş paraları koymanın mantıgı neyde. kayıt etmiyormudun o zamana kadar .

Mektubun en altında sen benim ablamla evlenmiş bankada yani beraber olmuştuk ya sonra sen ablamla evlendin kapalı devre kamaerelar vardın bizi cekmiş felan filan beş para etme bir soru sonuç varmı hayır istediğini yaz en yakın mantık yolundan cıkarsan eh olablir ama degil diyeblirsin.

mektubu göreblirmiyiz acaba.
Hem adam karısnı oldugunu görünce niye intihar eder önce karısnı öldürmesi gerekmezmi bu doktor 6 sene tıpı boşu boşunamı okumuş.

Doktorları gerizekalı soyguncuları mal kendinide ilahi kadınada seytan yerine koyan garip bir soru.
Düz mantığına Hastayım :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster

“Genel Etkileşim” sayfasına dön