İstanbul Kıyamet Vakti!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Vuslatt

Re: İstanbul Kıyamet Vakti!

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

KuTSaLGeNc yazdı:Bir İşe yaramayan bu oyun için bu kadar hayatınızı değiştirme gereği duymuşsanız Sizlere Denilecek çok birşey yok aslında Tez zamanda PSİKİYATRİST e Görünmenizi tavsiye ederim.
İşe yaramayan bir sigara için bir alkol için ölüyorlar işe yaramayan bir kumar icin kendisin ve ailesinin hayatını batırıyorlar işe yaramayan bir tatil için onca para döküyorlar burda ki konu zevk meselesi benim sigaram alkolüm yoktur bu oyunda benim zevkimdir benim zevkimi sorgulamaya hakkın yok hangi düzeyde tutucağım beni ilgilendirir seni değil.
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Betadan beri bu oyunu oynayan biri olarak, oyunu hep 6 ay oynamış 1-1.5 yıl bırakmışımdır. He ders çalıştım mı ? Hayır ama en azından okullarıma devam ettim. Hem okula gittiğimde aklımda İKV olmuyor derse adapte olabiliyordum. Hayatımın önemli dönemlerinde hiç İKV olmadı. Şimdi tekrar oyundayım biliyorum ki yine 6 ay sürecek. Sonra kısmetse düğün ve gerisi Allah Kerim :)
Eğer ki iyi bir oyuncu değilseniz hiç oynamayın. Oyuna döndüğünüzde ezik kalır, toparlayamaz ve hırs yaparsınız. Sonucu iyi olmaz :) Ama iyi bir oyuncuysanız 2-3 haftaya diğer oyunculara yetişebilirisiniz. :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
kandemir
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok

Mesaj gönderen kandemir »

İkv Oyunu ve birçok oyun statejiler üstüne kurulu hırsa gerek olmadan stratejini iyi yapman senin için her zaman bir adım önde olman demektir ki ben bu oyunu betadan beri oynuyorum yeni eklenti geldiği zaman tüm işimi 1 ay içinde halletmeye çalışıyorum ve zamanımın geri kalanını maden , vs , klan savaşları ile geçiyorum kısaca oyunu bir düzene sokarsan hayatınada engel olmuyacak şekilde herşeyi ayarlarsan hem oyundan sıkılmazsın hemde sosyal hayatına zaman ayırabilirsin :)
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII

Since 2007 © BeyazKöşk
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Oyunda herhangi bir önemli iteme ihtiyacım yok.Sadece ws atarak oyundan zevk alabiliyorum bi nevi egomu öyle tatmin edebiliyorum :D Eğer ki ws atmıyorsanız reel hayatınızda ciddi sorunlar varsa oyunu silin kafanızdan bence.Ben oynasam ws atarım oynamasam ws atmam, oyuna girmem :D Girebildiğim zamanda kaldığım yerden devam ederim hem ws atan kişi sayısı çoğalır olumlu tarafına bakarsak.Hem akıllarda kalırız.:)
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Oyuna başladığımda 7.sınıfın 1.dönemiydi.Çok çalışkan değildim ama çokta tembel değildim.Yalan değil şimdi ilk zamanlar bayaa sardı oyun ama derslerime de önem veriyordum.Yani kendimi kontrol edebiliyorum bu sizin elinizde olan birşey aslında.Bir oyun hayatınızı bu kadar etkilememeliydi.Herşey sizin elinizde.Ben kontrol edebiliyordum.Zor değil,sizde yapabilirsiniz.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
VBMaSTeR
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Seyr-i Beka

Mesaj gönderen VBMaSTeR »

Kısacası bu, oyunun değil tamamen sizin yanlışınız. :)
VBMaSTeR - BuRRaQ

I will be Lodos Forever, Hopefully together....
Kullanıcı avatarı
bidakka
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bidakka »

Siz çok yanlış anlamışsınız!

ve niceleri...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön