İşe yaramayan bir sigara için bir alkol için ölüyorlar işe yaramayan bir kumar icin kendisin ve ailesinin hayatını batırıyorlar işe yaramayan bir tatil için onca para döküyorlar burda ki konu zevk meselesi benim sigaram alkolüm yoktur bu oyunda benim zevkimdir benim zevkimi sorgulamaya hakkın yok hangi düzeyde tutucağım beni ilgilendirir seni değil.KuTSaLGeNc yazdı:Bir İşe yaramayan bu oyun için bu kadar hayatınızı değiştirme gereği duymuşsanız Sizlere Denilecek çok birşey yok aslında Tez zamanda PSİKİYATRİST e Görünmenizi tavsiye ederim.
İstanbul Kıyamet Vakti!
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Re: İstanbul Kıyamet Vakti!

- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Seyr-i Beka
Betadan beri bu oyunu oynayan biri olarak, oyunu hep 6 ay oynamış 1-1.5 yıl bırakmışımdır. He ders çalıştım mı ? Hayır ama en azından okullarıma devam ettim. Hem okula gittiğimde aklımda İKV olmuyor derse adapte olabiliyordum. Hayatımın önemli dönemlerinde hiç İKV olmadı. Şimdi tekrar oyundayım biliyorum ki yine 6 ay sürecek. Sonra kısmetse düğün ve gerisi Allah Kerim 
Eğer ki iyi bir oyuncu değilseniz hiç oynamayın. Oyuna döndüğünüzde ezik kalır, toparlayamaz ve hırs yaparsınız. Sonucu iyi olmaz
Ama iyi bir oyuncuysanız 2-3 haftaya diğer oyunculara yetişebilirisiniz. 
Eğer ki iyi bir oyuncu değilseniz hiç oynamayın. Oyuna döndüğünüzde ezik kalır, toparlayamaz ve hırs yaparsınız. Sonucu iyi olmaz
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- kandemir
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok
İkv Oyunu ve birçok oyun statejiler üstüne kurulu hırsa gerek olmadan stratejini iyi yapman senin için her zaman bir adım önde olman demektir ki ben bu oyunu betadan beri oynuyorum yeni eklenti geldiği zaman tüm işimi 1 ay içinde halletmeye çalışıyorum ve zamanımın geri kalanını maden , vs , klan savaşları ile geçiyorum kısaca oyunu bir düzene sokarsan hayatınada engel olmuyacak şekilde herşeyi ayarlarsan hem oyundan sıkılmazsın hemde sosyal hayatına zaman ayırabilirsin
xKANDEMİRx Qubinxyunanlı xKANDEMİRxII
Since 2007 © BeyazKöşk
Since 2007 © BeyazKöşk
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Gods Ofthe Game
Oyunda herhangi bir önemli iteme ihtiyacım yok.Sadece ws atarak oyundan zevk alabiliyorum bi nevi egomu öyle tatmin edebiliyorum
Eğer ki ws atmıyorsanız reel hayatınızda ciddi sorunlar varsa oyunu silin kafanızdan bence.Ben oynasam ws atarım oynamasam ws atmam, oyuna girmem
Girebildiğim zamanda kaldığım yerden devam ederim hem ws atan kişi sayısı çoğalır olumlu tarafına bakarsak.Hem akıllarda kalırız.
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat
Oyuna başladığımda 7.sınıfın 1.dönemiydi.Çok çalışkan değildim ama çokta tembel değildim.Yalan değil şimdi ilk zamanlar bayaa sardı oyun ama derslerime de önem veriyordum.Yani kendimi kontrol edebiliyorum bu sizin elinizde olan birşey aslında.Bir oyun hayatınızı bu kadar etkilememeliydi.Herşey sizin elinizde.Ben kontrol edebiliyordum.Zor değil,sizde yapabilirsiniz.
Never beleive someone who tells who they are.
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Seyr-i Beka
Kısacası bu, oyunun değil tamamen sizin yanlışınız. 
VBMaSTeR - BuRRaQ