Para Kasma
- Ttaymmm
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: R U S
Re: Para Kasma
Plus ve Kasa erişimi varken TREN YOLUNDA GİT GEL yaparak oldukça iyi para kasabilirsin. Ben bu şekilde günde yakalşaık 10 m kasıyordum. :arrow:
Mustafa Kemal ATATÜRK
kasayı çantayı boşaltması dert. Kasayı çantayı işportacıya satsın diye extra ücretli eleman tutmuştum 
- anchieville
- Cin Avcısı

- Lonca: T N T
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Akrep kesip peptit düşürmeye çalış veya yanına bir tank alıp tangrise git üretebilirsen bir BB III üret faydasını görürüsün

Aynen önce Sobee sonra oyuncularSurvivorIKV yazdı:Bence plus alıp sobee'ye para kazandır.
MuratABİ
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
IıKörCeRRaHıI
Balyoz Nazım'ın Torunu.... Son Arz Bükücü
Varlığımızda mutlu olamayanlar yokluğumuzda mutlu olsun ki gidişimiz bir işe yarasın....
-
vahdet
- Meteor Kaşifi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Üstadlar
Adam 900m'a nasıl üretsin bb3 reis :mrgreen:Barbarosxhizir yazdı:Akrep kesip peptit düşürmeye çalış veya yanına bir tank alıp tangrise git üretebilirsen bir BB III üret faydasını görürüsün
- anchieville
- Cin Avcısı

- Lonca: T N T
Sen belli ki reel parayla almışsın karakteri yoksa carı ful dizip bide y2 var hala bilmiyosun para kasmayı enteresan geldi bana.
Dostluk ve Sevgiyle... ( Aler )
- VBMaSTeR
- Teşkilat Neferi

- Lonca: Seyr-i Beka
y2 ve full büyüyle tek başına xenotim kassan günde en kötü ama en kötü 2 tane çıkartsan 10 m eder zaten 
VBMaSTeR - BuRRaQ
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
I will be Lodos Forever, Hopefully together....
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Peptit kasarak m1 y2 ve 1 milyar para biriktiren arkadaşım var bende sadece jadeit cekip satarak BBII ve BBIII recetesi çekmiştimvahdet yazdı:Adam 900m'a nasıl üretsin bb3 reis :mrgreen:Barbarosxhizir yazdı:Akrep kesip peptit düşürmeye çalış veya yanına bir tank alıp tangrise git üretebilirsen bir BB III üret faydasını görürüsün

-
Onur
- Acemi Savaşçı

- Lonca: Eminönüefeleri
Hayır kardeşim şimdilik en ideal yer Hol yalnız şu şekilde tavsiyem olacaktır mesala saate giderken hem meden çekip hem boss keserek düşen ( yaramayan çantaları ) boş kasana atıp işporta yapmalısın şahsen ben bu şekilde hem seri hemde eğlenerek para kasıyorum ASİTANE