Ne kadar bütçe gerekli

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
GWYNBLEIDD
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Hicret

Re: Ne kadar bütçe gerekli

Mesaj gönderen GWYNBLEIDD »

Resim
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

GuzKaya yazdı:Merhaba
Olacak şey var olmayacak şey var. Böyle bir soru bile TTNET'e, oyun geliştiricilere ve gönüllü oyun yöneticilere direkt saldırıdır. (eleştiriyi aşmış) Bu konu post kasmanın dışında ve yersiz olmuş. Sizden ricam en kısa sürede konuyu sildirmenizdir. Kolay gelsin.
Böyle bir saçmalığa ne yazsam saçmalamış olacağımdan yazmıyorum :)
Kullanıcı avatarı
GuzKaya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Nostalji

Mesaj gönderen GuzKaya »

Betbah yazdı:
Olacak şey var olmayacak şey var. Böyle bir soru bile TTNET'e, oyun geliştiricilere ve gönüllü oyun yöneticilere direkt saldırıdır. (eleştiriyi aşmış) Bu konu post kasmanın dışında ve yersiz olmuş. Sizden ricam en kısa sürede konuyu sildirmenizdir. Kolay gelsin.
Böyle bir saçmalığa ne yazsam saçmalamış olacağımdan yazmıyorum :)
Baştan konuyu açmanın saçma olduğunu düşünemedin de benim yüzüne vurduğum yersiz hareketin mi saçma geldi?
Resim

Üstad olabilmek için üstadın izinden gitmelisin.
KILÇBEY NAFİBEY AZADBEY Efekentli
Nostalji Loncası
Kullanıcı avatarı
VatanSeveriz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen VatanSeveriz »

konuyu ben açtım sen gidiyon başkasına laf sokuyon senin iş sıkıntılı hacı
Aşka inanmam deme.!
Aşkı doğru kişide dene.
Kullanıcı avatarı
GuzKaya
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Nostalji

Mesaj gönderen GuzKaya »

VatanSeveriz yazdı:konuyu ben açtım sen gidiyon başkasına laf sokuyon senin iş sıkıntılı hacı

Kusura bakma konuyu açanı atlamışım. Betbah tan kusurumu affetmesini rica ederim.

Size gelince sizin tabirinizle laf sokmuyom(ki bu argodur. Forum da kullanmayı genellikle uygun bulmam)

VatanSeveriz yazdı:

Hocam sen çok yanlış gelmişsin ya tanımadığın insanlar hakkında öyle post kasma falan saçmalamassan sevinirim sana çok aşırı kolay gelsin forum yetkililerinden ricam arkadaşın yorumu siler misiniz
Çok yanlış gelmişsin açıklayıcı olmadı. Saçmalamam hakikati dile dökerim. Çok aşırı kolay gelsin cümlesi de bana bir gece tebessümü yarattı. Yorum neden silinmeli onu anlayamadım ama eğer ki biraz düşünürsen bence konuyu açan olarak sen konuyu sildir özür dileyerek.
Resim

Üstad olabilmek için üstadın izinden gitmelisin.
KILÇBEY NAFİBEY AZADBEY Efekentli
Nostalji Loncası

“Genel Etkileşim” sayfasına dön