İKV'nin can çekişmesi...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Alem-i Cihan

Re: İKV'nin can çekişmesi...

Mesaj gönderen FERRAND »

Bir Zamanları vardı o da yok artık.
Resim
Kullanıcı avatarı
firatli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: A L P

Mesaj gönderen firatli »

Aslında bu konuyu ben açmayı düşünüyordum ama saolsun arkadaşımızın açtığını görünce neyseki düşünen birileri daha varmış dedim ...

Sene 2007 de başladım ben bu ruyaya evet ruyaya ergen zamanlarımızın bel altı dışında düşündüğümüz tek şey di ikv oturup muhabbet ettiğimiz yerdi mısır önü düşmanı karşıladığımız yerdi banka en çetin savaşlar komutanda olurdu en iyi finaller uçakta olurdu bizim için vs yi kazandığımız anki karizma artislik ne rambo da nede leonidasta vardı ettiğimiz muhabbetlerdeki mutluluk ne kahvehanelerde nede meyhanede vardı arkadaşımızın biri şurda arz var gel dediğinde deparlayıp "yetiştim" dediğimiz anki dayanışma sanki bayrak için savaşıyormuşçasına bir his verirdi bize halbuki bu bir oyundu ama bizim için gerçekten farksızdı

yani demem o ki ...

Saygıdeğer yöneticilerimiz artık bize o günleri geri veremessiniz bizden geçti artık ama en azından gelen yatırımları boşa çıkarmayın da oyununuzla biraz ilgilenin artık bu bizim değil sizin oyununuz .

Sene 2014 ben hala ayda 1 kez giriyorum arkadaş listeme bakıp çıkıyorum çünkü yapacak başka bişey kalmamış oyunda ya bize zevk aldığımız o günleri getirin yada oyunun ilerlemesi için farklılıklar yapın çok sıkıcı bir hal almış çünkü
Eminönü gibi bir sunucunun tenha olması sadece beni değil herkesi düşündürür sonu yakındır der geçerim .

Saygılar...
IIIxFıRaTLıxIII-Sokaksanatı-IIsouthwesterII

Resim
Kullanıcı avatarı
GecmisLi
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Lonca: Nyks

Mesaj gönderen GecmisLi »

İkv ölüyor. Fazla söze gerek yok. Yakında oyun kapanırsa şaşırmayın... :? :? :?

“Genel Sohbet” sayfasına dön