Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Tılsım

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Catniss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Mayıs-Tılsım

Mesaj gönderen Catniss »

satiriasis yazdı:
Catniss yazdı:sayın gm sifacı karsılasmalarında rakibi olmayan var ama basvurularda fazladan dısarda kalan sifa karakterler var. neden kuraya dahil edilmedi en azından yedege alınabilirdi??? cevap istiyorum uyumayın yönetim :D
vallaha arkadasa katılıyorum geçen turnuvada da böyle yaptınız bütün yaptığınız yada yapmaya çalıştığınız etkinlik olsun icraatler olsun her seferinde fiyasko olmak zorunda mı
yedekte bile rakibi olmayan karakter var ama basvurularda yerini doldurucak cok isim var. bana bunu bi acıklayın ne demek ya :D savascı büyücüyü gectim sifacı kurasının tekrar cekilmesini istiyorum arz ederim :D
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: M K A

Mesaj gönderen HighWawe »

Catniss yazdı:
satiriasis yazdı:
Catniss yazdı:sayın gm sifacı karsılasmalarında rakibi olmayan var ama basvurularda fazladan dısarda kalan sifa karakterler var. neden kuraya dahil edilmedi en azından yedege alınabilirdi??? cevap istiyorum uyumayın yönetim :D
vallaha arkadasa katılıyorum geçen turnuvada da böyle yaptınız bütün yaptığınız yada yapmaya çalıştığınız etkinlik olsun icraatler olsun her seferinde fiyasko olmak zorunda mı
yedekte bile rakibi olmayan karakter var ama basvurularda yerini doldurucak cok isim var. bana bunu bi acıklayın ne demek ya :D savascı büyücüyü gectim sifacı kurasının tekrar cekilmesini istiyorum arz ederim :D
Geçende böyle oldu adam finale kadar bay geçip şampiyon oluyor adalet Pls :twisted:
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

https://www.facebook.com/Ptxqinqs
Kullanıcı avatarı
Catniss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Catniss »

16 as 16 yedek demişsiniz şifada 16 as bile yok ama doldurucak kadar basvuru var. İsyan cıkarıcam bakınız su kurayı bi düzgün yapınız :D
satiriasis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen satiriasis »

Catniss yazdı:16 as 16 yedek demişsiniz şifada 16 as bile yok ama doldurucak kadar basvuru var. İsyan cıkarıcam bakınız su kurayı bi düzgün yapınız :D
sen nediyorsun yakışıklı
SoĞuKNeFeS [ KEMALİZM ]
ComeToTheBrain
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: FreeBrain

Mesaj gönderen ComeToTheBrain »

Bence çok iyi yaptılar, zifanın iletilerini okuyun catnis eminim seninde 10 tane charın yazılıdır oralarda, o yüzden bunun derdindesindir
BirvuruştaCut >< Bıçak Sırtı Kılıç(^)
OnKatEtki >< Transförmatör Asa(^)
HeLLerim >< Mevlana Asa(^)

ɹɐʌ ʞıןşı ɹıq ǝʇsɹǝʇ nq
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ComeToTheBrain yazdı:Bence çok iyi yaptılar, zifanın iletilerini okuyun catnis eminim seninde 10 tane charın yazılıdır oralarda, o yüzden bunun derdindesindir

Fakat adam bay geçiyor finale kadar en alttaki kişi finalist olacaksa şifa sınıfını turnuva'ya dahil etmesinler ;)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

Kullanıcı avatarı
Catniss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Catniss »

ComeToTheBrain yazdı:Bence çok iyi yaptılar, zifanın iletilerini okuyun catnis eminim seninde 10 tane charın yazılıdır oralarda, o yüzden bunun derdindesindir
kendi karakterim degil loncadan forumda hesabı olmayan arkadaslarımın karakterlerini yazdım. kıdemli forumcular mı alınıyor sadece turnuvaya??
satiriasis
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen satiriasis »

Eminönü sunucusundaki bir kişinin neden buraya gelip yorum yapma gereği duyduğunu ben anlayamadım.Genel bir tartışma konusu olarak bu konuyu nitelendirseydik eğer genel etkileşim bölümüne açardık.

Bırakın artık bu yönetim ağızlarınıda konunun muhatabı olan kişiler şuraya yorum yapsın. Köstek olacağına gelin destek olunda artık bazı kendini bilmez kişilerin bizlerin hakkını gasp etmek yerine emeklerimizin karşılığını versinler.
SoĞuKNeFeS [ KEMALİZM ]
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Selam arkadaşlar,
Bazı kullanıcıların , turnuvanın seyrini kendi karakter oluşumlarına göre değiştirmeye çalışarak, multi başvuru yaptıkları tespit edilmiş, bu sebeple yedek sayısında değişikliğe gidilmiştir., Bu durum tek hesapla katılan diğer kullanıcıları mağdur edeceğinden engellenmiştir.Ayrıca rakibi olmayan oyuncu eleme turunu bay geçse dahi 2. turda karşılaşmaları başlayacak ve hakediyorsa yükselmeye devam edecektir. Bay geçen hiç bir oyuncu savaşmadan finale kadar yükselmemiştir/yükselemez.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Kullanıcı avatarı
HighWawe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Zifan yazdı:Selam arkadaşlar,
Bazı kullanıcıların , turnuvanın seyrini kendi karakter oluşumlarına göre değiştirmeye çalışarak, multi başvuru yaptıkları tespit edilmiş, bu sebeple yedek sayısında değişikliğe gidilmiştir., Bu durum tek hesapla katılan diğer kullanıcıları mağdur edeceğinden engellenmiştir.Ayrıca rakibi olmayan oyuncu eleme turunu bay geçse dahi 2. turda karşılaşmaları başlayacak ve hakediyorsa yükselmeye devam edecektir. Bay geçen hiç bir oyuncu savaşmadan finale kadar yükselmemiştir/yükselemez.
İlginiz için teşekkür ederiz.
Geçen turnuvada Sevdiceğim nickli karakter yarı finale kadar bay geçip şampiyon oldu mihri hanım :)
AinTİtFun

ılıFENERBAHÇEılı

Wsustası

“Genel Sohbet” sayfasına dön