green yazdı:BEN İFTİRA ATIP GÜNAHA GİRİYORSAM ÇARSIMONARCH DENEN SOYSUZDA CALDIGI MALZEMELERLE NEYE GIRDIGINI SOYLE
BIRDE GUNAHTAN BAHSEDIYORSUN NE O SANADAMI LONCADAN CALINANLARDAN PAY VERDIDLER
BAK KARDEŞİM AZ ÖNCE SÖYLEDİĞİM GİBİ GEÇMİŞ OLSUN BAK CEM ABİMİZDEN KANITLAR SANA OLDUMU ? BOŞA LAF ATIP ÇARŞI YI KİRLETMEYE ÇALIŞMA.
Senfony yazdı:
green yazdı:ÇARSICEM SORUN DEGIL ÇÖZÜM BUL YADA BOŞ BOŞ KONUSUP DURMA
Al sana özeti
Senfony yazdı:sen kime sordun bu adam kimdir, kimin nesidir diye ? Siyahkin ismini bilen kaç kişi sana bu adam güvenilir diyebilirdi?
Hem sen itemlerini yada malzemelerini çarşı loncasına mı verdin kardeşim ?
ben söyleyeceğimi söyledim, arada döner döner okursun.
çünkü belli ki bir kez okumakla anlayamamışsın.
yada canın yandığı için, önüne geleni ısırmaya çalışıyosun
ama buna bir yere kadar hoşgörüyle bakabilirim çünkü sen yardım isteyeceğin yerde, sana yardım elini uzatanları da ısırıyorsun
Malzemelerini bu adama verirken LONCADAN KİME SORDUN ki şimdi kalkmış loncayı suçluyosun ?
Kimseye danışmadan etmeden, kendi kafana göre iş yapmışsın.
Buna rağmen ben sana "insan gibi olayı anlat, çözüm bulalım" diye kaç kez pm attım.
Kaç tanesinde cevap verme tenezülünde bulundun ?
Yok birader, senin amacın malzemelerini kurtarmak değil o zaman.
Besbelli senin amacın insanları karalamak, hakaret etmek.
Ha, şu da var;
Sen aslı astarı olmayan iftiralar atıyosunya hani, Ben de diyimki o zmn Siyahkin sensin.
Green diye bi çarla loncalara musallat olup para tırtıklamaya çalışıyosun.
Hadi bakalım, sen şimdi böyle olmadığını ispat edebilecek misin?
Sen aynen bunu yapıyosun işte.
İnsan gibi konuşacaksan, elimden gelen yardımı yapıyım.
Kimsenin iteminde malzemesinde gözümüz olmadı.
Hatta bi hafta öncesine kadar bana ait herşeyi karşılıksız dağıtmışım.
Sen kalkmış bana "senin yan çarında siyahxyaren mi" diyosun.
Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın..!
CEM ABİYE KATILIYORUM BURDA BU ADAM BENDENDE EVRENİM DİYE EJDER MALZEMERİMİ İSTEMİŞTİ GREEN İFTİRA ATMAK KOLAY ÇARIMI ÇALDIN GREEN VER BANA ÇARLARIMI?NASIL OLDUMU İFTİRA ATMAK HEMDE 2 SANİYEDE?
IIxKıBRıSLıxIIby Mkacafer... So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
cem dikkat edersen bu konu hakkında yorum yapmadım hırsızdır veya değildir eşyasını çaldıran doğru söylüyodur veya söylemiyodur yada eşylarını çakma bir çara kaptırmıştır bunlar ayrı bi konu.ben sadece senin yazdığın bi cümle hakkında yorum yaptım.eğer bu şahıs çarşı loncasındaysa böyle insanları uzaklaştırmak gerekli yoksa başkasının yaptığı pisliği temizlemekle uğraşırsınız.
haklısın soner, tabiki kötü insanları aramızda barındırmayız.
biz de huzursuz olduk. inşallah konu en kısa sürede çözülecek.
Fotolarda da örnek verdiğim gibi bu siyahkin denen kişi herkesin ismini kullanabiliyor.
bugün Çarşımonarch ismini kullanarak hırsızlık yapmış, yarın Estergonxsoner ismiyle yapar mesela
itemlerini kaptıranlar da gider verilen asılsız isimlerle papaz olur.
Merhaba;
Senfony arkadaşım böyle böyle diyorsun ne güzel anlatıyorsunda neden daha önce bu adamı lonca dışına atmadınız foruma yada oyunda neden demediniz bak yalanda olsa doğruda olsa lonca adı gidiyor. Neyse olan olmuş geçmiş olsun..
BLACKMAN kardeşim, "neden bu adamı zamanında lonca dışına atmadınız" diyorsun ama ben diyorumki Siyahkin denen kişiyle Çarşımonarch'nin aynı kişiler olup olmadığı belli değilki.
Eklediğim fotolara tekrar bi bakın. ondada Siyahkin bana kendini Aguli olarak tanıtmış.
Bu olayda da yine siyahkin kendini Çarşımonarch olarak tanıtmış.
Yarında kendini başka birisi olarak tanıtıp milleti kandırmaya çalışmaya devam eder.
Konuyu açan oyuncudan başka "Çarşımonarch hırsız" diyen yok.
adamın elinde çarşımonarch'ye ait konuşmaların printleri varsa koyar,
yada Siyahkin ile Çarşımonarch'nin aynı kişiler olduğunu ispat eder.
o zaman bizde adamı gruptan atarız.
madem itemleri çok kıymetliydi, print tuşuna basıp konuşmaları kaydetmek çokmu zordu?
bir kişinin somut delillerle değilde sadece sözlerle suçladığı adamı idam sehpasına nasıl çıkaralım ?
Adamın teki size herhangi bir tanımadığınız çarla gelip "ben senfony" dese ve sizi kandırıp itemlerinizi alsa
siz o adamın mı peşine düşeceksiniz, yoksa benim mi.?
Burda gözlemledigim kadarıyla Birini karalamaya çalışıyorlar ...
Size birisi cemin de dedigi gibi bir isimi öne atıyor ve bazı kişiler bunu gerçek sanıyor ...
Arkaşadaşlar bu kadar da aptallık olmaz sanırım yada bilerek veripte suçu olmayan kişilere iftira kara çalınmaz
size bir örnek veriyim
adamın birisi parkta oturuyormuş ve yanına bir köpek gelmiş [adam çirkefin birisi ] köpek adamın elindeki yigecegi dogası geregi bakmaya başlamış ama adam memnun degil bu durumundan ve adam köpege şunu söylemiş sana öyle bir kara çalarım ki hayatına mal olur demiş sanki köpek anlıcakda ve adam çok geçmeden ayaga kalkmış ve bu köpek kuduz kuduz diye bagırmış ve yoldan geçen kişiler köpegi öldürmüş
Not /color] bu örnekte insanları karalamak kolay karalanan kişi isterse afedersin biyerlerini yırtsada kara çalındı ya bir damga vurulduya kimse inanmaz olur hayatta bu tip şeyleri söyleyenlerin allah korkusu olmayan kişiler oldugu bilinir dinimizce : gözünle görmedigin birşeyi veya kişiyi bu şudur bu budur gibi karalamalar günahtır ..
Arkadaşlar size bir tavsiyem her söylenen lafa inanılmaz
Mevlana dan bir söz /color]Bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye...
Gerçek Zenginlik Mal Çokluğu Değil Gönül Tokluğudur. . . ! Hz Mevlana
LONCA OLARAK HIRSIZSINIZ VARMI OTESI NEDEN BASKA LONCADAN DUYMUYORUZ BOYLE SEYLER ÇARSI MONARCH LONCADA TUTUN HEM SIYAHXKIN BILMIYORUZ DEYIN HEMDE ÇARSI MONARCI DENEN SOYSUZ O CARA GIRSIN GELSIN KONUSSUN İŞ Mİ BU BIRAKIN LAF KALABALIKLIGINI MALZEMELERIMI ÇARSIMONARCH CALDI SIZDE CANAK TUTTUNUZ
NE GUZEL İŞ YA MILLETIN ITEMLERINI MALZEMELERI SOYSUZUN TEKI CALSIN SONRADA BIZ DOGRUYUZ DIYIN
ZATIN BALIK BAŞTAN KOKAR HA BIRDE CARSIAZADS SENDE YALANCISIN BANA 100M VERDIGINI SOYLEDIN
DUSUNUN ADAM BANA 100M VERECEK AMA FOTO ALMAYACAK
ÇARSIAZADS KANITLA BANA 100M VERDIGINI CARLARIM SENIN OLSUN TEK BU SUNUCU DEGIL DIGERLERIDE SENIN OLSUN AMA ISPAT EDEMESSEN YALAN KONUSMAYACAKSIN
SÖZÜM KENDISINI CARSI LONCASI LIDERINE
SEN BIRAK LONCA LIDERI OLMAYI ADAM BILE OLAMAZSIN BU İŞLER 3 YILDIZLIKLA OLMUYOR ADAM OLAYDIN DUN GECE ABIME CEVAP VEREYDIN AMA HIRSIZLIKLARA CANAK GERMEK SENIN ADETIN OLMUS
KENDI ADAMINA DUR DEMEYENDEN LIDER MIDER OLAMAZ
SÖZÜM TEŞKILAT HALKINA
BAKIN ARKADAŞLAR BEN NE BIR LONCA NEDE BIR KISI UZERINDEN PRIM VEYA KARALAMAK ICIN YAZIYORUM BU OLAYI HANGI LONCADA OLSA YINE YAZARDIM OLAY DOGRUDUR.INANMAYANALAR OLACAK ELBETTE AMA SUNU UNUTMAYIN
SIYAH... VE ÇARŞI... YAZILI OLAN ÇARLARA DIKKAT EDIN
NE GUZEL YA HIRSIZLIK OLUYOR ADI KARALANMAYA CIKIYOR SONRADA DINIMIZI ALET EDIYORSUNUZ
BIRAKIN BOYLE SEYLERI GIDEN BENIM EMEGIM OLDU ONUN ACISINI SIKINTISINI BENDEN KIMSE BILEMEZ BILMEDIGINIZ GIBIDE KONUSURSUNUZ VE NE YAZIKKI DINDEN IMANDAN BAHSEDERSINIZ
EGER BEN YALAN KONUSUYORSAM ALLAH VAR YUKARIDA ETTIGIMI BULURUM DEGIL MI AMA SUNU UNUTMAYIN YAPILAN HIRSIZLIGI BASKA YONLERE CEKIP YOK LONCA KARALAMASI ADI ALTINA CEVIRMEYIN BU OLAYDA ÇARSIMONARCH BASLAMIS VE ONUN OLAN DIGER CARLARLA DEVAM ETMISTIR O YUZDEN SIZ ILK ONCE KENDI ICINIZIDEKI HIRSIZLARI SOYSUZLARI TEMIZLEYIN SONRA DOGRULUKTAN BAHSEDIN
O ZAMANDA BENDE DIYEYIM KI BU LONCA ADAM GIBI BI LONCA AMA SIZ ARANIZDAKI HIRSIZLARI TEMIZLEMEDEN BU OLAY KAPANMAZ BUGUN CARSIMONARCH DENEN SOYSUZ BENIM MALZEMELERIMI CALDIGI GIBI SIZINDE CALAR
green yazdı:Selamlar herkese
SÖZÜM ÇARŞI LONCASINA
LONCA OLARAK HIRSIZSINIZ VARMI OTESI NEDEN BASKA LONCADAN DUYMUYORUZ BOYLE SEYLER ÇARSI MONARCH LONCADA TUTUN HEM SIYAHXKIN BILMIYORUZ DEYIN HEMDE ÇARSI MONARCI DENEN SOYSUZ O CARA GIRSIN GELSIN KONUSSUN İŞ Mİ BU BIRAKIN LAF KALABALIKLIGINI MALZEMELERIMI ÇARSIMONARCH CALDI SIZDE CANAK TUTTUNUZ
NE GUZEL İŞ YA MILLETIN ITEMLERINI MALZEMELERI SOYSUZUN TEKI CALSIN SONRADA BIZ DOGRUYUZ DIYIN
ZATIN BALIK BAŞTAN KOKAR HA BIRDE CARSIAZADS SENDE YALANCISIN BANA 100M VERDIGINI SOYLEDIN
DUSUNUN ADAM BANA 100M VERECEK AMA FOTO ALMAYACAK
ÇARSIAZADS KANITLA BANA 100M VERDIGINI CARLARIM SENIN OLSUN TEK BU SUNUCU DEGIL DIGERLERIDE SENIN OLSUN AMA ISPAT EDEMESSEN YALAN KONUSMAYACAKSIN
SÖZÜM KENDISINI CARSI LONCASI LIDERINE
SEN BIRAK LONCA LIDERI OLMAYI ADAM BILE OLAMAZSIN BU İŞLER 3 YILDIZLIKLA OLMUYOR ADAM OLAYDIN DUN GECE ABIME CEVAP VEREYDIN AMA HIRSIZLIKLARA CANAK GERMEK SENIN ADETIN OLMUS
KENDI ADAMINA DUR DEMEYENDEN LIDER MIDER OLAMAZ
SÖZÜM TEŞKILAT HALKINA
BAKIN ARKADAŞLAR BEN NE BIR LONCA NEDE BIR KISI UZERINDEN PRIM VEYA KARALAMAK ICIN YAZIYORUM BU OLAYI HANGI LONCADA OLSA YINE YAZARDIM OLAY DOGRUDUR.INANMAYANALAR OLACAK ELBETTE AMA SUNU UNUTMAYIN
SIYAH... VE ÇARŞI... YAZILI OLAN ÇARLARA DIKKAT EDIN
Bak Canım Kardeşim Önce Bi Sen Buraya Kim Oldugunu Yaz ki ;
Bizde Kimin Birşeyler Anlatmaya Calıstıgını Bilelim...
Öncelikle Sen Bişeyler Anlatıosnki ??
Hani Bunun Fotosu ??
Sadece Lafa Bakarak İş Olmaz Dostum...
Madem Malların Cok Degerliydi Verirken Yada Konusmalarda Neden Print Almadın ??
Hadi Onuda Gectim...
Diyelimki Çarsımonarch Senin Mallarını Calmış...
Bunun Diyetini ÇARŞI Loncası Ödemek Zorundamı ??
Lidere Laf Yapmandaki Amac ne ki;
Hiç Bir Lider Loncasında Bir Hırsız Barındırmak İstemez ki Ben Çarşı yı Birebir Tanıyan Bir Kişiyim...
Sana ben Olanları Söyleyim ki Bunu Senfony Gibi Cok Deger Verdigim Bir İnsan Söylüyorsa Onay Veririm.
Seni Oyuna Getirmiş Siyahkin Denen kişi ki Ben Yaşadıklarına İnan Sevindim
En Azından Bizi Oyuna Getiremiyecekler
Sen Kaptırdıklarının Üstüne Soguk Bir Bardak Su İç En Hayırlısı Bu Olur
Senfony Sana Herşeyi Kanıtları İle Sunmus Sen ise Takmıssın At Gözlüklerini Gözüne...
Sagına Soluna bi Bak Neler Oluyor ki Adam Sana Herseyi Kanıtlamış...
Laf ile Uslanmayana Etmeli tekdir; Tekdirle de Uslanmayanin Hakki Kotektir...
SaygıLarımLa...PAŞA ların Loncası Lonca Kuva-i Milliye Başkanı PaşaxFatih-Maşuk-Gönlüm...
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...