OKANBEY
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: OKANBEY
Selamlar, sibersuclar.iem.gov.tr de örnek form var oradan yardım al. İmzanı atıp kendin karakola götür. Hadi hakkında hayırlısı olsun. Umarım gerekli cezayı alır.
- GaReZ
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cccülkümüz Turanccc
Merhaba;
Gereksiz İnsanlara Gereğinden Fazla Değer Verdiğinizde Olanlara Şaşırıyorsunuz Bende Şuan Bi Sonuç
Bekliyorum Karakterlerimden Biri OKANBEY adlı Şahısta ve şuan Hırsızlık Yapıyorlar Benim Karakterimin Adına
Bende Madur Durumdayım...
Gereksiz İnsanlara Gereğinden Fazla Değer Verdiğinizde Olanlara Şaşırıyorsunuz Bende Şuan Bi Sonuç
Bekliyorum Karakterlerimden Biri OKANBEY adlı Şahısta ve şuan Hırsızlık Yapıyorlar Benim Karakterimin Adına
Bende Madur Durumdayım...
ArmınVanBuuren [Bıçak Sırtı Kılıç ^]
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
ArminVanBuuren [Transformatör Asa ^]
BoNzaiBiziBoZayi [Ruh Döven Asa ^]
xxONURBEYxx
ilhamiSAHAN yazdı:Okanbey karakterinin sahibi veya tanıyan benzeri insanlardan herhangi birine sesleniyorum sana hiç küfürler yagdırmayacagım yarın savcılıga gidip suç duyurusunda bulunuyorum haberin olsun. 3ay 5 ay sursun ben ugrasmam sen ugrasırsın. dava sonuclanır sonunda bide tazminat davası açarım diger soydugun çoluk çocukla karıştırıyosun yazık sana koskocaman adamsın.
Gardaşlık bu y2 mevzusu mu? bitmedimi o konu hala ?
- ilhamiSAHAN
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
y2 için böyle bişey yaptıgımı gördünmü hiç neler neler çaldırdım sesim çıkmadı ama bu başka..
ALDATICILAR SIZI ALLAH ILE ALDATMASIN... (Fatr 5)
Tamam gardaşlıkilhamiSAHAN yazdı:y2 için böyle bişey yaptıgımı gördünmü hiç neler neler çaldırdım sesim çıkmadı ama bu başka..
KARDEŞ BENDE AYNI KİŞİ İLE SORUN YAŞADIM SANIRIM BENDE SKYPESİ OKANBEYDİ ARMİNVANBURREN ADLI ÇARLA SIKINTI YAŞADIM....SAVCILIĞA VERELİ 2 AY OLDU TELEFONU FELAN VAR BENDE BAKALIM NE OLUCAK....GECMİŞ OLSUN