Tereciye tere satılmaz.
Re: Tereciye tere satılmaz.
Burdaki mesele vs kazanmak değil sahtekarlık m1 yansıdıyor sonra kaybettiğinde m1 yok diyebilecek kadar karekterli birisi neyse burdaki mana bedir denen çocuğun daha meranda gezememesidir. Sana gelince hep öyle oluyor zaten yakında çok yakında dersin gerisi geldiğini görmedim tılsım sistemi geldikten sonra tılsımsız vs demek ne kadar mantıklı olduğu açık sana güvenip tılsımsız vs atmak kadar aptalca bişey yok benim nasıl vs attığımı bedir baya baya açıklamış belli beklerim gel yeterki o zavallı karşıma geçebildi ya sen ? İsmete gelince benim çevremde senin gibi tiplerle arkadaşlık edenle yer olmadığını sende iyi biliyosun ismetin olaylarını buraya taşınması kadar aptalca davranış ve sen lafı dolaştırma başka konulara her zaman olduğu gibi seni ilgilendiren konulara bak çocuk
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Tılsım sistemi geldiginden beri ne zamandır 1 sn erken fzık atmak usta büyücülük oluyor ben onu anlamadım daha doğrusu fzık yedırmek m1 e değil taktiğe bakar. Sen olduğun yerde saya dur geldiğimde kendini kesilmiş vaziyette forumda görürsünvela yazdı:Burdaki mesele vs kazanmak değil sahtekarlık m1 yansıdıyor sonra kaybettiğinde m1 yok diyebilecek kadar karekterli birisi neyse burdaki mana bedir denen çocuğun daha meranda gezememesidir. Sana gelince hep öyle oluyor zaten yakında çok yakında dersin gerisi geldiğini görmedim tılsım sistemi geldikten sonra tılsımsız vs demek ne kadar mantıklı olduğu açık sana güvenip tılsımsız vs atmak kadar aptalca bişey yok benim nasıl vs attığımı bedir baya baya açıklamış belli beklerim gel yeterki o zavallı karşıma geçebildi ya sen ? İsmete gelince benim çevremde senin gibi tiplerle arkadaşlık edenle yer olmadığını sende iyi biliyosun ismetin olaylarını buraya taşınması kadar aptalca davranış ve sen lafı dolaştırma başka konulara her zaman olduğu gibi seni ilgilendiren konulara bak çocuk
hol cıkalı 1 yıldan fazla oldu hala tılsımsız diyen varmı 
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
ws atana göre değişir birader o . Kimisi Tılsımına güvenir kimisi ise taktiğineMerannn yazdı:hol cıkalı 1 yıldan fazla oldu hala tılsımsız diyen varmı
Bana göz kırma möz kırpma yapma birader kendini cokmu akıllı sanıyorsun madem o kadar taktiğine güveniyorsun ve isteyen takar isteyen takmaz diyorsun sen kendin takma eyvallah ama karsındakinede ben takmıyorum sende takma demek kardes ben ezikliğin memleketinden geliyorum tılsımım yok acı bana sende takma demenin diğer bir söyleyiş bicimidir
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Aynen öyleMerannn yazdı:Bana göz kırma möz kırpma yapma birader kendini cokmu akıllı sanıyorsun madem o kadar taktiğine güveniyorsun ve isteyen takar isteyen takmaz diyorsun sen kendin takma eyvallah ama karsındakinede ben takmıyorum sende takma demek kardes ben ezikliğin memleketinden geliyorum tılsımım yok acı bana sende takma demenin diğer bir söyleyiş bicimidir
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Sen buradakı hıc bır olayı bilmeden atıldın relax sıkıntı yokMerannn yazdı:Bana göz kırma möz kırpma yapma birader kendini cokmu akıllı sanıyorsun madem o kadar taktiğine güveniyorsun ve isteyen takar isteyen takmaz diyorsun sen kendin takma eyvallah ama karsındakinede ben takmıyorum sende takma demek kardes ben ezikliğin memleketinden geliyorum tılsımım yok acı bana sende takma demenin diğer bir söyleyiş bicimidir
Sonra ben TILSIM sunucusunda AzBekleGeliyorum nıckım ıle oynuyorum bedirhanla Soy isimlerimiz aynı ACAR Memleketler farklı. Olabilir bu oyunda ACAR soyisminde pek cok oyuncu bulunuyor. Sonra tılsımda oynayan Nedenben forum hesabı adı ıle yazmıs Bu tılsımda oynuyor bedırhan acar buradada comezlıklere devam edıo
Her neyse onun ws sı benı ılgılendırmez Bende yıllarımı MERAN SUNUCUSUNDA GEÇİRMİŞ BIR OYUNCUYUM. Ve Sunucu turnesıne gıbı bişeye cıkdım yanı
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
Ha şunuda söyleyım benm karakterımde Büyü bozma III meteorit 1 yıldırım 2 Fiziksel bilgi III Meditasyon 1 III Met III Mevcut
ve sayamıcagım kadarda oyun parası karakterlerımı saymıyorum bile benm tılsımım olmadıgını kım söyledıyse onun yalancı oldugunu diyeyim sana 
Olayı bilmeden mi atlıyorum o bedirhanın yapmadığı birseymi kazanınca kendisi kaybedince 1 ay oyuna girmiyorum atılan ws de ordaydım senin klandan atarlanmanıda gördüm oyundaydım dedinki 16 milyar koyuyorum adam sana güldü tamm bende 16 milyar koyuyorum dedi sonra ama benm kurallarımla atıcak mısın onu söyle dedin adamlar güldüler sana en son olarak madem tılsımında var getir at ws ni ama benm kurallarım benm dediğim tılsımlar deme önceki gibi yine gülerler be
))
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Last Outpost
Bünyamin seni tek bişey için tebrik ederim. Lafla da olsa yuruyebiliyosun başka bişey değilsin. Yokuş aşağı duran arabanın altına konulucak TAŞ bile değilsin yani hala bişeye sap olamamış sın forumda klanda sadece söylediğin yalanlar da kendini haklı çıkarıp Egonu tatmin ediyosun. 2 gün önce meran sunucu suna gelip bana bize yani Şehzadem'e vs dedin güya 16 t den bahsettin 16 t yi aktarmak için isim epini yüklenmiş Olsa bile aktarman için 450 tl paran varmı? İsim değişmemis olsa 800tl varmı?
16 t yi geçtim
2 gün önce gelip vs dediğin meran sunucundan kovdular seni ve hala geliceksin vs aticaz ahmet akceyi aldı aktaricam demiştin (16t) atalım diyosun aktarım yapıcak paran yok mikrofona zıplayan Bedirhan Acar abine de iki kez 5*1 Oda senin gibi böyle çok atarliydi dalga geçtim vs de hani akraba felan değiliz diyosun ya oda m1 vericem diyoeu bundan sonra ikametgah adresi ve kimlik fotokopisi ni alıp ve parası varmı yokmu diye kontrol edip öyle atıyoruz malum klandan 300 m diyip yanımıza gelince 10 m den başlayalım diyenler var
10 m de veremeyip arkadaşından gözlük alıp bana gözlük sunanlar var
neyse bünüp yqlar sunucu meran ben de Mesut bekliyorum 
Gücünü göstermek istiyorsan delikanlı olucaksın. MesutYİĞİT