Rica ederim.Evet sanırım plusınız bu yüzden aktif olmamış olabilir.Lütfen geç olmadan Mynet Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu güzel ve uygun bir dille anlatınız size yardımcı olacaklardır.Kholpashalixendy yazdı:cok tşkr ederim aynı sorun bende de vvar - yerine - yazmış bakmadıkda 7 olmadan havale plusım gelirdi ama gelmedi yrn arıyacam bi sorun düzelir inş. tşkrler yeniden
Havale Yaptım Fakat Aklıma Takılan Bir Şey Var!
Re: Havale Yaptım Fakat Aklıma Takılan Bir Şey Var!
Mynet Müşteri Hizmetleri; 212 328 15 15
TTNET Müşteri Hizmetleri; 444 0 375
Avea Müşteri Hizmetleri; 444 1 500
Sobee ve İKV İletişim; istanbuloyun.com/ikvdestek
- Kholpashalixendy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ben sizi tekrardan rahatsız edecegim fakat ben aradım müşteri hizmetlerini 48 saat içinde acılır dedi ve "_" yerine "-" oldugunda herhangi bir sorun yaşanmaz dedi.Sizde sorun yaşanır dediniz ben iki derede bi arada kaldımRisky yazdı:Rica ederim.Evet sanırım plusınız bu yüzden aktif olmamış olabilir.Lütfen geç olmadan Mynet Müşteri Hizmetlerini arayıp durumu güzel ve uygun bir dille anlatınız size yardımcı olacaklardır.Kholpashalixendy yazdı:cok tşkr ederim aynı sorun bende de vvar - yerine - yazmış bakmadıkda 7 olmadan havale plusım gelirdi ama gelmedi yrn arıyacam bi sorun düzelir inş. tşkrler yeniden
http://kholpashali.forumup.com/
-
- Kadim Hidra Avcısı
arkadaşlar benim plus açıldı mail atın sorun ile ilgili yere bir gün içinde cevap geliyor :roll:
Don't tell me "me is a hero"
Because hero is a "sSZzz"
Change the time ..
Because hero is a "sSZzz"
Change the time ..
bende zamanında mozilla firefox'ta 30 dk beklemiştim e-pin gelcek diye Interner explorer'e geldiğini sorarak öğrendim siz de öğrenin istiyorum ben :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
Kholpashalixendy yazdı: ben sizi tekrardan rahatsız edecegim fakat ben aradım müşteri hizmetlerini 48 saat içinde acılır dedi ve "_" yerine "-" oldugunda herhangi bir sorun yaşanmaz dedi.Sizde sorun yaşanır dediniz ben iki derede bi arada kaldım
Merhaba;
Verilen süreyi bekleyiniz ve bu süre geçtiği zaman eğer ki plusınız aktif olmazsa tekrardan imzada mevcut olan Mynet Müşteri Hizmetlerini arayınız.Eğer ki onlar bunun sorun olmayacağını belirtti ise doğrudur.Zaten telefon numaranız mevcuttur en ufak sorunda size ulaşırlar.
Saygılarımla
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
ilk defa bi yönetici gm nin konuşupta konunun kilitlenmedini gördümRisky yazdı:Merhaba bugün bir arkadaşımız daha aynı konudan muzdarip olmuş.Bugün ki yazdığım mesajı tekrar paylaşıyorum.
SaygılarımlaHavaleyi nereye yaptı iseniz orası ile görüşmeniz gerekiyor ve evet bir sorun olabilir ancak arayıp görüşürseniz ya Mynet ya da Üyelikal.com ile yardımcı olurlar.
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
- Kholpashalixendy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
size cok tşkr ediyorum bu kadar ilgilendiginiz için plusım bugün acıldı gercekdende sorun olmamış demekki.Risky yazdı:Kholpashalixendy yazdı: ben sizi tekrardan rahatsız edecegim fakat ben aradım müşteri hizmetlerini 48 saat içinde acılır dedi ve "_" yerine "-" oldugunda herhangi bir sorun yaşanmaz dedi.Sizde sorun yaşanır dediniz ben iki derede bi arada kaldım
Merhaba;
Verilen süreyi bekleyiniz ve bu süre geçtiği zaman eğer ki plusınız aktif olmazsa tekrardan imzada mevcut olan Mynet Müşteri Hizmetlerini arayınız.Eğer ki onlar bunun sorun olmayacağını belirtti ise doğrudur.Zaten telefon numaranız mevcuttur en ufak sorunda size ulaşırlar.
Saygılarımla
Bilgilendirdiginiz için tşkr ederim.
http://kholpashali.forumup.com/
Rica ederim yardımcı olabildi isem ne mutlu.Kholpashalixendy yazdı:size cok tşkr ediyorum bu kadar ilgilendiginiz için plusım bugün acıldı gercekdende sorun olmamış demekki.
Bilgilendirdiginiz için tşkr ederim.
İyi oyunlar/forumlar dilerim.
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
riski imzan işime yaradı eyvgülüm