ÇANTA SATMA SORUNU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kuduss
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: İmmortalz

Re: ÇANTA SATMA SORUNU

Mesaj gönderen Kuduss »

424
ReeLnosXe
Sonsevdam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Sonsevdam »

Fikirler mantıklı
Sevdaysa sevda...
imPALA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Osmanlı Devleti

Mesaj gönderen imPALA »

Sonsevdam yazdı:Fikirler mantıklı
Teşekkür ederim. Elbet görecektir yetkililerde konuyu.
Kullanıcı avatarı
superpower
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen superpower »

toplu satım mantıklı
EMİNÖNÜ
Lodos KrONiC(49)
Lodos sSuperPowerDELTA(49)
Lodos sSuperpowerALFA(49)
Lodos XxKrOniCxX(49)
LodosMeTaLStOrM(49)
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Saygı Or Sevgi

Mesaj gönderen LinkiNParkK »

Tam 2 senedir bu çileli sorunu dile getiriyorum...Bir kez daha getireyim.
Sadece isportacıya eşya satmanın mı çileli olduğuna inanıyorsunuz bana göre bir çok şey tam adamı çileden geçiriyor biz bunca yıldır bunlara katlanıyoruz ve bunlar ne yazık ki görülmüyor bu katlanmaları yabancı oyunlarda gören bir yönetici olsaydı şimdiye bin sefer düzenleme yapılırdı bizi yabancılardan ayıran en büyük örnek bu kısım hiç bir şeyi görmüyoruz, uyan yönetim !...

1-Çantalar artık büyütülmeli zaten yetersizdi tılsımlarda geldi epey çileli oldu(zaten alt tarafta maraton ayak , gözlük ,dinazor ve ejder iksir , ipek, later bir iki tane de yedek tılsım koysak full oldu bile çanta ,eee düşen şeyleri hemen kasaya atmak zorunda mıyım ben ? ) , düşen her iksiri çöpe atıyoruz neredeyse cevriye iksirleri bile atar hale geldim..

2-Gelelim kasaya koyarken ki çile sürükle taşı , bu kadar işkence yetmiyor birde sürükleyip taşıyoruz tamemen ilgisizlik..[İtemleri shift ile tıklarsak kasaya otomatik atsın , kasadanda tıklarsak otomatik çantaya gelsin, ayrıca kasanın üst tarafına bir arama koyulsun artık.Ve mesela çantadan ipek atmak istiyorum kasanın içine otomatik olan şeyin üzerine atsın(yani kasada olan ipeğin üzerine atsın çantadakileri) 3 saat aramayalım şu neredeydi bu neredeydi diye 10 tane çarımız var]

3- İsportacıya satarken ki çile paha biçilmez yine ..burada 2 önerim var. Birincisi ; Hangi item atılırsa atılsın (Ctrl + sağ tıklayıp şu an en mantıklısı bu ) uyarı vermesin direk satsın ama bu itemler 1 gün isportacıda kalsın güncellemede silinsin ola ki bunu satan kişi 1 günde farkına varmadı o zaman eşya iade ile alınabilsin tekrar. İkincisi; Tekrar eşya ctrl + sağ tuş ile satılsın ama SADECE çöp itemlere uyarı vermesin direk satsın ,birincisi yapılamıyorsa bari bu yapılsın daha basit ..

4-Çantanın küçüklüğüne zaten değindim bana göre kasada epey küçük ikisininde bir şekilde büyütülmesi gerekiyor en önemlisi çanta böyle bir şey olamaz ya resmen işkence çantamda ejder ve dinazor iksir bulandıramıyorum yer olmadığından !...
Youtube Kanalım

LPxSEVENFOLD
LPxMEMORABLE
LPxWOW
Kullanıcı avatarı
ReaL
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ReaL »

Allah sabır bunları okuyunca işkence çektim .
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi

AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Betbah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Ne biçim lonca

Mesaj gönderen Betbah »

Bence Boşuna yormayın kafanızı. Oyun şu an sadece destek takımının elinde. Destek takımı yanlışları, hataları Türk usulü ellerinden geldiğince düzeltmeye çalışsalar da limitleri yapabilecekleri sınırlı.

Türk usulü dediğim şu ; Temel'e ingilizce biliyor musun diye sormuşlar, "Evet biliyorum" demiş. Karşı masada oturan ingilizi buraya çağırabilir misin demişler, "evet çağırırım, kam kam" demiş adam gelmiş. Bu sefer masasına gönderebilir misin diye sormuşlar "evet gönderirim" demiş adamın oturduğu masanın yanına giderek tekrar adama "kam kam" demiş adam masasına gitmiş :)

Bizim desteğin de yapabilecekleri sınırlı keza geliştirici diye adlandırdığımız çalışanların da kapasiteleri sınırlı.

Oyunda şu anlık hiç bir developer veya teknik ekip yok gibi. Varsa bile sadece 3 kulhu 1 elham ve bir kaç kod bilen orta seviye tamirci vardır o kadar.

Yani bu konuları aşalım artık arkadaşlar. Şu öneri havuzu mudur öneri gölü müdür küveti midir nedir oraya boşuna öneri falan göndermeyin destek takımındaki oyuncu arkadaşlarımız bakıyor oraya.

Destek takımının izlediği politikayı, oyuncuları oyalama politikasını hiç anlamış değilim. Oyun geliştirilmiyor de geliştiriciler kaçtı işi bıraktı şimdi oyunun direksiyonunda kimse yok de! Neden ttnet'in taşeronluğunu yapıyorsunuz ki :)
Kullanıcı avatarı
SeyhulMuverrih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen SeyhulMuverrih »

Betbah yazdı:Bence Boşuna yormayın kafanızı. Oyun şu an sadece destek takımının elinde. Destek takımı yanlışları, hataları Türk usulü ellerinden geldiğince düzeltmeye çalışsalar da limitleri yapabilecekleri sınırlı.

Türk usulü dediğim şu ; Temel'e ingilizce biliyor musun diye sormuşlar, "Evet biliyorum" demiş. Karşı masada oturan ingilizi buraya çağırabilir misin demişler, "evet çağırırım, kam kam" demiş adam gelmiş. Bu sefer masasına gönderebilir misin diye sormuşlar "evet gönderirim" demiş adamın oturduğu masanın yanına giderek tekrar adama "kam kam" demiş adam masasına gitmiş :)

Bizim desteğin de yapabilecekleri sınırlı keza geliştirici diye adlandırdığımız çalışanların da kapasiteleri sınırlı.

Oyunda şu anlık hiç bir developer veya teknik ekip yok gibi. Varsa bile sadece 3 kulhu 1 elham ve bir kaç kod bilen orta seviye tamirci vardır o kadar.

Yani bu konuları aşalım artık arkadaşlar. Şu öneri havuzu mudur öneri gölü müdür küveti midir nedir oraya boşuna öneri falan göndermeyin destek takımındaki oyuncu arkadaşlarımız bakıyor oraya.

Destek takımının izlediği politikayı, oyuncuları oyalama politikasını hiç anlamış değilim. Oyun geliştirilmiyor de geliştiriciler kaçtı işi bıraktı şimdi oyunun direksiyonunda kimse yok de! Neden ttnet'in taşeronluğunu yapıyorsunuz ki :)
Forumda okuduğum en seviyeli eleştirilerden birisi, hem de biraz nüktedan üslup ile. Ağzına sağlık. :)
Resim

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !

“Genel Etkileşim” sayfasına dön