Kıyamet Günlükleri Kazananları!

İKV Dünyasına yönelik etkinlikler ve etkinlik önerileri
Kullanıcı avatarı
Symbian
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kurtuluş

Re: Kıyamet Günlükleri Kazananları!

Mesaj gönderen Symbian »

Daha ben birşey demiyorum.
En son Lahkesis tarafından 05 Mar 2014 12:03 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Kullanıcı isteği.
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

Symbian yazdı:Bir günlüğüme 3 saatimi veriğimi bilirim. Böyle olcağını bilseydim 25 m biriktirir 1000 lik alırdım. Adil bir seçim olmadığı kanaatindeyim.Neyse birşey desemde farketmiyecek. Kazanan arkadaşı tebrik ediyorum.
Kazanan arkadaşlara karşı olan birşey değil günlüklükten biraz uzak olsada fakat değerlendirme gerçekten düşündürür cinsten. Benimkide kurgusaldı ama oyunun konusu ve hikayesi içinde kalmaktaydı birde aynı şeyleri anlatmaktansa oyunun birazda olsada konusunu ve okumaktan hoşlanmayan arkadaşlarında bir düşünce yürütmesi için tasarlanmıştı ve günlük eğer sizin günlüğünüz ise :mrgreen: kusura bakmayında ozman bugün heycanla kalktın ikvye girdim sonra oyundan cıktım video fln baktım gibi olurdu. Bence karakterin kalemi ile alınsa daha iyi olurdu. Bunlar sadeçe şahsi görüşler zevkler ve renkler tartışılmaz. Umarım kazanan arkadaşlar devam ederler.
Kullanıcı avatarı
Heaven1925
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Brothership Of Nobility

Mesaj gönderen Heaven1925 »

Olumlu veya olumsuz tüm yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ekvator yazdı:Günlüğümü konsept dışı geyik amaçlı açmıştım dereceye girmişim. Düşüncelere saygılıyım kimine çok kötü olan başkasına göre en iyi olabiliyor zevk meselesi diyebiliriz.

Etkinliğe katılan herkesi tebrik eder takipçilere teşekkürü borç bilirim.

Tabii yarışmanın birincisine bir mesaj yollamak istiyorum :D

Resim
Kalbimi kırdın şu anda :)

Bende sana bi cevap resmi yaptım :)

Resim
Hafif bir iç çekiş ile birlikte, esprili bir cevap verdiniz "Kıyamet Keyifsizliği"

Karaköy
Lighthouse - Heaven - Recthaltouche

Kullanıcı avatarı
SR7GEN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Hicret

Mesaj gönderen SR7GEN »

Tebrikler :)
Sergen YENİCE
Kullanıcı avatarı
Ekvator
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Ekvator »

Heaven1925 yazdı: Kalbimi kırdın şu anda :)

Bende sana bi cevap resmi yaptım :)

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Etkinlik süreci boyunca yaşadığım olayları yaklaşık 237 fotoğrafla birlikte açıklamalarını yaparak günlüğüme paylaştım. 1. olan günlük ise kendi aklından belirlediği senaryo doğrultusunda ayın 27'sinde etkinliğe katıldı.

Ben etkinlik süreci boyunca hiç bir günü aksatmadan, o kadar emek verip,günlüğüme her şeyi yazmaya çalışayım,adam 4 gün rastgele kendi aklından kurduğu şeyi yazsın 1. olsun. Ben ise sonuncu !!

Bir diğer arkadaşımız olan Ekvator kullanıcı isimli arkadaşımızın oyunu oynadığı meçhul ! Oyun ile ilgili tek bir kare ekran fotoğrafı dahi paylaşımda bulunmadı ve oda kendi kurduğu senaryo ile günlüğünü tuttu. Sonuç 2. oldu.

İşte bu kadar adil bir etkinlik oldu bu. Ben tılsımın peşinde değilim,verdiğim emeğin karşılığını alamadığımdan yakınıyorum.

Benim sözüm bu kullanıcılara değil,yanlış anlaşılmasın. Benim bu sözüm değerlendirmeyi yapan saygıdeğer yöneticilere.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Kullanıcı avatarı
Baltalilah
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Baltalilah »

Hadi birinciyi anladım da diğerlerini neye göre sıraladınız adamlar mansiyon ödülü alanlar diye 3 isim yazmış sıra falan yok ortada biri diyoki ikinci olmuşum öteki diyoki o ikinci ben sonuncu kendinizi nerde görmek istiyosanız oraya yerleştirdiniz heralde.
Resim
Kullanıcı avatarı
Herakles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Dostlar Kervanı

Mesaj gönderen Herakles »

Baltalilah yazdı:Hadi birinciyi anladım da diğerlerini neye göre sıraladınız adamlar mansiyon ödülü alanlar diye 3 isim yazmış sıra falan yok ortada biri diyoki ikinci olmuşum öteki diyoki o ikinci ben sonuncu kendinizi nerde görmek istiyosanız oraya yerleştirdiniz heralde.
Juri tarafından en çok beğenilen günlükleri sıraya koymuşlar. 1. olan en çok beğenilen,2. olan ... diye devam ediyor.
Insomnia'nın Günlüğü - SANCAK
SANCAK;
Frantico
Insomnia
Powerloflhealthl
Mustafa Kemal ATATÜRK
Lahkesis
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen Lahkesis »

Herakles yazdı:Juri tarafından en çok beğenilen günlükleri sıraya koymuşlar. 1. olan en çok beğenilen,2. olan ... diye devam ediyor.
Mansiyon kazanan oyuncular herhangi bir sıraya dahil edilmemiştir. Yani bir sıralama yapılması söz konusu değildir.
Kilitli

“Etkinlikler” sayfasına dön