Oyunun 2007-2010 arası yılları

Oyunun 2012-20--...
Tebrik ederim cok guldumGoVeRNoR yazdı:Yazılarımızın silindiğini görüyorum basit bir eleştiriyi kaldıramayan forum yetkilileri var, haksız olmasını konuları yorumları kaldırarak gidermeyi düşünüyor galiba onların anlayacağı dilden konuşalım o zaman '' Bunlarda TAVUK çıktı ''
Lagsız Oyunlar
Konuşmanda anladığım üsluptan insanların söylediklerini anlayacak bilinçli bir oyuncu ve birey olduğunu çıkarttım belki doğru belki yanlış ancak senin bu yapıda bir kişiliğe sahip olduğun çıkarımına varmasaydım ciddiye alıp cevap vermezdimaktasli64 yazdı:Hayır anlamadığım silah zoruyla oynatan yok zorla paranızı cebinizden alan yok tamamen kendi özgür iradenizle oynuyorsunuz. Ama hala yok oyun şöyle yok soydunuz bizi oyun neden böle. Oynamayın kardeşim bu kadar şikayetçiyseniz. Altı üstü sanal birşey kapatınca gene gerçek dünya bu kadar strese gerek yok yani :!: Gereken ilgiyi göremiyorsanız herkes oyunu bıraksın onlar düşünsün biz nerede hata yaptık diye :?: . Kaç senedir lag var ilgilenin ne biçim yönetimsiniz yok oyun şöyle yok oyun böyle. Madem öyle oynamayın kardeşim. Yok hem oynayıp hem şikayet edecez diyorsanız o zaman buyrun istediğiniz kadar bağırın ama bir arpa yol alamassınız orası ayrı
Önemli bir kişi.En sizin kadar bende duygusal anlamda bağlıyım bu oyuna ama şunuda unutmayın , insanların , hükümetlerin , ülkelerin devrildiği bir gecede . oyunun ebedi olmasını bekleyemeyiz . her şeyin bir zamanı ve ömrü vardır .... selamlar.
Bir diğer önemli kişi.İKV dahil tüm oyunlar ttnet'e devredildi ve tüm yetki ve sorunluluk ttnet'de. Oyunlarla olan duruma en az sizin kadar üzgünüm ancak benim yapabileceğim hiç bir şey yok. Bana verdiğiniz destek için çok teşekkür ederim. Umarım ilerde başka projelerle ülkemizdeki oyun sektörünün gelişmesine katkı sağlamaya devam ederim. gelişmeleri paylaşıyorum zaten. Sevgi ve selamlar.
Çok profesyonel bir yaklaşım, tebrikler...Aerrow yazdı:Oyun yapımcılarına bu kadar yüklenmeyin. Onlar A şirketinin çalışanları. A şirketi onlardan bir ürün istemiyorsa kafalarına göre ortaya bir şeyler koyamazlar. Bu oyuna duygusal yönden değil de biraz da profesyonel yönden bakmak gerekir.
Kusura bakmayın ama önüne gelen herkes oyuna emek verdim, yok 5 yıllık emeğim gitti, 8 senedir sürekli destekledim gibi cümleler kullanmış. Siz bu oyunu ücretsiz indirip zamanla belirli miktar paralar vermiş bu oyundan zevk almaya çalışan insanlarsınız.
İçinizden hanginizin ben bu oyunun yapımında emeğim geçti ya da şu yeteneğin gelmesi benim fikrimdi, şu özellik benim sayemde geldi diyebilir? O yüzden emek konusuna girerseniz oyun yapımcılarına haksızlık etmiş olursunuz.
Şunu da unutmayın A şirketi için; "siz bu oyunu oynayan müşterilersiniz".
Herkesin düşüncelerine saygım var, benim düşüncelerimde böyle.