ıyy espriye bak ya lanet gelsin :mrgreen:MORDuMan yazdı:haha morsis yap sendePerfectmagician yazdı:tamamdır usta ama benim teşkilatta zaten çarım varbilion sende
nese ben yeni çar açarım adamın başı morla başlar artık
Artık yokum
Re: Artık yokum
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
usta espri çok güldürmedi ama bakarcaz artıkMORDuMan yazdı:haha morsis yap sendePerfectmagician yazdı:tamamdır usta ama benim teşkilatta zaten çarım varbilion sende
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
-
- Kadim Hidra Avcısı
Yln açk olsn
espri olsun diye demedim mert sağolsun herkesin kanına giriyo xDPerfectmagician yazdı:usta espri çok güldürmedi ama bakarcaz artıkMORDuMan yazdı:haha morsis yap sendePerfectmagician yazdı:tamamdır usta ama benim teşkilatta zaten çarım varbilion sende
gelirsen seninle birlikde 9 kişi olucaz ama ben bu pazar gidiyorum Andreixşifa(fatih) arkadaşımız sana yardımcı olur
sağ kolum kendisi diğerlerini salla onlar bi halt değil bişi diyemezler sana derlerse bi alo de yeter xD

anlamdım??? karasis sn çok kaşınıyosunMORDuMan yazdı:espri olsun diye demedim mert sağolsun herkesin kanına giriyo xDPerfectmagician yazdı:usta espri çok güldürmedi ama bakarcaz artıkMORDuMan yazdı:haha morsis yap sendePerfectmagician yazdı:tamamdır usta ama benim teşkilatta zaten çarım varbilion sende
gelirsen seninle birlikde 9 kişi olucaz ama ben bu pazar gidiyorum Andreixşifa(fatih) arkadaşımız sana yardımcı olur
sağ kolum kendisi diğerlerini salla onlar bi halt değil bişi diyemezler sana derlerse bi alo de yeter xD
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- Perfectmagician
- Mezarlık Bekçisi
usta nereye gidionMORDuMan yazdı:gitmedne önce son kez rencide ediyim dedim ksura bakma xD
Değirmencinin hikayesi.. Gitti ama dönüşü büyük olacak...
bu pazar gidiyorum nereye gittiğimin ne önemi var kiPerfectmagician yazdı:usta nereye gidionMORDuMan yazdı:gitmedne önce son kez rencide ediyim dedim ksura bakma xD

- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
gittir git :mrgreen:
gidicek olmasaydın rencide edişini göz ardı etmesdim=)MORDuMan yazdı:gitmedne önce son kez rencide ediyim dedim ksura bakma xD
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"