Oy veren herkesede teşekkür ederim.Oylar bazılarının zoruna gitmiş olabilir onlarada bol bol soda içmelerini öneriyorum hazımsızlığı alır
Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi savaşçı şampiyon olur?
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Sunucu şampiyonası turnuvasında hangi savaşçı şampiyon o
Mustafa kardeşim(DANDIRLOP-SONMEZ) tebrik ediyorum öncelikle
Defansif dövüşme yasak diye bildiğim için ters köşe oldum şimdiden kalanlara başarılar dilerim.
Oy veren herkesede teşekkür ederim.Oylar bazılarının zoruna gitmiş olabilir onlarada bol bol soda içmelerini öneriyorum hazımsızlığı alır
XXCEZAXX
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: We are the best
Eski turnuvalarda yasaktı knka ama bunda değildi.Neyse hayırlısı olsun geçmişin gelecektekilere en büyük cevaptır bence 
Eline sağlık Mustafa gayet iyiydin...XCEZAX yazdı:Mustafa kardeşim(DANDIRLOP-SONMEZ) tebrik ediyorum öncelikleDefansif dövüşme yasak diye bildiğim için ters köşe oldum şimdiden kalanlara başarılar dilerim.
Üst tura çıkan arkadaşları bende tebrik ediyorum..
- xRapismylife
- Sahaf Yardımcısı
Teşekkür ederim AdaşXCEZAX yazdı:Mustafa kardeşim(DANDIRLOP-SONMEZ) tebrik ediyorum öncelikleDefansif dövüşme yasak diye bildiğim için ters köşe oldum şimdiden kalanlara başarılar dilerim.
- IIIArMaGeDDoNIII
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masters Of Darkness
Bence EKVADOR şampiyon olur şampiyon olmazsa özeline yardırcam
Diğer arkadaşlarada başarılar dilerim :twisted:

Bir avuç yalandan geri ne kalır ?
Bizde onlar gibi olup her yeri yakalım !
Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan .
Ey insanoğlu ! Peki ya barış ?
Sen varken birincilik ne haddimeIIIArMaGeDDoNIII yazdı:Bence EKVADOR şampiyon olur şampiyon olmazsa özeline yardırcam![]()
Diğer arkadaşlarada başarılar dilerim :twisted: