ForumPOLO yazdı:Bükemediğin Eli Öpeceksin !
Bu oyuncular gereğinden fazla olan Lodos nüfusu sebebi ile Lodos olurlar. Gönüllerinden Arz olmak geçer fakat haritada rahatça dolaşamayacaklarını, grup bulamayacaklarını, görev yapamayacaklarını bildiklerinden dolayı boynu bükük bir şekilde Lodos klanı mensubu olurlar. Grup bölgelerinde üzerlerini full döşedikten sonra Arz klanına geçip ''Önümüze gelene bin tekme'' kardeşliği yaratırlar. Oyundaki büyücü fazlası nedeniyle tek deparda 3 büyücü indirme potansiyeline sahiptirler.
Görev mi, Hani Nerde ?
Bu oyuncular oyundaki bütün görevleri yapmadan rahat etmezler. Keten, Tungsten, Semender Derisi, Çamur, Kauçuk Kanvas görevlerini yapacak kadar sabır ehlidirler. Görev aşkıyla yanıp tutuşurlar. Forumda sürekli Lodos ve Arz klanı için ayrı görevler konulması konusunda tavsiyelerde bulunurlar. 500 Xenotim getir GM Erdoğan ile akşam yemeği kazanma şansı yakala gibi bir görev olmadığı için bu oyuncu grubu adına yönetime teşekkürü borç bilirim.
Peki Siz Hangi Gruptasınız ? ( İKV Oyuncu Tipleri )
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Re: Peki Siz Hangi Gruptasınız ? ( İKV Oyuncu Tipleri )
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Forumun kullanım amaçlarına uygun olarak gördüğüm en harikulade ve etkileyici bir konu olduğunu düşünüyorum. :!:
Çoğu oyuncunun durumunu, gayet güzel bir şekilde özetleyip gruplara ayırman da oldukça güzel açıkçası.
Çoğu oyuncunun durumunu, gayet güzel bir şekilde özetleyip gruplara ayırman da oldukça güzel açıkçası.
IIxDRaCuLaxII yazdı:
Player Olmak Değil, İnsan Olmak Önemli !
Bu gruptakiler oyunu yalnızca oyun olarak oynarlar, vakit öldürmek ve zevk almak için. Ancak oynadıkları süre zarfında güçlü dostluklar edinebilme potansiyeline sahiptirler. Belki bu özellikleri sıradan oyunculara göre pek fazla şey istemediklerinden kaynaklıdır. Bu gruptakiler genelde karakteri sağlam yaşı oturmuş ve oldukça dürüst kişilerdir. Onlar için item ve paranın pek önemi yoktur aslında. Ancak ticaretlerinde sağlamdırlar. Onları gerektiğinde arkadaşları için grup bölgelerine girerken, gerektiğinde ise 3-4 level arası karakterlerin görevlerine yardım ederken gerektiğinde ise oyunun boğaz manzaralı kısımlarında görebilirsiniz. Bu kişiler oyunda zar zor bulunan nadir kişilerdir. Onlara iyi davranın !
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- LyKaoN
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Fıerce
IIxDRaCuLaxII yazdı:Forumun kullanım amaçlarına uygun olarak gördüğüm en harikulade ve etkileyici bir konu olduğunu düşünüyorum. :!:
Çoğu oyuncunun durumunu, gayet güzel bir şekilde özetleyip gruplara ayırman da oldukça güzel açıkçası.![]()
IIxDRaCuLaxII yazdı:
Player Olmak Değil, İnsan Olmak Önemli !
Bu gruptakiler oyunu yalnızca oyun olarak oynarlar, vakit öldürmek ve zevk almak için. Ancak oynadıkları süre zarfında güçlü dostluklar edinebilme potansiyeline sahiptirler. Belki bu özellikleri sıradan oyunculara göre pek fazla şey istemediklerinden kaynaklıdır. Bu gruptakiler genelde karakteri sağlam yaşı oturmuş ve oldukça dürüst kişilerdir. Onlar için item ve paranın pek önemi yoktur aslında. Ancak ticaretlerinde sağlamdırlar. Onları gerektiğinde arkadaşları için grup bölgelerine girerken, gerektiğinde ise 3-4 level arası karakterlerin görevlerine yardım ederken gerektiğinde ise oyunun boğaz manzaralı kısımlarında görebilirsiniz. Bu kişiler oyunda zar zor bulunan nadir kişilerdir. Onlara iyi davranın !
Konu muhteşem , denilebilecek tek şey devamını da bekliyoruz
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
# LykaoN
# checkup
# Njord
Haklısınız, onca güzel anıdan sonra yapabildiğimiz tek şey; o güzel anlara geri dönme arzusu, ve hafif bir tebessümLyKaoN yazdı:
Konu muhteşem , denilebilecek tek şey devamını da bekliyoruzAyrıca bu başlıktaki kullanıcılardan bizim sunucumuzda da mevcut.Bunu okurken aklıma geldiler ve bir an için gülümsedim istemsizce
Cidden tebrik ediyorum çok iyi çook
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
Skillset'im Depardan Allah Korusun Nazardan
Bu oyuncuların hayatı depar üzerine kuruludur, olmazsa olmazlarıdır. Forumda sürekli diğer karakter sınıflarına da depar gelmesi konusunda tavsiyelerde bulunurlar. Kaçarken depara basarlar, kovalarken depara basarlar, maden görünce depara basarlar, saldırı hızları artsın diye depara basarlar, basarlar da basarlar. Hatta skill setlerinde bütün tuşlara depar yerleştirilmiş olduğuna dair bir inanış vardır.
UNESCO Korumasındaki Tarihi Eserler
Oyunun belki de demirbaşıdır bu gruptakiler... Fenomen, Zwartan, fevzibey, ESKİ, ogezen Konfüçyüs, RADQN, Arif, Nocomment, DADAŞORHAN, desinGByTaZZ, savaşSANATI, Papyons, Zembekoğlu, Abura, madTURK, Eşrefpaşa, Saygınbey, kızılyangın, Sirkots, Konfüçyüs, CaptainATX gibi karakterleri hatırlarlar. Oyunda MOMT karakter tekmeledikleri günler akıllarındadır. Xenotim, Jadeit değil de Kripraz, Apa alınır yazılarını arar gözleri. Birine buluşma mekanı söylediklerinde Eski Handana çağırırlar. Kasalarından çıkarıp Tüfek, Hair, Çatal gibi eşyaları yansıtırlar. Kimisi şuan evlenip çoluk çocuğa karışmış, kimisi yaşını başını almış, kimisi ise şuan oyunumuzun yönetici ekibinde yer almaktadır. Soylarının tükenmeye yüz tutması, hatta %90'lık kısmını yitirmiş olmamız hayli üzücüdür.
Bu oyuncuların hayatı depar üzerine kuruludur, olmazsa olmazlarıdır. Forumda sürekli diğer karakter sınıflarına da depar gelmesi konusunda tavsiyelerde bulunurlar. Kaçarken depara basarlar, kovalarken depara basarlar, maden görünce depara basarlar, saldırı hızları artsın diye depara basarlar, basarlar da basarlar. Hatta skill setlerinde bütün tuşlara depar yerleştirilmiş olduğuna dair bir inanış vardır.
UNESCO Korumasındaki Tarihi Eserler
Oyunun belki de demirbaşıdır bu gruptakiler... Fenomen, Zwartan, fevzibey, ESKİ, ogezen Konfüçyüs, RADQN, Arif, Nocomment, DADAŞORHAN, desinGByTaZZ, savaşSANATI, Papyons, Zembekoğlu, Abura, madTURK, Eşrefpaşa, Saygınbey, kızılyangın, Sirkots, Konfüçyüs, CaptainATX gibi karakterleri hatırlarlar. Oyunda MOMT karakter tekmeledikleri günler akıllarındadır. Xenotim, Jadeit değil de Kripraz, Apa alınır yazılarını arar gözleri. Birine buluşma mekanı söylediklerinde Eski Handana çağırırlar. Kasalarından çıkarıp Tüfek, Hair, Çatal gibi eşyaları yansıtırlar. Kimisi şuan evlenip çoluk çocuğa karışmış, kimisi yaşını başını almış, kimisi ise şuan oyunumuzun yönetici ekibinde yer almaktadır. Soylarının tükenmeye yüz tutması, hatta %90'lık kısmını yitirmiş olmamız hayli üzücüdür.
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Çok iyi konu tebrikler ^_^_^^_^_^_^
- Xxxreallovexxx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: We are the best
Tebrik Ediyorum Çok Güzel Noktalara değinmişin ve iyi analiz etmişin.Keyifli Forumlar.
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Yin V Yang / Fu Li
Konu gayet başarılı, tebrik ederim. 
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
Emeğine sağlık hiç sıkılmadan tümünü okudum eğlenceliydi :arrow:

çok iyi konu
işte ben
Görev mi, Hani Nerde ?
Bu oyuncular oyundaki bütün görevleri yapmadan rahat etmezler. Keten, Tungsten, Semender Derisi, Çamur, Kauçuk Kanvas görevlerini yapacak kadar sabır ehlidirler. Görev aşkıyla yanıp tutuşurlar. Forumda sürekli Lodos ve Arz klanı için ayrı görevler konulması konusunda tavsiyelerde bulunurlar. 500 Xenotim getir GM Erdoğan ile akşam yemeği kazanma şansı yakala gibi bir görev olmadığı için bu oyuncu grubu adına yönetime teşekkürü borç bilirim.
işte ben
Görev mi, Hani Nerde ?