Peki Siz Hangi Gruptasınız ? ( İKV Oyuncu Tipleri )

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Re: Peki Siz Hangi Gruptasınız ? ( İKV Oyuncu Tipleri )

Mesaj gönderen SkyBlue »

ForumPOLO yazdı:
Bükemediğin Eli Öpeceksin !

Bu oyuncular gereğinden fazla olan Lodos nüfusu sebebi ile Lodos olurlar. Gönüllerinden Arz olmak geçer fakat haritada rahatça dolaşamayacaklarını, grup bulamayacaklarını, görev yapamayacaklarını bildiklerinden dolayı boynu bükük bir şekilde Lodos klanı mensubu olurlar. Grup bölgelerinde üzerlerini full döşedikten sonra Arz klanına geçip ''Önümüze gelene bin tekme'' kardeşliği yaratırlar. Oyundaki büyücü fazlası nedeniyle tek deparda 3 büyücü indirme potansiyeline sahiptirler.

Görev mi, Hani Nerde ?

Bu oyuncular oyundaki bütün görevleri yapmadan rahat etmezler. Keten, Tungsten, Semender Derisi, Çamur, Kauçuk Kanvas görevlerini yapacak kadar sabır ehlidirler. Görev aşkıyla yanıp tutuşurlar. Forumda sürekli Lodos ve Arz klanı için ayrı görevler konulması konusunda tavsiyelerde bulunurlar. 500 Xenotim getir GM Erdoğan ile akşam yemeği kazanma şansı yakala gibi bir görev olmadığı için bu oyuncu grubu adına yönetime teşekkürü borç bilirim.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Lestrange »

Forumun kullanım amaçlarına uygun olarak gördüğüm en harikulade ve etkileyici bir konu olduğunu düşünüyorum. :!:
Çoğu oyuncunun durumunu, gayet güzel bir şekilde özetleyip gruplara ayırman da oldukça güzel açıkçası. :)

IIxDRaCuLaxII yazdı:
Player Olmak Değil, İnsan Olmak Önemli !

Bu gruptakiler oyunu yalnızca oyun olarak oynarlar, vakit öldürmek ve zevk almak için. Ancak oynadıkları süre zarfında güçlü dostluklar edinebilme potansiyeline sahiptirler. Belki bu özellikleri sıradan oyunculara göre pek fazla şey istemediklerinden kaynaklıdır. Bu gruptakiler genelde karakteri sağlam yaşı oturmuş ve oldukça dürüst kişilerdir. Onlar için item ve paranın pek önemi yoktur aslında. Ancak ticaretlerinde sağlamdırlar. Onları gerektiğinde arkadaşları için grup bölgelerine girerken, gerektiğinde ise 3-4 level arası karakterlerin görevlerine yardım ederken gerektiğinde ise oyunun boğaz manzaralı kısımlarında görebilirsiniz. Bu kişiler oyunda zar zor bulunan nadir kişilerdir. Onlara iyi davranın !
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
LyKaoN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen LyKaoN »

IIxDRaCuLaxII yazdı:Forumun kullanım amaçlarına uygun olarak gördüğüm en harikulade ve etkileyici bir konu olduğunu düşünüyorum. :!:
Çoğu oyuncunun durumunu, gayet güzel bir şekilde özetleyip gruplara ayırman da oldukça güzel açıkçası. :)

IIxDRaCuLaxII yazdı:
Player Olmak Değil, İnsan Olmak Önemli !

Bu gruptakiler oyunu yalnızca oyun olarak oynarlar, vakit öldürmek ve zevk almak için. Ancak oynadıkları süre zarfında güçlü dostluklar edinebilme potansiyeline sahiptirler. Belki bu özellikleri sıradan oyunculara göre pek fazla şey istemediklerinden kaynaklıdır. Bu gruptakiler genelde karakteri sağlam yaşı oturmuş ve oldukça dürüst kişilerdir. Onlar için item ve paranın pek önemi yoktur aslında. Ancak ticaretlerinde sağlamdırlar. Onları gerektiğinde arkadaşları için grup bölgelerine girerken, gerektiğinde ise 3-4 level arası karakterlerin görevlerine yardım ederken gerektiğinde ise oyunun boğaz manzaralı kısımlarında görebilirsiniz. Bu kişiler oyunda zar zor bulunan nadir kişilerdir. Onlara iyi davranın !

Konu muhteşem , denilebilecek tek şey devamını da bekliyoruz :) Ayrıca bu başlıktaki kullanıcılardan bizim sunucumuzda da mevcut.Bunu okurken aklıma geldiler ve bir an için gülümsedim istemsizce :) Cidden tebrik ediyorum çok iyi çook
# İNSCRİB
# LykaoN
# checkup
# Njord
Kullanıcı avatarı
Lestrange
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lestrange »

LyKaoN yazdı:
Konu muhteşem , denilebilecek tek şey devamını da bekliyoruz :) Ayrıca bu başlıktaki kullanıcılardan bizim sunucumuzda da mevcut.Bunu okurken aklıma geldiler ve bir an için gülümsedim istemsizce :) Cidden tebrik ediyorum çok iyi çook
Haklısınız, onca güzel anıdan sonra yapabildiğimiz tek şey; o güzel anlara geri dönme arzusu, ve hafif bir tebessüm :)
Emekli İKV Oyuncusu...
xDaNGeRxTRoJeNx - Eminönü
Saffet Yılmaz
Kullanıcı avatarı
Zonguldakli
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Zonguldakli »

Skillset'im Depardan Allah Korusun Nazardan

Bu oyuncuların hayatı depar üzerine kuruludur, olmazsa olmazlarıdır. Forumda sürekli diğer karakter sınıflarına da depar gelmesi konusunda tavsiyelerde bulunurlar. Kaçarken depara basarlar, kovalarken depara basarlar, maden görünce depara basarlar, saldırı hızları artsın diye depara basarlar, basarlar da basarlar. Hatta skill setlerinde bütün tuşlara depar yerleştirilmiş olduğuna dair bir inanış vardır.

UNESCO Korumasındaki Tarihi Eserler

Oyunun belki de demirbaşıdır bu gruptakiler... Fenomen, Zwartan, fevzibey, ESKİ, ogezen Konfüçyüs, RADQN, Arif, Nocomment, DADAŞORHAN, desinGByTaZZ, savaşSANATI, Papyons, Zembekoğlu, Abura, madTURK, Eşrefpaşa, Saygınbey, kızılyangın, Sirkots, Konfüçyüs, CaptainATX gibi karakterleri hatırlarlar. Oyunda MOMT karakter tekmeledikleri günler akıllarındadır. Xenotim, Jadeit değil de Kripraz, Apa alınır yazılarını arar gözleri. Birine buluşma mekanı söylediklerinde Eski Handana çağırırlar. Kasalarından çıkarıp Tüfek, Hair, Çatal gibi eşyaları yansıtırlar. Kimisi şuan evlenip çoluk çocuğa karışmış, kimisi yaşını başını almış, kimisi ise şuan oyunumuzun yönetici ekibinde yer almaktadır. Soylarının tükenmeye yüz tutması, hatta %90'lık kısmını yitirmiş olmamız hayli üzücüdür.

Bu 2 sini kendime uygun gördüm.. Oyunun berbatlığının yanında forumda böyle konular görmek gerçekten hoş..
****ExKaLiBRe****ExKaLıBRe****ExKaLiBRee ****
MERAN, Eminönü
Resim
MürseL KUZU "M"K"
byExkalibre
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene..!
Kullanıcı avatarı
ikvmerdoII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen ikvmerdoII »

Çok iyi konu tebrikler ^_^_^^_^_^_^
Kullanıcı avatarı
Xxxreallovexxx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: We are the best

Mesaj gönderen Xxxreallovexxx »

Tebrik Ediyorum Çok Güzel Noktalara değinmişin ve iyi analiz etmişin.Keyifli Forumlar.
Özümüz Var Özden Öte Sözümüz Var Sözden Öte Ötelerin ÖTesinde Gözümüz var Gözden Öte !!!
Resim
Resim
Resim
xHeDeFTuRaNx
xHeDeFTuRaNxIII
SKİLLFUL
xKRALİÇEx
xKRALİÇExII
ReHaBeT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Yin V Yang / Fu Li

Mesaj gönderen ReHaBeT »

Konu gayet başarılı, tebrik ederim. :)
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

Emeğine sağlık hiç sıkılmadan tümünü okudum eğlenceliydi :arrow:
Resim
Resim
Resim
Resim
whocares
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen whocares »

çok iyi konu
işte ben :)
Görev mi, Hani Nerde ?

Bu oyuncular oyundaki bütün görevleri yapmadan rahat etmezler. Keten, Tungsten, Semender Derisi, Çamur, Kauçuk Kanvas görevlerini yapacak kadar sabır ehlidirler. Görev aşkıyla yanıp tutuşurlar. Forumda sürekli Lodos ve Arz klanı için ayrı görevler konulması konusunda tavsiyelerde bulunurlar. 500 Xenotim getir GM Erdoğan ile akşam yemeği kazanma şansı yakala gibi bir görev olmadığı için bu oyuncu grubu adına yönetime teşekkürü borç bilirim.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön