Özlediğim günler...Ne Günlerdi be :((

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Ecellxgardian
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Crazy Gm

Re: Özlediğim günler...Ne Günlerdi be :((

Mesaj gönderen Ecellxgardian »

Bi şey sorcam sizin başkanınızın ismi ataxbaskan mıydı ? Eskilerdenim o konuda kafanda sorun kalmasın sonradan atabey loncası cıktı onla sizi karıstırmıs olabilirim hatam varsa afola krdsim .....
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Kullanıcı avatarı
Ecellxgardian
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Lonca: Crazy Gm

Mesaj gönderen Ecellxgardian »

seseunlu yazdı:çok savaştık . bizim dengemizde Atax vardı ve daha sonra dost lonca olduk , her ne kadar düşman klan olsada :))

Mecxmuaythai

Bnce o zamanlar en ii klan yeniçeri idi hep söyledigim gibi 39 lvler itemler o kadar fazla fark etmezdi cünkü max yerine elementler ws için bire birdi o zamanlarda 1 grup yeniçeri loncasından adam 2 grup adamı kesmiş şuanda bunu yapcak klan vardır ama o zamanki koşullarla yapmak cok daha zordu...
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Mesaj gönderen ataxborabey »

Ataxbaşkan diye bir üyemiz yoktu,Artı olarak da başkanlık sistemi yoktu bizde yaş ortalaması yüksek bir lonca idi.Loncayı Olcay arkadaşımız kurmuştu kulakları çınlasın :)))
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

seseunlu yazdı:çok savaştık . bizim dengemizde Atax vardı ve daha sonra dost lonca olduk , her ne kadar düşman klan olsada :))

Mecxmuaythai
Bende tam tersini hatırlıyorum Dosttuk fakat sonrasında düşman olduk birilerinin hataları yüzünden neyse önemli değil geçmişte kaldı artık :))
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: [Ata]

Mesaj gönderen AtaxKizilbuyu »

Ecellxgardian yazdı:Bi şey sorcam sizin başkanınızın ismi ataxbaskan mıydı ? Eskilerdenim o konuda kafanda sorun kalmasın sonradan atabey loncası cıktı onla sizi karıstırmıs olabilirim hatam varsa afola krdsim .....
Bahsettiğin kişi Atabeyxbaşkan dır bizim üye listemiz sayfanın başında belli ;) onun haricinde üyemiz yoktur gerçi bizlerden oynuna hala devam de yoktur ;) arada ben girip bakıyorum ortama ama hala KAN kaybına devam oyun bom boş
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
seseunlu
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Lonca: ANT

Mesaj gönderen seseunlu »

ataxborabey yazdı:

Mecxmuaythai
Bende tam tersini hatırlıyorum Dosttuk fakat sonrasında düşman olduk birilerinin hataları yüzünden neyse önemli değil geçmişte kaldı artık :))
Evet dosttuk birbirimizi kolluyorduk değişti . kişisel dostluk oldu daha sonra :) lonca olarak yeniçeri ler iyiydi tabi onlar tutturamadılar :) şuan sen oynuyor musun?

Mecxmuaythai
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Arada bir girip bakınıp çıkıyorum.Oyunun pek bir anlamı kalmadı benim için ,arkadaş ortamı kalmayınca oyun oyun olmaktan çıkıyor.
Kullanıcı avatarı
AtaxKizilbuyu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: [Ata]

Mesaj gönderen AtaxKizilbuyu »

ataxborabey yazdı:Arada bir girip bakınıp çıkıyorum.Oyunun pek bir anlamı kalmadı benim için ,arkadaş ortamı kalmayınca oyun oyun olmaktan çıkıyor.
Aynen paşam bende arada bi girip bakıyorum ama tanıdığı geçtim artık kimse yokk oyunda.
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]

[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Oyunu mahvettiler paşam.Eski günleri dile getiriyoruz fakat bundan sonrada düzelmez gitgide kötüleşir diye tahmin ediyorum.Bizler içinde birer anı olarak kalır...
Kullanıcı avatarı
Arionx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Arionx »

Ataları hatırlıyorum ve çok öncesinide hatırlıyorum dediğin gibi zamanında oyun sadece arkadaşlık için oynanıyordu ama son zamanlarda amacından biraz sapmış durumda.
Arionx[49],Beyinfırtınası[49],Achillex[49]
Eskiler Bir Gün Geri Gelecektir....
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön