Özlediğim günler...Ne Günlerdi be :((
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Crazy Gm
Re: Özlediğim günler...Ne Günlerdi be :((
Bi şey sorcam sizin başkanınızın ismi ataxbaskan mıydı ? Eskilerdenim o konuda kafanda sorun kalmasın sonradan atabey loncası cıktı onla sizi karıstırmıs olabilirim hatam varsa afola krdsim .....
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
Meran:Türkprens-Liveyourlife 2011-Now
- Ecellxgardian
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Crazy Gm
seseunlu yazdı:çok savaştık . bizim dengemizde Atax vardı ve daha sonra dost lonca olduk , her ne kadar düşman klan olsada)
Mecxmuaythai
Bnce o zamanlar en ii klan yeniçeri idi hep söyledigim gibi 39 lvler itemler o kadar fazla fark etmezdi cünkü max yerine elementler ws için bire birdi o zamanlarda 1 grup yeniçeri loncasından adam 2 grup adamı kesmiş şuanda bunu yapcak klan vardır ama o zamanki koşullarla yapmak cok daha zordu...
Sancaktayken:Mbym-Myc-Mertsavaşçı 2007-2011
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Ataxbaşkan diye bir üyemiz yoktu,Artı olarak da başkanlık sistemi yoktu bizde yaş ortalaması yüksek bir lonca idi.Loncayı Olcay arkadaşımız kurmuştu kulakları çınlasın
))
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
Bende tam tersini hatırlıyorum Dosttuk fakat sonrasında düşman olduk birilerinin hataları yüzünden neyse önemli değil geçmişte kaldı artıkseseunlu yazdı:çok savaştık . bizim dengemizde Atax vardı ve daha sonra dost lonca olduk , her ne kadar düşman klan olsada)
Mecxmuaythai
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: [Ata]
Bahsettiğin kişi Atabeyxbaşkan dır bizim üye listemiz sayfanın başında belliEcellxgardian yazdı:Bi şey sorcam sizin başkanınızın ismi ataxbaskan mıydı ? Eskilerdenim o konuda kafanda sorun kalmasın sonradan atabey loncası cıktı onla sizi karıstırmıs olabilirim hatam varsa afola krdsim .....
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
# SANCAK #............[AtaxGazi]^_^[AtaxHekim]^_^[Kızıltuğ]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
[Sorunun kendinde olduğunu anlamayan insanlar, çözümü başkalarının huzurunu bozmakta bulur.]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ANT
Evet dosttuk birbirimizi kolluyorduk değişti . kişisel dostluk oldu daha sonraataxborabey yazdı:Bende tam tersini hatırlıyorum Dosttuk fakat sonrasında düşman olduk birilerinin hataları yüzünden neyse önemli değil geçmişte kaldı artıkseseunlu yazdı:çok savaştık . bizim dengemizde Atax vardı ve daha sonra dost lonca olduk , her ne kadar düşman klan olsada)
Mecxmuaythai)
Mecxmuaythai
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
Arada bir girip bakınıp çıkıyorum.Oyunun pek bir anlamı kalmadı benim için ,arkadaş ortamı kalmayınca oyun oyun olmaktan çıkıyor.
- AtaxKizilbuyu
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: [Ata]
Aynen paşam bende arada bi girip bakıyorum ama tanıdığı geçtim artık kimse yokk oyunda.ataxborabey yazdı:Arada bir girip bakınıp çıkıyorum.Oyunun pek bir anlamı kalmadı benim için ,arkadaş ortamı kalmayınca oyun oyun olmaktan çıkıyor.
# EMİNÖNÜ #..........[KızılSancaK]^_^KızılHekiM
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
Oyunu mahvettiler paşam.Eski günleri dile getiriyoruz fakat bundan sonrada düzelmez gitgide kötüleşir diye tahmin ediyorum.Bizler içinde birer anı olarak kalır...
Ataları hatırlıyorum ve çok öncesinide hatırlıyorum dediğin gibi zamanında oyun sadece arkadaşlık için oynanıyordu ama son zamanlarda amacından biraz sapmış durumda.
Arionx[49],Beyinfırtınası[49],Achillex[49]
Eskiler Bir Gün Geri Gelecektir....

Eskiler Bir Gün Geri Gelecektir....