Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Kuklacı
Re: Sunucu Şampiyonası Fikstür /Şubat-Kuklacı
Karakterim jP yedeklerde dahi yok.. Yazık 
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- BasaraNNKaraaLi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Reyyan
viTa yazdı:Kesinlikle katılıyorum. Adamlar topyekün lonca olarak 3 ' er karakter girmiş. Çoğu arz arkadaşımın ve benim adım yedeklerde bile yok. Bugüne kadar ne adaletli oldu ki şu oyunda ? List Randomizer yorumu gönderip boş yapmayın herşey açık.BasaraNNKaraaLi yazdı:Bu nasıl bir kura anlayamadım doğrusu. Maaşallah bir loncadan yüklüce adam alınmış. Neyse oyunun neyi doğru ki bu da doğru olsun.
(List randomizer yorumu yapacaklar boşa el yormasın)
Oyuncu kitlesinin mutluluğu için organizasyon yapıyorsan tüm detayları dikkate alacaksın. Aynı adamları(her turnuvada aynı loncadan aynı kişiler) sürekli bu listede görmeyi neye borçluyuz bilemedim. Hatta bir isim ki ''KABAK'' gibi ortada, her turnuvada listede. Sorumlulara insani bir 'YUH' demekten başka yapacak birşey yok herhalde. Katılanlara bol şans.
- yunus
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Wara Wara
Kesinlikle aynı fikirdeyim arkadaşlar list randomizer filan hikaye oyuncuları ayıklıyolar öyle eşleştiriyorlar..Bazı oyuncuları özellikle seçerek alıyorlar.Turnuvanın en büyük favorisi İNMyDreAMS ın yedeklerde en son sırada yer alması ve ACshinitzer ' in yedeklere bile girememesi tesadüf değil :?
HızLıSıBeNDe
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gods Ofthe Game
listeye ilk baktığımda jbsantre,kürşatkaragöz,arthas'ı aradı gözlerim ama sonuç büyük hayal kırıklığı 
- desperdohasan
- İskele Babası
- Lonca: Nefer Team
Etkinliğe katılan tüm arkadaşlara başarılar.
>>> wRongTum<<<
>>> wRongTum<<<
- Rivalxmelodi
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
Turnuvaya giremememiz sorun değil kanka katılanlara yardım ederiz biliyorsunyunus yazdı:Kesinlikle aynı fikirdeyim arkadaşlar list randomizer filan hikaye oyuncuları ayıklıyolar öyle eşleştiriyorlar..Bazı oyuncuları özellikle seçerek alıyorlar.Turnuvanın en büyük favorisi İNMyDreAMS ın yedeklerde en son sırada yer alması ve ACshinitzer ' in yedeklere bile girememesi tesadüf değil :?
-
- İskele Babası
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Bu kadarda taraf tutulmazki, her turnuvada aynı şey.
tavsansah
xxtavsansahxx
NİKOTİN
RUSSELLWESTBROOK<Anka>
Manchesterunited<Anka>
xxtavsansahxx
NİKOTİN
RUSSELLWESTBROOK<Anka>
Manchesterunited<Anka>
Selam arkadaşlar,
Turnuva başvuruları kontrolleri; bizzat seçmiş olduğum 1 kişi ve tarafımca yapılarak , random yardımı ile kuralar çekilmiş ve fikstür oluşturulmuştur.Bu konuda hiçbir açıklama yapmak zorunda olmasak dahi , konuşmak ve paylaşmak taraftarı olduğumdan , yorumlarınıza yorum yapmak istedim.Ekibimin güvenilirliğinden şüphem olmadığı gibi yakıştırmış olduğunuz adam kayırma , kollama gibi ithamlar , hiçbir şekilde tasvip etmediğim , onaylamadığım durumlardır ki tanıyan herkes bunun asla olamayacağını bilir.Hiçbir yetkili seçici olma , kayırma lüksüne sahip olmadığı gibi bir üst birimince kontrol edilmektedir.Lonca ve kişi isimleri bizler için bağlayıcı değildir.Kulağınıza her çalınan tanıdık yakıştırmalarına itimad etmeyiniz ve prim vermeyiniz . Rütbesi ne olursa olsun , oyunda bulunan her karakter kullanıcısı , nazarımızda öncelikle oyuncudur.
İyi eğlenceler dilerim
Turnuva başvuruları kontrolleri; bizzat seçmiş olduğum 1 kişi ve tarafımca yapılarak , random yardımı ile kuralar çekilmiş ve fikstür oluşturulmuştur.Bu konuda hiçbir açıklama yapmak zorunda olmasak dahi , konuşmak ve paylaşmak taraftarı olduğumdan , yorumlarınıza yorum yapmak istedim.Ekibimin güvenilirliğinden şüphem olmadığı gibi yakıştırmış olduğunuz adam kayırma , kollama gibi ithamlar , hiçbir şekilde tasvip etmediğim , onaylamadığım durumlardır ki tanıyan herkes bunun asla olamayacağını bilir.Hiçbir yetkili seçici olma , kayırma lüksüne sahip olmadığı gibi bir üst birimince kontrol edilmektedir.Lonca ve kişi isimleri bizler için bağlayıcı değildir.Kulağınıza her çalınan tanıdık yakıştırmalarına itimad etmeyiniz ve prim vermeyiniz . Rütbesi ne olursa olsun , oyunda bulunan her karakter kullanıcısı , nazarımızda öncelikle oyuncudur.
İyi eğlenceler dilerim
-
- İskele Babası
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Seçmiş olduğunuz kişiyi tebrik ederim, turnuvadaki lonca arkadaşlarıma başarılar dilerim.
tavsansah
xxtavsansahxx
NİKOTİN
RUSSELLWESTBROOK<Anka>
Manchesterunited<Anka>
xxtavsansahxx
NİKOTİN
RUSSELLWESTBROOK<Anka>
Manchesterunited<Anka>
- IIxAReNAxII
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Yazıyı okumadan önce bilin ki kimseyle tartışmak için yazmıyorum bu yazıyı...
Seçildiğim için mi bilmiyorum ama ben adam kayırma olduğunu sanmıyorum... Sonuçta benim üst yönetimde kimseyle bağlantım yokken büyücü karşılaşmalarında başta yer alıyorum...
Seçilemediği için adamcılık var diyen arkadaşlar eğer kendileri seçilseydi ne diyeceklerdi? Bu bir şans... Eğer sonucuna katlanamayıp çekilen kurada adın cıkmadıgında laf edeceksen hiç başvurma :roll:
Aslında uzun lafın kısası yine atasözünde saklı:
"KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER...!"
Seçildiğim için mi bilmiyorum ama ben adam kayırma olduğunu sanmıyorum... Sonuçta benim üst yönetimde kimseyle bağlantım yokken büyücü karşılaşmalarında başta yer alıyorum...
Aslında uzun lafın kısası yine atasözünde saklı:
"KEDİ UZANAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DER...!"