Lodos Kasırgası Öğütler
Re: Lodos Kasırgası Öğütler
indirin şunu sahneden çok konuştu :mrgreen:
*Myrmidon*_____-Büyücü-_____*Simyager*{**MeRaN**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Agemennon*_____-Savaşçı-_____*Speedy*{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
*Soulofxhoplite* ____-Şifacı-_______*Damage*{**MeRaN**}
{**MeRaN**}/\{**TeŞkiLaT**}
- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
koçum senden tılsım görevine yardım istediysem oyunu bırakacam....
o zamanlar gülse ismin de çok sevdiğim bir ablamdan yardım istemiştim..
oda rasimözbek ve 1 kişi daha alarak salon ve tılsım görevimi yapmıştı..
kişisel olarak senden yardım istemedim..
hem sana soru 22 lwl nerde 49 lewel nerde.?
sen tılsımı tek mi kestin?
KAPAK OLSUN
o zamanlar gülse ismin de çok sevdiğim bir ablamdan yardım istemiştim..
oda rasimözbek ve 1 kişi daha alarak salon ve tılsım görevimi yapmıştı..
kişisel olarak senden yardım istemedim..
hem sana soru 22 lwl nerde 49 lewel nerde.?
sen tılsımı tek mi kestin?
KAPAK OLSUN

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
Zeydan ' a Katılıyorum
Sivaslıyiğido Vandervartı 2 ile toplar 3 den cikarir 8 e böler ve 10 ile çarpar xD
+ ~~ Zeydan Ve Sivasliyiğido ' ya Laf YOk !!!!

Oyuna ilişkin hata, öneri, ceza itirazı gibi iletişimleriniz için lütfen ; istanbuloyun.com/ikvdestek formumuzdan iletişime geçiniz. Forum özel mesajları veya konu açarak bildirim yapmayınız
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
DAHA COK HAYAL
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Bu vandercort muudur nedir son günlerde her konuya karaısmaya basladı olum sanane mılletın kasırgalıgından lodoslugundan guclu dıye yedıremıyormusun madem azın cok laf yapıyor ben ezık degılım dıye gec vs ye buyur car sılmesıne dıngıl ona buna laf atıpta mılletın actıgı konulara karısıyorsun Sivaslıyiğido yalan yok benım sayemde basladı oyuna benden daha cok aktıf oldugu ıcın ustunu dızdı ejderını urettı... sımdı benıde böler senıde ok ınsan olun bıraz iyi forumlar
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...

Sivaslıyiğido senin gibilerine papuç bırakıcak adam değil olum sen git babanın sana aldıgı kamyonla oyna 12 -13 yasında cocuksun forumda pot kasayım dıye ne #@!? yıyecegını bılmıyorsun
Benim Hayat Hikayem Kalbi Zayıf Olanlar İçin Uygun Değildir... Benim Kim Olduğumumu Soruyorsunuz... Ben Kafalarda Akıl Yüreklerde Aşkım...

- Sivaslliyigido
- FareAdam Düşmanı
2 sene oldu yaklasık...hem hırsız hem de bir çok iftiralara maruz kaldım..ama dönüpte aynısı yapmadım...kimseyede kendimden övündürmedim..rekor fotolarımı koydum ama bana ezik diyenler için bir kanıttı o.farkettiyseniz fotolar ile açıklama yapmadım cünkü kimseyi aşağılamak bana yakışmaz lakin haddini bildiririm...
Sağolsun bazı arkadaşlar destek oluyor bana onlara teşekkür ederim...Desyek olmak isteyenlere teşekkür ederim.tanışmak fırsat olmasada çoğunuzu tanıyorum 2 sene,24 ay,730 gün az değil...ilk başlarda Alayınaxhacked(Reisbey) tarafından Bozkurtbey isimli çarımla basladım ve çok zor 39 oldum.görevsiz olarak internet kafede kastım.Sivaslıyiğido yu ise 39 a kadar internet kafede kastım ama zorlanmadım çünkü bir çok kişiyi izledim öğrendim ve o büyücüyü açtım...
Sağolsun bazı arkadaşlar destek oluyor bana onlara teşekkür ederim...Desyek olmak isteyenlere teşekkür ederim.tanışmak fırsat olmasada çoğunuzu tanıyorum 2 sene,24 ay,730 gün az değil...ilk başlarda Alayınaxhacked(Reisbey) tarafından Bozkurtbey isimli çarımla basladım ve çok zor 39 oldum.görevsiz olarak internet kafede kastım.Sivaslıyiğido yu ise 39 a kadar internet kafede kastım ama zorlanmadım çünkü bir çok kişiyi izledim öğrendim ve o büyücüyü açtım...

::L::O::D::O::S::::::::::::::K::A::S::I::R::G::A::S::I
- Sivaslixcemal
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Speedy yazdı:indirin şunu sahneden çok konuştu :mrgreen:
At ölür meydan kalır , Yiğit ölür şan kalır .
-
- Kadim Hidra Avcısı
GeCe yazdı:Zeydan ' a KatılıyorumSivaslıyiğido Vandervartı 2 ile toplar 3 den cikarir 8 e böler ve 10 ile çarpar xD
1-Seni daha tanımıorum
2-Sivaslıxyiğido bayan büyücüyse dediğimin arkasındayım.
3-Senn küfürlü fotonuda koymuşlardı foruma
4-Zeydanı destekledine göre snde ondansın glba
-
- Kadim Hidra Avcısı
Reisbey yazdı:Bu vandercort muudur nedir son günlerde her konuya karaısmaya basladı olum sanane mılletın kasırgalıgından lodoslugundan guclu dıye yedıremıyormusun madem azın cok laf yapıyor ben ezık degılım dıye gec vs ye buyur car sılmesıne dıngıl ona buna laf atıpta mılletın actıgı konulara karısıyorsun Sivaslıyiğido yalan yok benım sayemde basladı oyuna benden daha cok aktıf oldugu ıcın ustunu dızdı ejderını urettı... sımdı benıde böler senıde ok ınsan olun bıraz iyi forumlar
Yaşım hakknda neye dayanarak bunları sölüon ki=) Eski forumda fotomuda koydum gören gördü=) sn grmsnde olur