+1.. Ama lag'ı saymazsak tabi..Bende gayet güzel döndürüyorum ama lag girdimi gerçekten insanın canı sıkılıyor!.Symbian yazdı:Afedersiniz ama iyi oynayamayan oyuncuların attığı yalanlar arasında. Ben çift ma ile gayet rahat bir şekilde döndürüyorum.
Tespitlerime Göre Artık Hayvan Hızları :D
- ZowieN
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Teşkilat
Re: Tespitlerime Göre Artık Hayvan Hızları :D
Never beleive someone who tells who they are.
- acarrr
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Elite
Çemberli Taş da M1+ Bb 3 ile 2 maraton ile gayet iyi slot cekip kesiyorum arkadaslarım ile Tanka gerek bile kalmıyo
Sığınak'da ise: Girişten Düşünen Adam'a kadar daha sonra kapının ardından Motorine kadar,Motordan Lamiaya kadar,Lamia'danda Kenan'a kadar cekip kesebiliyorum (DÜŞÜNEN VE MOTORİN SIĞINAKDA AYAK BAĞI BİLE DEĞİL. SADECE LAG A VURMAYIN HERKEZİN KİŞİSEL OYNAYIŞI VE DOSTLARININ PRATİKLİĞİDE ÖNEMLİDİR.Sizin slotlarda geniş alamayıp farelere yakalanmanız lag oluyo
)
Büyük Hol'de ise: Tek başıma uzun süreler boyunca bb 3lü veya bb3süz bir şekilde hem koridorda hemde saat'de kalabiliyorum.
Sığınak'da ise: Girişten Düşünen Adam'a kadar daha sonra kapının ardından Motorine kadar,Motordan Lamiaya kadar,Lamia'danda Kenan'a kadar cekip kesebiliyorum (DÜŞÜNEN VE MOTORİN SIĞINAKDA AYAK BAĞI BİLE DEĞİL. SADECE LAG A VURMAYIN HERKEZİN KİŞİSEL OYNAYIŞI VE DOSTLARININ PRATİKLİĞİDE ÖNEMLİDİR.Sizin slotlarda geniş alamayıp farelere yakalanmanız lag oluyo
Büyük Hol'de ise: Tek başıma uzun süreler boyunca bb 3lü veya bb3süz bir şekilde hem koridorda hemde saat'de kalabiliyorum.
+1Symbian yazdı:Afedersiniz ama iyi oynayamayan oyuncuların attığı yalanlar arasında. Ben çift ma ile gayet rahat bir şekilde döndürüyorum.
- Doktorxabdullah
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Teşkilat