swindler revenge

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Re: swindler revenge

Mesaj gönderen Bloodmage »

Ya türkçen kaç senin dediklerinden bir şey anladıysam nolayım 3*3 un fotosu olsa nolacak kardeşim sana kaç saatir 3 3 den 4 3 yaptım diyorum hala 4 4 ten 5 4 yaptın dıyorsun ne dıyım :D
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Elite

Mesaj gönderen acarrr »

4.3 ws bıtırmıs gıbı konusuyon da o yüzden 4.3den ben 4.4 yaptım onunda fotosunu at sonra son el dı 5 olan alcakdı gıttın mısırda makine attın geldin boş muhabbet yapma bana ws yı tekrar la dedıgım de ıse neden tekrarlamadın ya ;) ;) kardeşim mardeşim ayaklarını sen bı ilk geç hile yapmamayı öğren sadece kestıklerının fotosunu almış kesıldıklerın nerede :?: 4.4 ün skor fotosounu at 5.4 yapıncada vuruslarımda degısme oldu 2031 buzla 3.5k atan buzum 5.ci elde 1.5k atıodu ;) ;) dırencını gıtmıs buza vermişsin gelmıssın ws ortasında mkıne olup bunada ws attım dıosan GEL TEKRARLA 4.4DEN DEVAM DEDIGIMDE GELICEKDIN HAK YIYENI BÖYLE D EDERLER :D
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ya orada adını bıle bılmedıgım adam şahidim makina atmadıgıma ne diyorsun sen ya
Senin boyle bir şey yapacagını sezdigim için fotolarını çekmiştim
Bilge karakürk itemlerim ve ve allah aşkına 240 buz hasarının yarısından fazlasınımı engeller kiritikle alakalı bir şey o sen bana 2.5k kritiksiz vuramazsın buzla emin ol 2.5k buyucunun canın çeyreği demek sen buzla kritiksiz 2.5k vuruyorsan kritikle 5k vurursun buyucunun yarı canını goturursun ve emin ol full buz item taksan direnç kırma açsan ancak o kadar vurursun ki sen ws de kıyamet takıyordun :)
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
olcay2522
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Silent World

Mesaj gönderen olcay2522 »

Allahtan Arkadaşlara eklemiştik mısıra girdğini görmedk sanki :D
ws Esnasında bende makina olsam bende alrm ws yi moruk (IıReVeNGeıI) ;)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

hey allahım
mısıra gırdıysem fotosunu yolla kardeş carımı sıleyım bu kadar net soyluyorum foton yoksada konusma ok ?
mısıra gırdıysem neden ws başlamadan once bı sıy demedın de bıttıkten sonra dedın merak edıyorum dogrusu bunu cevaplasana ?
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

olcay kanka boşver :) nie önceden bişi demedin diyo 4.ele kadar atmadı atmadı makine :D :D :D 4.4 skor iken gıttı taaa ws yerıne 10dakıka geç geldi eskı handanda atılan bir ws ye lodos kalesinden bu kadar zaman dilimini harcıyorsan + haseki tarafından gelirsen bu senın oldugunu gayet acık ve belli eder ;) Zaten olcay da gördü ws yı direnclerınıde değiştirmişsin sana tek diyeceğim söz
UZA 8-)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

acarrr yazdı:olcay kanka boşver :) nie önceden bişi demedin diyo 4.ele kadar atmadı atmadı makine :D :D :D 4.4 skor iken gıttı taaa ws yerıne 10dakıka geç geldi eskı handanda atılan bir ws ye lodos kalesinden bu kadar zaman dilimini harcıyorsan + haseki tarafından gelirsen bu senın oldugunu gayet acık ve belli eder ;) Zaten olcay da gördü ws yı direnclerınıde değiştirmişsin sana tek diyeceğim söz
UZA 8-)
zeki çocuk mısırdan gelsem neden mısır kapısından cıkmayım orası daha yakın degılmı aynştayn herif
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
olcay2522
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Lonca: Silent World

Mesaj gönderen olcay2522 »

Hasekiden Geliyosun Nie :D
Kullanıcı avatarı
acarrr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen acarrr »

Bloodmage yazdı:
acarrr yazdı:olcay kanka boşver :) nie önceden bişi demedin diyo 4.ele kadar atmadı atmadı makine :D :D :D 4.4 skor iken gıttı taaa ws yerıne 10dakıka geç geldi eskı handanda atılan bir ws ye lodos kalesinden bu kadar zaman dilimini harcıyorsan + haseki tarafından gelirsen bu senın oldugunu gayet acık ve belli eder ;) Zaten olcay da gördü ws yı direnclerınıde değiştirmişsin sana tek diyeceğim söz
UZA 8-)
zeki çocuk mısırdan gelsem neden mısır kapısından cıkmayım orası daha yakın degılmı aynştayn herif

Bak benm gülüm ARZ klanında olup haseki tarafından gelsen neyse tamam eyvallah zaten eminönü'ndesin Lodos kale J.Ali nin hemen orada J.ali de eskı handana yakın oradan gelmek varken neden hasekiden geliyon ozaman :D :D

Sana TEK ŞEY DERİM 3 HARF

UZA 8-)
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

cok guzel yalan soyluyorsunuz vallaha ne dıyeblırım mısırda benı gordunuzu foto cektinizi soluyorsunuz ama atamıyorsunuz orda adımı bılmeyen adam benı savunuyor ne dıyorsun neyse
(bkz: çalıda gül bitmez cahile söz yetmez)
BEYAZKOŞK SİNCE 2007

“Genel Sohbet” sayfasına dön