Lan olm sizin gibi dik kafalılar yüzünden oyun oynayasımız gelmiyor.Birde arza geçmişsin.Gösterecem ben sana ordaKolonyaceline yazdı:Oyuna verdiğim ara ve kişisel sebeplerden ayrıldık biz ben o zamnda hep derdim darbe şartankalibela yazdı:viewtopic.php?f=99&t=89336Kolonyaceline yazdı:Bu sıralar yönetimde sıkıntı var zaten cevap gelmiyor susturma işlemleri aksıyor vs darbe şart darbe tüm hepsinin 0 lanıp maaşlı gmler alınması lazım ardından yoğun araştırmalar ile işe yarar insanlar ekibe katılmalı. evinden çalışan çok insan var verin 1000 tl aylık bakın nasıl destek ekibi işliyor.
Anlaşılan sana attıkları tekme bayagı bir acıtmış canınıişini hakkıyla yapan orada duramaz zaten oyun oynayacak şirke koşacak e birazda yalaka olacak öyle atıp tutup dik dik konuşanı postalarlar
İKV DESTEK
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Re: İKV DESTEK
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ne desteği ?
- Kolonyaceline
- İri Fare Avcısı

Sen embriyo iken arzdım benankalibela yazdı:Lan olm sizin gibi dik kafalılar yüzünden oyun oynayasımız gelmiyor.Birde arza geçmişsin.Gösterecem ben sana ordaKolonyaceline yazdı:Oyuna verdiğim ara ve kişisel sebeplerden ayrıldık biz ben o zamnda hep derdim darbe şartankalibela yazdı:viewtopic.php?f=99&t=89336Kolonyaceline yazdı:Bu sıralar yönetimde sıkıntı var zaten cevap gelmiyor susturma işlemleri aksıyor vs darbe şart darbe tüm hepsinin 0 lanıp maaşlı gmler alınması lazım ardından yoğun araştırmalar ile işe yarar insanlar ekibe katılmalı. evinden çalışan çok insan var verin 1000 tl aylık bakın nasıl destek ekibi işliyor.
Anlaşılan sana attıkları tekme bayagı bir acıtmış canınıişini hakkıyla yapan orada duramaz zaten oyun oynayacak şirke koşacak e birazda yalaka olacak öyle atıp tutup dik dik konuşanı postalarlar
Oynama o zaman "AT"

Selin S.
- ankalibela
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Kolonyaceline yazdı:Sen embriyo iken arzdım benankalibela yazdı:Lan olm sizin gibi dik kafalılar yüzünden oyun oynayasımız gelmiyor.Birde arza geçmişsin.Gösterecem ben sana ordaKolonyaceline yazdı:Oyuna verdiğim ara ve kişisel sebeplerden ayrıldık biz ben o zamnda hep derdim darbe şartankalibela yazdı:viewtopic.php?f=99&t=89336Kolonyaceline yazdı:Bu sıralar yönetimde sıkıntı var zaten cevap gelmiyor susturma işlemleri aksıyor vs darbe şart darbe tüm hepsinin 0 lanıp maaşlı gmler alınması lazım ardından yoğun araştırmalar ile işe yarar insanlar ekibe katılmalı. evinden çalışan çok insan var verin 1000 tl aylık bakın nasıl destek ekibi işliyor.
Ek olarakda...
Oynama o zaman "AT"
Tamam peki şimdi neden arz oldun.Lodos klanıdamı sana çaktı tekmeyi
- RRaTeD
- Cin Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Tartışma ortamı yaratmayın gençler!

CLİSTONS-RRaTeD
Diyojen
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
İNFAZTEAMTNTYTWO-AydınBey
REVENGE OF NOBİLİTY
- PHxUFUQ
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Şehitler Ölmez
Aynen ya ben Bi yöneticinin ilgilenmesini bekliyorum,rrated yazdı:Tartışma ortamı yaratmayın gençler!
Önemli Bi oyun hatasını bildirdim geri dönüş yapılmadı hala..
Konuşmasını Biliyorsan Konuşta İbret Alsınlar,
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
Konuşmasını Bilmiyorsan Susta Adam Sansınlar..
-
IRifatSrkyI
- FareAdam Düşmanı

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:zaftunx yazdı:Bu oyunda destekte mi vardi ?
ARTIK BU FORUM HESABINI KULLANMIYORUM !
- ikvmerdoII
- FareAdam Düşmanı

Destek mi ? Ne desteği ? Destek ne arar la ikvde ?
-
dafnehazal35
- Cin Avcısı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Bizifarklı Clan
destek ekibi tılsım sunucusunda bizim lonca arkadaşlarımız şikayet edilince anında işlem yapılıyor biz şikayet edince nedense dikkate bile alınmıyor nasıl bir torpil işliyor bu kişilere anlamış değilim doğrusu.ayrımcılık yapıyorsunuz dediğimizde inkar edip forum hesaplarımızı susturuyorsunuz.