istanbulunruyasi yazdı:herkesmi sıkıntılı olur adam demis ki
lodos'tum ve klandan cktım sonra hole gittim aynı klana girdim lodos oldum rütbem sıfırlandı.
buda su anlama geliyor.
meteor eminönü sivri ada vs. yerlerde klandan cıkıp hol'de klana girersek (aynı klana rütbemiz siliniyor) buda bi oyun hatasıdır çünkü ben maraselim ve klandan 15 kere cık gir yaptım hep bin bin gitti hepsi gitmesi gibi bi saçmalıksa yok.
Bir kere arz klanında iken klan değiştirme ürünü kullanıp lodos olduysan lodostan çıkıp tekrar lodos olsan bile şanlarının hepsi gider.
1. ci yolu denedim cektim ikincisi yorum tamemen yanlış bilgi birincede gördüğün gibi. Oyunda hata yok karakterde hata olabilir incelenmesi için muracat edebilirisn oyunda hata var demek yanlış olur. aşagıda ikinci olaydada değişen bişi olmadı.
Bu demekki arkadaşın karakterinde sorun var oyunda hata olsadın herkeste aynı olurdun 2 farklı carda değişik yerlerde denedim.
Karakterin incelenmesi için desteğe başvursun
Denemeden bilemezsin.
Ve ufak bir dip not eger holde ölürseniz genellikle arz klanda dogarsınız.
Şöyle olacak ARZLODOS Lodossun ve Arz oluyorsun klan değiştirme ürünü ile sonra klandan çıkıyorsun sonra tekrar arz oluyorsun o zaman tüm şanın gider.Senin gönderdiğin fotoların hiç birinde lodos değilsin.Arz iken klan değiştirme ürünü almışsın tekrar arz olmuşsun ki klan değiştirme ürünü o şekilde çalışmaz klan değiştirme ürünü kullanırsın sabahki güncellemede klanın değişmiş olur.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
Refresh yazdı:Şöyle olacak ARZLODOS Lodossun ve Arz oluyorsun klan değiştirme ürünü ile sonra klandan çıkıyorsun sonra tekrar arz oluyorsun o zaman tüm şanın gider.Senin gönderdiğin fotoların hiç birinde lodos değilsin.Arz iken klan değiştirme ürünü almışsın tekrar arz olmuşsun ki klan değiştirme ürünü o şekilde çalışmaz klan değiştirme ürünü kullanırsın sabahki güncellemede klanın değişmiş olur.
Lütfen fotolara iyi bakmanı tavsiye ederim Lodosken arz olmusum ve süreç tamamlanmıs.
dikkatle tekrar bak yıldızlar elbet birgün senlde barışır.
Klan değiştirme ürünü dükkanda hediye verildiğinde lodos olan carlardan arza geçmiş olanalrdan cektim tam tersi içinde cekerim ama bir gün geçmesi lazım yarın arzlardan 2 carımı lodos yaparak yarın tekrar denerim sorun yok.
Bbunlar önceden lodosken arz olan carlar yani yanlışlık yok.
konuya müdahil olmayayım dedim ama herkez birşeyler , fikirler atmış ortaya.Durum şundan ibarettir: Klan değiştirme ürünü kullanan biri klan değiştirdikten sonra bile klansız olmak için klandna çıkmak için "KLAN DEĞİŞTİRME" ürününü kullanmak zorundadır.Açıklama olarak belki yok ya da kaçırdık dikkat etmedim orasına ama bu üründe klan değiştirme kısmında tarafsız yani klansız seçeneği mevcut.Böylece SOBEE sizi sürekli kayıpsız bir klan değişimi için ürünü almaya zorluyor.Aksi durumda puffffffffffffff klandna çıkıp tekrar arza veya lodosa eski klanınıza girmeniz faydasız.... ( arzdın lodos oldun klan değştirme kullanıp , lodos klandayken klandan çıkıp tekrar lodosa girdin kp ve şanlara güle güle de arada giriş çıkışlar içinde kullanmak zorundasın.) Bu bence oyun hatasıdır ki sobeenin bilerek düzeltmediği
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Burak8154 yazdı:konuya müdahil olmayayım dedim ama herkez birşeyler , fikirler atmış ortaya.Durum şundan ibarettir: Klan değiştirme ürünü kullanan biri klan değiştirdikten sonra bile klansız olmak için klandna çıkmak için "KLAN DEĞİŞTİRME" ürününü kullanmak zorundadır.Açıklama olarak belki yok ya da kaçırdık dikkat etmedim orasına ama bu üründe klan değiştirme kısmında tarafsız yani klansız seçeneği mevcut.Böylece SOBEE sizi sürekli kayıpsız bir klan değişimi için ürünü almaya zorluyor.Aksi durumda puffffffffffffff klandna çıkıp tekrar arza veya lodosa eski klanınıza girmeniz faydasız.... ( arzdın lodos oldun klan değştirme kullanıp , lodos klandayken klandan çıkıp tekrar lodosa girdin kp ve şanlara güle güle de arada giriş çıkışlar içinde kullanmak zorundasın.) Bu bence oyun hatasıdır ki sobeenin bilerek düzeltmediği
Ya arkdaş yukarda cıktım girdim daha ne hatasından bahsediyon karakterden kaynaklanan bir hata olma durumu olablir ama oyunda hata var diyip durmayın.
Çar lodostun klan aktarımı aldım arz yaptınmı arzdaken kalndan cıkıp dedikleri gibi hole gidip tekrar arz klanına girdinmi yukarda anlatılanın aksi bir durum varmı yok o zaman ne oyun hatası diyorsunuz. Tarafsızlık için yazı yazdım ama bir dönüş olmadı ben m kpli bir carımı tarafsız yapsam sonra istediğim kalna girerken şanım gidermi diye araştırdım ondada şanda gidyor aynı kalnada gisen arzada girsen yani bir birni tutmuyor denemek görmek için giridk ettik ama yok herkes anlamak isteidği gibi anlıyor.
Karakter hatası olması yüzde 90
oyun hatası olma durumu 10 bu kadar basit.
Burak8154 yazdı:konuya müdahil olmayayım dedim ama herkez birşeyler , fikirler atmış ortaya.Durum şundan ibarettir: Klan değiştirme ürünü kullanan biri klan değiştirdikten sonra bile klansız olmak için klandna çıkmak için "KLAN DEĞİŞTİRME" ürününü kullanmak zorundadır.Açıklama olarak belki yok ya da kaçırdık dikkat etmedim orasına ama bu üründe klan değiştirme kısmında tarafsız yani klansız seçeneği mevcut.Böylece SOBEE sizi sürekli kayıpsız bir klan değişimi için ürünü almaya zorluyor.Aksi durumda puffffffffffffff klandna çıkıp tekrar arza veya lodosa eski klanınıza girmeniz faydasız.... ( arzdın lodos oldun klan değştirme kullanıp , lodos klandayken klandan çıkıp tekrar lodosa girdin kp ve şanlara güle güle de arada giriş çıkışlar içinde kullanmak zorundasın.) Bu bence oyun hatasıdır ki sobeenin bilerek düzeltmediği
Ya arkdaş yukarda cıktım girdim daha ne hatasından bahsediyon karakterden kaynaklanan bir hata olma durumu olablir ama oyunda hata var diyip durmayın.
Çar lodostun klan aktarımı aldım arz yaptınmı arzdaken kalndan cıkıp dedikleri gibi hole gidip tekrar arz klanına girdinmi yukarda anlatılanın aksi bir durum varmı yok o zaman ne oyun hatası diyorsunuz. Tarafsızlık için yazı yazdım ama bir dönüş olmadı ben m kpli bir carımı tarafsız yapsam sonra istediğim kalna girerken şanım gidermi diye araştırdım ondada şanda gidyor aynı kalnada gisen arzada girsen yani bir birni tutmuyor denemek görmek için giridk ettik ama yok herkes anlamak isteidği gibi anlıyor.
Karakter hatası olması yüzde 90
oyun hatası olma durumu 10 bu kadar basit.
bende lodosdan arz oldum aktarma ile klandan cıkıp holde giricem bakalım