Bizler düşüncelerimizi yazalımda düşüncelerimizi begenip uygulamayanlar utansın diyelim havuz diye bişi olduguna artık inanmıyorum koskoca 2 yıllık havuzda cıka cıka Bir buyunun kanca olayının çözümlenmesimidir.xclever yazdı:Arkadaşların düşünceleri sadece kuru gürültüde kalacak. Bir nevi ütopya bizimkisi. Şu öneri havuzunun dili olsa da konuşsa...Erdogan yazdı:Güzel bir konu. Er meydanı hakkındaki düşüncelerinizi, önerilerinizi takip edebileceğimiz bir konu haline dönüşebilir katılımlarınız ile. Güzel önerilerin çıkacağını düşünüyorum ve merakla bu önerileri bekliyorum.
Not: Konu başlığına konu ile ilgili ekleme yapıyorum.
Farkındamısınız (Er Meydanı)
Re: Farkındamısınız (Er Meydanı)
A R Z L O D O S
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kardes
Sobee'nin vakti zamanında diğer oyununda (icanfootball) oynadığım son zaman diliminde takım ve oyuncu ligleri ve sıralamaları gelmişti..burdan çıkarabilecek sonuç devlerimizin güncellemeleri ve yenilikleriyle er meydanına da rank sistemi getirilebilir.. tahminim 2 şekilde olabilir :
1 - lonca savaş puan sıralaması
2 - kişisel savaş puan sıralaması
1'de belirttiğim olay /kpsavas gibi yeni bir komutun yapılıp /loncasavas 1 2 3.. gibi yeni er meydanları yapılıp arz-arz lodos-lodos arz-lodos gruplarının yapılabilmesini gerçekleştirebilir.Buna görede misal 1. sıradaki bir lonca takımı 5. sıradaki bir loncayı yenerken 30 savaş puanı kazanıyorsa,10. sıradaki bir lonca 1.yi yenerse 100 puan alır(yenilince puan düşer)
2. sıralama kişisel savaş ise 6vs6 karma veya 3v3 2v2 1v1 karma savaşlarda kişinin öldürdüğü,şifa bastığı,bayrak aldığı gibi etkenlere puan verilerek savaş sonunda kendi kişisel skorunu oluşturması ve buna görede sıralamada kendine yer edinmesidir.(loncasavaslarında kişisel puan kasılmamalı yoksa karma grup savaşlara ilgi duyulmaz.)
Takibi bu sıralamalar haftalık veya aylık olarak sıfırlanmalı
Haftalık veya aylık sıralamada kişisel ve lonca sıralamasında birinci olan arkadaşlarda yönetimin/oyuncuların ortak gördüğü bir ödülle ödüllendirilir.
Arkadaşlar bu anlattıklarımın %80 hatta %90ı Sobee'nin şuanda hala yaşamaya devam eden ama maksimum 100 online oyuncusu olan diğer oyunu İ Can Football 1'den alıntıdır.
yapılamayacak kadar zor şeyler değil ..zannım eğer yapımı zor olsa o oyuna koymazlardı 
1'de belirttiğim olay /kpsavas gibi yeni bir komutun yapılıp /loncasavas 1 2 3.. gibi yeni er meydanları yapılıp arz-arz lodos-lodos arz-lodos gruplarının yapılabilmesini gerçekleştirebilir.Buna görede misal 1. sıradaki bir lonca takımı 5. sıradaki bir loncayı yenerken 30 savaş puanı kazanıyorsa,10. sıradaki bir lonca 1.yi yenerse 100 puan alır(yenilince puan düşer)
2. sıralama kişisel savaş ise 6vs6 karma veya 3v3 2v2 1v1 karma savaşlarda kişinin öldürdüğü,şifa bastığı,bayrak aldığı gibi etkenlere puan verilerek savaş sonunda kendi kişisel skorunu oluşturması ve buna görede sıralamada kendine yer edinmesidir.(loncasavaslarında kişisel puan kasılmamalı yoksa karma grup savaşlara ilgi duyulmaz.)
Haftalık veya aylık sıralamada kişisel ve lonca sıralamasında birinci olan arkadaşlarda yönetimin/oyuncuların ortak gördüğü bir ödülle ödüllendirilir.
Arkadaşlar bu anlattıklarımın %80 hatta %90ı Sobee'nin şuanda hala yaşamaya devam eden ama maksimum 100 online oyuncusu olan diğer oyunu İ Can Football 1'den alıntıdır.
Çünkü eskiden herkes ÜRETİM peşindeydi efsun düşürme peşinde değildi. Ne zaman ki ÜRETİM DÖNEMİ geri dönerse o zaman oyunun tadı olur, KP ve LP savaşları başlar!
Şimdi bakıyoruz ki, herkes GB atma peşinde, efsunlarını tamamlayan oyuna bile girmez olmuş çünkü bir amacı yok..
Şimdi bakıyoruz ki, herkes GB atma peşinde, efsunlarını tamamlayan oyuna bile girmez olmuş çünkü bir amacı yok..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
ICF 2 ne durumda su siralarShizune yazdı:Sobee'nin vakti zamanında diğer oyununda (icanfootball) oynadığım son zaman diliminde takım ve oyuncu ligleri ve sıralamaları gelmişti..burdan çıkarabilecek sonuç devlerimizin güncellemeleri ve yenilikleriyle er meydanına da rank sistemi getirilebilir.. tahminim 2 şekilde olabilir :
Arkadaşlar bu anlattıklarımın %80 hatta %90ı Sobee'nin şuanda hala yaşamaya devam eden ama maksimum 100 online oyuncusu olan diğer oyunu İ Can Football 1'den alıntıdır.yapılamayacak kadar zor şeyler değil ..zannım eğer yapımı zor olsa o oyuna koymazlardı
- llTILSIMll
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Xenotim verilmesi haksız kazanç sağlamaya yönelik, süistimal edilebilir. Büyük bir ödül xenotim bence.
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Ermeydanı çıktığında iyi olan eşyalar veriliyordu, fakat oyun ilerledi Ermeydanı'nın verdiği ödül eski zamanda kaldı. Ermeydanı'nında zamana ayak uydurup Ödüllerinin değişmesi gerekiyor, tabii Materyal olarak ödül verilirse daha iyi olur. Çünkü bir çok kişi Çemberlitaş'tan Şaheser kıyafetlerini dizmiş durumda. Tılsımların istediği malzemelerden verilirse daha iyi olabilceğini ve bu sayede Ermeydanı'nın eski zamanlardaki gibi çok yoğun ve sıra beklenildiği bir yer halini alabileceğini düşünüyorum..
Eskilerden bir görüntü..

Eskilerden bir görüntü..

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
Refresh yazdı:
Ödüller şu şekilde olabilir;
Kondrit
Örümcek salgısı
Peptit
Xenotim
Hidrojen
Ateş boyası
Köşk Madalyonu
Galata sembolü
Erg yongası
1000 2000 5000 vs klan parası
1m 10 m bono veya direk para vs.
10 20 30 Ejderha ve/veya Dinozor iksir
veya kazanan taraftan bir kişiye belli bir nesne verilir.
Bundan 10 100 1000 10000 tane toplayanlara unvan verilebilir.(Kıyametin Efendisi gibi )
Fikir üretmek kolay ama yapılır mı muamma..
Bono'ların oyuna tekrar getirilmesine şahsen karşıyım. Yine bir oyun açığı yakalayan birileri Bonoları Agop'ta satıldığı zamanlarda yaptıkları gibi üçkağıtçılığa sebep olur.
Bizde hatıra kalanlar hatıra olsun.. Amplfikatör Elması gibi olmasın Bonolarda.

BunudaBanlayin yazdı:Ermeydanı çıktığında iyi olan eşyalar veriliyordu, fakat oyun ilerledi Ermeydanı'nın verdiği ödül eski zamanda kaldı. Ermeydanı'nında zamana ayak uydurup Ödüllerinin değişmesi gerekiyor, tabii Materyal olarak ödül verilirse daha iyi olur. Çünkü bir çok kişi Çemberlitaş'tan Şaheser kıyafetlerini dizmiş durumda. Tılsımların istediği malzemelerden verilirse daha iyi olabilceğini ve bu sayede Ermeydanı'nın eski zamanlardaki gibi çok yoğun ve sıra beklenildiği bir yer halini alabileceğini düşünüyorum..
Eskilerden bir görüntü..
Çok özlendi..BunudaBanlayin yazdı:Refresh yazdı:
Ödüller şu şekilde olabilir;
Kondrit
Örümcek salgısı
Peptit
Xenotim
Hidrojen
Ateş boyası
Köşk Madalyonu
Galata sembolü
Erg yongası
1000 2000 5000 vs klan parası
1m 10 m bono veya direk para vs.
10 20 30 Ejderha ve/veya Dinozor iksir
veya kazanan taraftan bir kişiye belli bir nesne verilir.
Bundan 10 100 1000 10000 tane toplayanlara unvan verilebilir.(Kıyametin Efendisi gibi )
Fikir üretmek kolay ama yapılır mı muamma..Bono'ların oyuna tekrar getirilmesine şahsen karşıyım. Yine bir oyun açığı yakalayan birileri Bonoları Agop'ta satıldığı zamanlarda yaptıkları gibi üçkağıtçılığa sebep olur.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- HeilHitler
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Meran
Yeni oyalama sistemi: "Er Meydanı"
Gerçekten işinizi biliyorsunuz, tebrikler. Bu oyuncular böyle ufacık bir şeye hemen atladıkları sürece kaybetmeye mahkumlar. Önce şu karakterler arasındaki dengesizliği bir düzeltin, adam gibi bir PVP sistemi getirin şu oyuna: daha sonra savaşılacak alanların hayalini kurun. Hala bazı şeylerin farkına varamayıp, yanılgılar içerisinde yüzüyorsunuz ne diyeyim.
Gerçekten işinizi biliyorsunuz, tebrikler. Bu oyuncular böyle ufacık bir şeye hemen atladıkları sürece kaybetmeye mahkumlar. Önce şu karakterler arasındaki dengesizliği bir düzeltin, adam gibi bir PVP sistemi getirin şu oyuna: daha sonra savaşılacak alanların hayalini kurun. Hala bazı şeylerin farkına varamayıp, yanılgılar içerisinde yüzüyorsunuz ne diyeyim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Arthur Schopenhauer
Arthur Schopenhauer
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Arkadaşım sen böyle bir cümle kullanıyorsan zaten dengesizlik olduğunu itiraf etmiş oluyorsunxXESREFPASALIXx yazdı:Karakterler arası dengesizlik güldürdün bana göre bir büyücü bir savaşcıyı cok rahat bir şekilde kesıyor istiyen savaşcıla ws atabilrim büyücümle şifacımlada savaşcılarıda cok rahat kesebilyorum hiçbir dengesizlik yok bana göre ayarla yeteneklerını bak nasıl kesıyorsun savaşcıyı.HeilHitler yazdı:Yeni oyalama sistemi: "Er Meydanı"
Ufacık şeye hemen atlandıkları demişsin hiç kimsenın birşeye atladıgı yok herkez er meydanı için bir yenilik istiyor buarası acık ve net birşey oteki sunuculardaki arkadaşlarımla toplandıgmızda hep er meydanı hakkında konşuyoruz gerek yüzyüze gerek sosyal medya aracılıgı ile ilgli güzel bir yer haline gelebilir.Oyun eylence bakımından herkez ermeydanını istiyor sanırım.
Herkezın görüşü farklıdır saygı duyuyorum
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL