Oyundan nasıl zevk alıyorsunuz ? (Fikir Alışverişi Konusu)
- Shizune
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Kardes
Re: Oyundan nasıl zevk alıyorsunuz ? (Fikir Alışverişi Konus
hani birisi korteks,erg yerde bozmak veya ck atmak için klavyenin tuşu kıralana kadar basarsınya..(heleki yeteneğin süresi varsa) o 3-5 saniyelik zaman aralığı çok hoşuma gidiyor
- antinKUNTIN
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Egoist oyuncuları izliyorum. Gruplarına ihtiyacı olan kişileri almayan, cevap dahi vermeyen, 4. m1'i arayan oyuncuları izliyorum oturup. En büyük zevkim bu.
İyi miyim? Bu tamamen benim problemim.
- SeyhulMuverrih
- Sahaf Yardımcısı
Selamun aleyküm,
Tılsım üretmek, grup bölgelerine girip eksik eşyaları düşürmeye çalışmak, maden çekmek, bunlar gerçekten boğuyor beni bir mühlet sonra. En çok keyif aldığım şey lonca içerisi muhabbetler, skype adlı iletişim programındaki sohbetler. Bir de fıtratımızdan mütevellit olsa gerek, oyundaki eski, antika eşyaları toplamak hoşuma gidiyor. Belki eskiye olan özlemlerimizi bir nebze giderdiği için..
Sevgilerimle, iyi forumlar.
Tılsım üretmek, grup bölgelerine girip eksik eşyaları düşürmeye çalışmak, maden çekmek, bunlar gerçekten boğuyor beni bir mühlet sonra. En çok keyif aldığım şey lonca içerisi muhabbetler, skype adlı iletişim programındaki sohbetler. Bir de fıtratımızdan mütevellit olsa gerek, oyundaki eski, antika eşyaları toplamak hoşuma gidiyor. Belki eskiye olan özlemlerimizi bir nebze giderdiği için..

Avaro omnia desunt inopi pauca sapienti nihil !
Çok eskiden şifamla Sığınaklara ilk girişim falandı sanırım. Oyun esnasında büyücüler beni iteleye kakalaya hakaret ede ede küçümseye küçümseye aşağılayarak kenanı kesmiştik. Bunlara, o kadar dolmama sinirlenmeme rağmen gruptayken hiç birşey söylemedim cevap vermedim. Kenandan çıktıntan sonra bir hesap açarak 1 level çarlarla o büyücülere bir kaymışlığım var hiç sormayın. Bunlara bir kayıyorum Klavye kırılana kadar Allah ne verdiyse bildiğim bilmediğim tüm +18 kelimeleri kullanmıştım. Birini engelliyorlar siliyorum başka 1 level çar açıyorum. Sonunda öyle bir zevk almıştım ki yeme de yanında yat 
Grup bölgeleri klan savaşı etkinlikler vs vs zevk değil stres veriyor bir nevi işkence
Zor durumda kalmadığınız sürece bu yöntemi kullanmamanızı tavsiye ediyorum
Bunu sadece bir defa yaptım aksi halde sinirden uyuyamazdım 
Grup bölgeleri klan savaşı etkinlikler vs vs zevk değil stres veriyor bir nevi işkence
Zor durumda kalmadığınız sürece bu yöntemi kullanmamanızı tavsiye ediyorum
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
Biri şu arkadaşı gaffara alabilirmiantinKUNTIN yazdı:Egoist oyuncuları izliyorum. Gruplarına ihtiyacı olan kişileri almayan, cevap dahi vermeyen, 4. m1'i arayan oyuncuları izliyorum oturup. En büyük zevkim bu.

Adamın yazdığından çıkardığın sonuç bu ise vay haline dostumBarbarosxhizir yazdı:Biri şu arkadaşı gaffara alabilirmiantinKUNTIN yazdı:Egoist oyuncuları izliyorum. Gruplarına ihtiyacı olan kişileri almayan, cevap dahi vermeyen, 4. m1'i arayan oyuncuları izliyorum oturup. En büyük zevkim bu.
- RoyaLHunteR
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: EHLİ KEYF
Skype mizi açıyoruz başlıyoruz muhabbete gırgıra şamataya bir de bakmışız saatler geçmiş ama çarı 1 adım ileri götürmemişim.Yani oyundan zevk felan aldığımız yok o sadece bir aracı benim için. 

Kıytı köşe mekanlarda naylon kp kasan kişileri bulup keserek zevk alıyorum.
Beni kesmek için getirilen çarları da tatlı niyetine keserek son öğünümü tamamlıyor, sonra defolup film izlemeye gidiyorum. :lol:
Beni kesmek için getirilen çarları da tatlı niyetine keserek son öğünümü tamamlıyor, sonra defolup film izlemeye gidiyorum. :lol:
Inflecto Pro Sanctus Porta Quod Veneratioalius!
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
:evil: :evil:ysrough yazdı:Kıytı köşe mekanlarda naylon kp kasan kişileri bulup keserek zevk alıyorum.
CHIVALROUS
Şifa Ck , şifa ck diye soylenip duran is ogretmeye calisanlara ck atmayarak zevk aliyorum :lol: