Gereksiz polemik yapma çık konumdan git kumda oyna! açtığım konulara da cevap verme. Hadi benim ağlamam benim sorunum da bana batan seni neden hoplatıyor ?Refresh yazdı:Sana mı soracağım istediğim konuya istediğim gibi cevap veririm!Ekvator yazdı:
8 TANE III. DERECE TILSIM ÜRETTİM! OYUNU OYNAMIYORSAN KALABALIK YAPMA!
Ayrıca madem 8 tane III tılsım ürettin bu sersemletme olayına alışmış olman lazım gelip burada ağlaman gerekmiyor
Sersemletme
Re: Sersemletme
Yahu istediğin konuya istediğin cevabı ver birşey demiyoruz lakin anlamlı ver adam ne diyor sen ne diyorsun ... Açmış burda güzel bir konu bunu önleyecek birşey varmi diyor .. adam tılsımın derdine düşmüyorki .. çok basit yorumlar atıyorsunuz acaba yüzyüze konuşsak 2-3 kelimeyi yanyana getiremiyeceğiz diye düşünüyorumRefresh yazdı:Sana mı soracağım istediğim konuya istediğim gibi cevap veririm!Ekvator yazdı:
Ayrıca madem 8 tane III tılsım ürettin bu sersemletme olayına alışmış olman lazım gelip burada ağlaman gerekmiyor
- Refresh
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Benimle nasıl konuşulursa öyle cevap veririm.4thEspada yazdı:Yahu istediğin konuya istediğin cevabı ver birşey demiyoruz lakin anlamlı ver adam ne diyor sen ne diyorsun ... Açmış burda güzel bir konu bunu önleyecek birşey varmi diyor .. adam tılsımın derdine düşmüyorki .. çok basit yorumlar atıyorsunuz acaba yüzyüze konuşsak 2-3 kelimeyi yanyana getiremiyeceğiz diye düşünüyorumRefresh yazdı:Sana mı soracağım istediğim konuya istediğim gibi cevap veririm!Ekvator yazdı:
Adam gibi konuş adam gibi cevap al basit bir kural
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- acarrr
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Elite
Refresh yazdı:Sana mı soracağım istediğim konuya istediğim gibi cevap veririm!Ekvator yazdı:
İstediğin gibi cevap verirsen öyle olur kardeş