Karakter Adı:Symbian/ISaKıNCaLıI/Fonksiyonelx
Tarih:Ocak-Şubat 2014
Uzun zamandır günlüğümü yazmıyordum. Gerek vakit bulamadığımdan gerekse, unuttuğum için. Bu gün boş zamanımı değerlendirip yazmaya başlıyorum.
Kelime zincileme etkinliğine katılmıştım. Heyacanlıydım 1 Trilyonluk bono bana çıkabilir ümidiyle. Katıldım. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyordum, her dakika foruma bakıyordum. Sonunda sonuçlar geldi. Vee kazanmıştım 1 trilyonluk bono ile birçok şey yapabilirdim. Oyuna girdim ve etkinlik görevlisinin beni salona alması için bekledim. Biraz sonra etkinlik görevlisinden mesaj geldi, salona almak istediğini söyledi benden onay aldıktan sonra salona aldı.

Ne olsa beğenirsiniz? Benim 1 Trilyonluk sandığım bono meğer 1 milyonluk bonoymuş. Büyük bir hayal kırıklığı yaşadım.

Bunun üzüntüsü ile sürekli Gaffar bey i kesmeye başladım. Umarım Gaffar bey Hidroflorik asa'yı artık verirdi.

Gaffar bey'i öldürdük. Yok Hidroflorik asa'nın bana garezi vardı. 5 tane Mevlana asam olmuştu fakat 1 tane bile Hidroflorik asa yoktu. :evil:
Şansım yaver gitmiyordu. Büyücü karakterime geçtim biraz para kasmak için

Reçeteler.. Biraz sonra düşen Xenotim beni biraz olsun tebessüm ettirmişti.

Bu arada savaşçı karakterimi boşladığımı farkettim, loncam ile GBM X den yaşam merkezine geçiş için anahtarı almam gerekiyordu. İlk defa tank savaşcı ile GBM X kesicektim.

Yol savaşcısına geldik. Beni madalya ile ödüllendirdi.

GBM X' e doğru hızlı bir şekilde ilerliyorduk..

GBM X ' e geldik, kesimine başladık. Bu bizim için 30 saniyeden uzun sürmedi.

Bu sırada şifacıya geri döndüm. Sürekli Gaffar atıyor şansımı deniyordum. Hepsinde ya madalya yada Mevlana asa veriyordu.. :evil: :evil:

Artık Gaffar atmaktan sıkıldığım için asayı üreticektim. Malzemeleri toplamam 3 gün sürdü. Arkadaşıma üretimi beraber yapıcağımıza dair söz vermiştim.

Yeraltında yapıcaktık , heyecanlı ve mutluydum.

Ve..

Asa bana çok yakışmıştı..

Hemen dükkana girip, silah yükseltme aldım. Ertesi gün asa parlıyordu.

Asamın gazabını arzların hissetmesini istedim. :twisted:

İkiside yerdeydi.

Bu arada kasamın düzenini sizinle paylaşmak istiyorum.