Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Sifamarket
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Karargah

Re: Klan Savaşları Turnuvası - Fikstür

Mesaj gönderen Sifamarket »

Yukarda arkadaşlarımın da söylediği gibi kurallar açık ve netti kimsenin hakkı falan yenmedi ve gerçekten de birilerine laf atıp cevap beklememek biraz düşündürücü..
Resim
Şifamarket - Guardian - Ölümsarkıtı
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Lonca: Fıerce

Mesaj gönderen DjNaDo »

Ilk mesajımı bikaç gün okursanız şahsa veyahut bir topluma hitap etmediğini belki anlayabilirsiniz. Benim sorunum vs den korkanla değil bu sistemi yönetenle . Ben bütün loncayı bekliyordum buraya niye azınlık oldu :)
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
devrimingunu
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen devrimingunu »

Bütün loncayı bekliyodum diyosun yazılarımda kimseye hitap etmedim diyosun çelişkiler çelişkiler
GüNüNDoĞuŞu/DeVRiMTaNRıSı
Kullanıcı avatarı
AFRODIZYAK
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen AFRODIZYAK »

Sorun da orada zaten.Sistemde de bir sorun yoktu.Sadece forum kullanmayı bilmemenin sonucuydu bu :)
xAFRODİZYAKx
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DjNaDo »

devrimingunu yazdı:Bütün loncayı bekliyodum diyosun yazılarımda kimseye hitap etmedim diyosun çelişkiler çelişkiler
Olmayan karakterinin cikarabilecegi sonuclari biliyorum diyelim yeterli mi

Son mesajim korkmadan erkek gibi vs ler atabilme umidi ile gorusmek uzere genc cocuklar :)
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
DjNaDo
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen DjNaDo »

Son mesajim korkmadan erkek gibi vs ler atabilme umidi ile gorusmek uzere genc cocuklar :)
--DjNaDo - xxDjNaDoxx .
Kullanıcı avatarı
VoYaGE
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VoYaGE »

DjNaDo yazdı:Son mesajim korkmadan erkek gibi vs ler atabilme umidi ile gorusmek uzere genc cocuklar :)

Turnuvanın bir kuralları vardı kurallar neticesinde oynanması gerekiyordu takip etmeyip kural ihlali yaparak kendinizi elediniz ayrıca ; '' gel vs ' benimle sorunu olan vs atar '' gibi tabirleri kullanmanda ayrı bir çocuksu hareket kendine yakıştırıyorsan seni en kötü klandaş vasfıyla kaale aldığımız için ayıp ettik bu sefer düzgünce kuralları okursun umarım pek bir değişiklik yok ama yinede sen burdan bir kopya çek ;

http://www.twitch.tv/ikveminonu/b/464911701
Kullanıcı avatarı
IIIArMaGeDDoNIII
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Anka
Lonca: Masters Of Darkness

Mesaj gönderen IIIArMaGeDDoNIII »

Acizlik acizlik acizlik arkadaş 100 yaşına girmiş gençlikten çıkmış :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Resim Resim
Bir avuç yalandan geri ne kalır ?
Bizde onlar gibi olup her yeri yakalım !
Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan .
Ey insanoğlu ! Peki ya barış ?
Kullanıcı avatarı
Sifamarket
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Sifamarket »

VoYaGE yazdı:
DjNaDo yazdı:Son mesajim korkmadan erkek gibi vs ler atabilme umidi ile gorusmek uzere genc cocuklar :)

Turnuvanın bir kuralları vardı kurallar neticesinde oynanması gerekiyordu takip etmeyip kural ihlali yaparak kendinizi elediniz ayrıca ; '' gel vs ' benimle sorunu olan vs atar '' gibi tabirleri kullanmanda ayrı bir çocuksu hareket kendine yakıştırıyorsan seni en kötü klandaş vasfıyla kaale aldığımız için ayıp ettik bu sefer düzgünce kuralları okursun umarım pek bir değişiklik yok ama yinede sen burdan bir kopya çek ;

http://www.twitch.tv/ikveminonu/b/464911701

Şifamarket bunu beğendi. :D
Resim
Şifamarket - Guardian - Ölümsarkıtı
Kullanıcı avatarı
Fuerte
Loxosceles Reclusa
Loxosceles Reclusa

Mesaj gönderen Fuerte »

Merhaba,

Fıerce ve Karargah OkOsunda Fıerce tarafının deparından bahsediyoruz sanırım.Öncelikle kişiler kim olursa olsun bizler kuralı işlemek üzere yükümlüyüz. Uygulanan kural bütünü tüm sunucuları kapsamakta olup, yapılan tüm işlemler örnek teşkil etmektedir. Bizler her düellonun başlamasından önce kuralları kısaca geçmekteyiz zaten.

Tekrardan bahsetmek gerekirse, aşağıdaki ilgili kural bütünün 5. maddesine göz atabiliriz. Bilgi paylaşımında bulunan arkadaşlara teşekkür ediyor, dikkatli olmanızı diliyorum.

Resim
  • İletişimler lonca ya da grup başkanı tarafından belirlenen takım kaptanlarıyla yapılacaktır.
  • Karşılaşmalar kabadayı modunda yapılır.
  • PVP karşılaşmalarında karakterlerin aynı sınıftan olması gerekmektedir.
  • Karşılaşmalar sırasında hiçbir karakter sınıfı yardımcı kullanmayacaktır.
  • Savaşçı karşılaşmalarında Defansif Dövüşme ve Depar yetenekleri kullanılmayacaktır.
  • Şifacı karşılaşmaları Gazap yeteneği kullanılarak yapılacaktır. Her iki taraf ta Gazap yeteneği açık savaşa başlar.
  • Karşılaşma esnasında bağlantısı kesilen kullanıcı o mücadelede mağlup sayılır ve karşılaşma tekrar edilmez.
  • Etkinlik salonundaki GBM-0 ve Örs normal ücreti karşılığında kullanılabilir.
  • Etkinlik başlamadan 10 dakika öncesine kadar savaşacak oyuncularımızın online olmaları gerekmektedir.Savaş esnasına kadar online olmayan kullanıcı mağlup sayılır ve turnuvadan elenir.
  • Ölen ve öldüğünde “Yeniden Canlan” butonunu kullanan kişiler güvenli alanda (klan sancağı veya kalesi) oyuna başlayacaktır. Ölen kullanıcı karşılaşmaları tamamlanana kadar her canlandığında görevli tarafından tekrar salona alınacaktır.
  • Karşılaşmalar sırasında takım oyuncularının, iksir kullanması, oturma ve yatmaları serbesttir. [GM]'lerin veya Etkinlik Personelleri'nin belirleyeceği kurallara uyulmaması durumunda kullanıcılara müdahale edilebilir.
  • Etkinliği zedeleyecek veya aksatacak yazışmalar veya davranışlar hoş görülmeyecektir.
  • Turnuva süresince turnuvadaki karakterlerin karakter adını değiştirmemeleri,karakter transferi yapmamaları gerekmektedir.
  • Etkinlik kuralları, tarih veya ödüllerde Sobee Studios bilgi vermeksizin değişiklik yapabilir. Bu durumda oyuncular, herhangi bir hak iddiasında bulunmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
[/color][/i]
Eldritch
Fuerte
ProtectorDragon

Oğuzcan
CAMBAZOĞLU

“Genel Sohbet” sayfasına dön